Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistika » Mistika

Mistika:


16.02.2018, 09:32
Mistika Peržiūrų (1460)

Mes pripratome gyventi racionaliame pasaulyje, kuriame visi įvykiai ir reiškiniai turi mokslinį paaiškinimą. Tačiau kartais aplinkui vyksta tokie keisti įvykiai, kad net nenorėdamas pradedi tikėti stebuklais ir tuo, kad mūsų gyvenimą reguliuoja kažkokie dėsniai, kurių paslaptis dar nėra atskleista. Vienas keisčiausių tokių reiškinių yra sutapimai, kurie kartais glumina netgi pačius didžiausius skeptikus. (nepaprasti sutapimai, keistenybės, atsitiktiniai įvykiai, sutapimai, Liudvikas XVI, rašytojas fantastas Morganas Robertsonas, romanas „Tuštybė“, laineris „Titanikas“, Džakomas Feličė, filmas „Mergina iš Petrovkos“, aktorius Entonis Hopkinsas, knyga „Džekas Frostas ir kitos istorijos“)

Sužinok daugiau ...
07.02.2018, 17:13
Mistika Peržiūrų (1925)
2016-ųjų metų rudenį Ispanijoje Belmeso de la Moraledos miestelyje kilo skandalas. Žurnalistai apkaltino miesto merą Pedrą Hererą lėšų švaistymu. Mero potvarkiu už 650 tūkstančių eurų buvo pastatytas informacinis centras, skirtas vieninteliam įdomiam įvykiui šiuose kraštuose: keistų veidų atsiradimui Marijos Gomes Pereiros namuose. Ir pastatas pastatytas miestelyje, kuriame gyvena vos 1700 gyventojų! veidas, Ispanija, Belmesas, veidai, paranormal.lt
Sužinok daugiau ...
05.02.2018, 16:53
Mistika Peržiūrų (3124)

Jau mūsų laikais „vaiduoklių medžiotojai“ nusprendė ištirti namą. Viename filmuotame reportaže matoma, kaip ekstrasense Lilian stovi prieškambaryje ir ant galvos dedasi skrybėlę, o tuo metu veidrodyje pasirodo už moters ant laiptų stovinčio pusiau perregimo vyriško juodu apsiaustu siluetas. Veidrodis, veidrodžių mistika, veidrodžiai

Sužinok daugiau ...
02.02.2018, 23:19
Mistika Peržiūrų (2952)

Denise gebėjimai „iš anapusinio pasaulio“ atsiskleidė dar ankstyvoje jaunystėje, po to, kai ji buvo atsidūrusi prie mirties slenksčio. Dabar Denise – žinoma rašytoja, feng shui ir erdvės išvalymo specialistė. D. Linn skaito paskaitas įvairiuose pasaulio universitetuose. Savo mokymą ji surinko iš įvairiose etninėse kultūrose gyvenančių tautų – pradedant Australijos aborigenais, Afrikos zulais, Naujosios Zelandijos maoriais, o taip pat ir Amerikos protėviais. likimas, likimo zenklai, idomu, zenklai, zodiako zenklai

Sužinok daugiau ...
21.01.2018, 13:11
Mistika Peržiūrų (4079)

Bleikas buvo savo meto pats originaliausias anglų mistikas ir vienu geriausias grafikas. Jo mistinis požiūris į pasaulį atsispindėjo ir jo gyvenime, ir kūryboje. Nedidelių knygučių su savo eilėraščiais ir iliustracijomis spausdinimui (išliko keletas egzempliorių, kuriuose iliustracijos nupieštos paties autoriaus ranka) Bleikas išrado originalų spausdinimo būdą. Tiesa, jis pats tvirtino, kad tai nėra jo nuopelnas - jo mirusio brolio dvasia, su kuria Bleikas nuolat bendraudavo, jam atskleidė daugelį paslapčių. Viljamas Bleikas, poetas, dailininkas, mistikas, William Blake

Sužinok daugiau ...
16.12.2017, 22:00
Mistika Peržiūrų (3668)
Ko gero, tai yra pati keisčiausia nepaaiškinamų įvykių grandinėlė, kuri kada nors buvo pasaulyje. Šiuose įvykiuose dalyvavo 3 laivai, kurie visi maždaug 100 metų skirtumu tą pačią dieną nuskendo Menajaus sąsiauryje prie Velso. Pirmasis laivas nuskendo 1664 m. gruodžio 5 d. Iš 81 laivu plaukusių keleivių pavyko išsigelbėti tik vienam - Hju Viljamui. Praėjus 121 metams, 1785 m. gruodžio 5 d., sąsiauryje vėl nuskendo laivas vėl žuvo visi keleiviai, išskyrus vieną, kuris buvo Hju Viljamas.
Sužinok daugiau ...
14.12.2017, 21:47
Mistika Peržiūrų (2470)
Norvegų šiurpi medžioklė - Aasgaardsrėja - yra kariuomenė, kurią sudaro mirusiųjų vėlės. Šie mirusieji gyvenime neatliko pakankamai gerų darbų, kad užsitarnautų vietą danguje, tačiau nepadarė ir tiek blogybių, kad būtų išsiųsti į pragarą. Šį būrį sudaro girtuokliai, mušeikos, nešvankių dainų mėgėjai, sumanūs apgavikai ir tie, kurie dėl pinigų sulaužė priesaiką. Jiems po mirties skiriama bausmė - klajonės iki pasaulio pabaigos.
Sužinok daugiau ...
16.11.2017, 19:29
Mistika Peržiūrų (2606)

