Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos » Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos

Mistinės Vietovės | Anomalinės Zonos:


03.08.2015, 06:51
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (4628)

Ligonines dažnai supa visokie pasakojimai apie vaiduoklius, paranormalius reiškinius ir kitas baisybes. Ypač sunki padėtis su psichiatrijos ligoninėmis, o jei dar užtiksit kur tokią apleistą įstaigą, atrodo, jos viduje galit tikėtis Silent Hill vertų pramogų. Neretai, ypač beprotiškosiose JAV, tokiose vietose organizuojamos ekskursijos, tad sunku pasakyti net, ar iš tiesų tai „karšti taškai“, ar koks vertelga sukūrė, o gal persūdė kokią istoriją… Viena iš tokių žinomesnių minėtose JAV vietų – Metropolitan ligoninė Masačiusetse. Ten 1978 m. vienas pacientas (dabartinis Bridgewater ligoninės gyventojas) išmėsinėjo kitą ligonį, o atminimui pasiliko 7 jo dantis.

Sužinok daugiau ...
11.06.2015, 13:53
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (4517)

Lenkų ufologas Robertas Lesniakevičius aiškina, kad dėl nelaimių Baltijos jūroje kalti NSO. Scenarijus gali būti toks: NSO pakimba virš laivo ir paveikia žmones bei įrangą.

Sužinok daugiau ...
30.05.2015, 21:16
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (4675)

Ufologams jau seniai žinomas nematomų sienų reiškinys, šios sienos susidaro aplink nusileidusius NSO. Tačiau kažkodėl yra užfiksuojami atvejai, kai tokios pačios nematomos pertvaros atsiranda aplink ... nieką. Aplink mišką, pievą ar lygumoje. Kodėl taip atsitinka? Ar už pertvaros kažką veikia ateiviai ar paprasčiausiai nematomos paranormalios būtybės nori tokiomis ir išlikti?

Sužinok daugiau ...
11.05.2015, 20:54
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (5581)
Šiaurės Vokietijoje stūkso harco kalnų masyvas. Tai vidutinio aukščio, tačiau labai vaizdingi kalnai. Pati didžiausia šių kalnų įžymybė – Brokeno kalnas. Yra pasakojama, kad jau ištisus amžius valpurgijos naktį čionai atskrenda švęsti raganos iš visu žemynų.
Sužinok daugiau ...
04.05.2015, 19:33
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (4300)

Vokietijos ir Kanados jūros biologai pirmą kartą užfiksavo vadinamąsias „mirusias zonas“ Atlanto vandenyne – teritorijas, kurioje negali išgyventi jokia gyvybė, nes vandenyje beveik nėra ištirpusio deguonies. Mokslininkai zoną, kurioje – neįprastai žemas ištirpusio deguonies lygis, rado už kelių šimtų kilometrų nuo vakarinio Afrikos kranto. Tokios zonos nėra visiškai nematytos, tačiau iki šiol jos buvo randamos sekliuose vandens telkiniuose.

Sužinok daugiau ...
26.03.2015, 21:37
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (4138)

Meksikos šiaurinės dalies dykumų gilumoje tarp Durango, Čihuahua ir Koahilos valstijų egzistuoja teritorija, ispaniškai vadinama „zona del silencio“ – Tylos zona. Dar ji vadinama Mapimi tylos zona – dėl santykinai netoli esančio Mapimi miesto. Sklinda kalbos, kad mistinėje Tylos zonoje neįmanoma priimti jokių elektromagnetinių signalų – ten neveikia nei radijas, nei kompasas, o augalija ir gyvūnija neįprastai mutavusi. Tylos zona jau daugelį metų traukia būrius vadinamojo paranormaliojo turizmo entuziastų iš viso pasaulio.

Sužinok daugiau ...
18.03.2015, 22:48
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (5227)
Grenlandija viena iš keisčiausiu Žemės salų. Nors tai yra pati didžiausia sala, ji tuo pačiu yra viena iš rečiausiai apgyvendintu planetos vietų, kurios gamta dar iki galo neištirta. Kelionė į Arktį Aronas Makolas su savo draugais airiu Džeku Fineganu ir valu Denu Glenduru, tikėdamiesi malonaus plaukiojimo krovininiu-keleiviniu laivu, atliekančiu kabotažinį reisą į šiaurinę Bafino įlankos dalį, visiškai užmiršo apie šiaurės Atlante kylančius štormus. Kai po trijų dienų nenutrūkstamo siūbavimo horizonte pasirodė Farvelio iškyšulys, jie buvo pasiryžę tiesiog šliaužte nušliaužti į iš lentų sukaltą prieplauką Julijanechobe – pirmajame mažame uoste milžiniškoje ledo saloje.
Sužinok daugiau ...
13.03.2015, 19:39
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (5771)

Bermudų trikampio, esančio tarp Bermudų salų, Majamio Floridoje ir Puerto Riko, plotas yra daugiau nei milijonas kvadratinių kilometrų. Šios akvatorijos dugno reljefas yra gerai ištirtas. Visų nurodytų vietų šelfuose buvo atlikta daugybė gręžinių, ieškant naftos ir kitų naudingųjų iškasenų. Vandens temperatūra, tėkmė įvairiais metų laikais, druskingumas ir oro masių judėjimas virš vandenyno - visi šie gamtiniai duomenys įrašyti į specialius katalogus. Sis rajonas nelabai kuo skiriasi nuo kitų panašių geografinių vietovių.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 3 4 5