Mūsų planetoje yra tokių vietų, kur realybės audinys taip išskysta, jog žmogui atsiranda galimybė pažvelgti už įprastinio pasaulio ribų ir pamatyti ar pajusti nematerialias būtybes, gyvenančias paralelinėse realybėse. Tokie susitikimai žmonėms yra gana pavojingi, nes ne visada kitų pasaulių gyventojai yra draugiškai nusiteikę žmonių atžvilgiu. Todėl dar senovėje tokios vietos įgavo blogą šovę, žmonės jas stengėsi apeiti.

Sužinok daugiau ...
03.11.2017, 19:08
Mistika Peržiūrų (2443)
Vyrai ėmė atidžiai stebėti vaiduoklį. Kai moters figūra atsidurdavo arti garvežio, jos veide buvo matoma baimė ar kančia. Deividas negalėjo sau rasti vietos. „Tikriausiai, Merė mirė, o jos siela atsisveikina su manimi“, - pasakė padėjėjui.
Sužinok daugiau ...
27.10.2017, 17:55
Mistika Peržiūrų (2503)
Ant įlankos kranto Veksfordo (Airija) grafystėje stovi vienišas trijų aukštų namas. Šis namas žinomas dėl liūdnų ir paslaptingų jame vykusių įvykių. Dvaras šioje vietoje buvo pastatytas dar XIV amžiuje. Jis priklausė Redmonfų šeimai ir vadinosi, savaime aišku, Redmond Holu. XVII amžiuje, kai Anglijoje vyko pilietinis karas, dvarą konfiskavo Kromvelio armija, jis perėjo Loftuso šeimai. 1766-ais metais į dvarą persikėlė gyventi Karlas Totenhemas su šeima, tačiau naujasis šeimininkas nusprendė dvaro pavadinimo nebekeisti.
Sužinok daugiau ...
22.10.2017, 15:44
Mistika Peržiūrų (3476)

Daugelis susiduriame su keistais, nepaaiškinamais dalykais, kuriuos vadiname mistika. Pasak anapusinio pasaulio žinovų, tai, ko negalime pamatyti plika akimi, paaiškinti moksliškai ir pasitelkę logiką, irgi yra tikra. Jūsų neįtikėtinas, bet realias patirtis aptars ir į klausimus atsakys šios srities specialistai.

Sužinok daugiau ...
18.10.2017, 19:06
Mistika Peržiūrų (3127)
Visame pasaulyje žmonės perka sendaikčius, vertina vintažą ir antikvariatą. Tačiau kiekvieną kartą įsigijus antikvarinį daiktą, ypač jeigu tai baldas, rizikuojama kartu su juo į namus parsigabenti vaiduoklį. Dauguma tokių prekybos vietų netgi yra įtrauktos į paranormalių reiškinių vietų sąrašus. Sunku paneigti, kad sendaikčių krautuvėlės turi ypatingą, magišką atmosferą. Nenuostabu, kad yra nemaža tikimybė ten įsigyti daiktą, įkrautą svetima energija, kuri ne visada švelni ir teigiama.
Sužinok daugiau ...
07.10.2017, 19:17
Mistika Peržiūrų (5186)
Airijoje banšes galima atpažinti pagal jų siaubingus riksmus. Tačiau kartais riksmą pakeičia skalbimo volelio beldimas. Legendos apie vaiduokliškas skalbėjas, pranašaujančias mirtį, sutinkamos ne vienoje Europos tautoje.
Sužinok daugiau ...
27.09.2017, 21:01
Mistika Peržiūrų (4260)
Psichologai ir seksologai teigia, kad vanilė – vienas iš patraukliausių aromatų vyrams, nes šis kvapas labiausiai primena vaikystę ir pasąmonėje iš karto sugretinamas su namų jaukumu ir šiluma. Vanilė labiau tiks ieškančioms patikimų partnerių ilgalaikiams santykiams, bet nepatartina norinčioms tiesiog sugundyti ar pažadinti aistrą.
Sužinok daugiau ...
27.09.2017, 18:02
Mistika Peržiūrų (4165)

Skeptikai laiko juos šarlatanais, fokusininkais, begėdiškais akių mulkintojais. O ligoniai iš viso pasaulio vedami vilties, sukaupę paskutines jėgas planuoja keliones į Filipinus. Pas hilerius, garsėjančius stebuklais. Jei visus kitus gydymo metodus dar galime įsivaizduoti ir daugiau ar mažiau suprasti, kaip jie veikia, tai operacija be skalpelio atrodo neįmanomu stebuklu. Tas, kuris bent vieną kartą stebėjo tokią operaciją, negali likti abejingu.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 16 17 »