Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 11

Mokslininkai atrado augalą kuris vėžines ląsteles žudo per 16 valandų! Užteks tylėti!

Tyrimai, paskelbti mokslininkų, leidinyje «Life Science». Pasak jų padarytų tyrimų, saldus pelynas gali nužudyti net 98% krūties vėžinių ląstelių per 16 valandų.

Statistika rodo, kad augalas gali sumažinti krūties vėžį 28%. Kartu su geležimi, šis augalas yra dar stipresnis.

Saldus pelynas nedaro jokios įtakos sveikoms ląstelėms. Žmonės jau seniai naudoja artemizininą, nuo maliarijos. Dabar mokslininkai nustatė ir tai, kad jis gali žudyti ir vėžines ląsteles.

Jie tiesiog papildydavo geležių mėginius, kadangi geležis turi tendencija kauptis krūties audiniuose, būtent "užkrėstose" ląstelėse. Po to, įdėdavo pelyno, o nenormalios ląstelės žūdavo, net neliesdamos normalių ląstelių.

Geležis kaupiasi nenormaliose ląstelėse su "transferiniais" receptoriais.

Sveikos ląstelės turi tuos pačius receptorius, vienintelis skirtumas tarp jų yra tas, kad vėžinės ląstelės yra du kartus didesnės, todėl jos lengvas grobis pelynui ir geležiui.

Kinai jau senai naudoja artemizininą maliarijai gydyti. Parazitai negali daugintis esant artemizininui.  Jų tyrimai parodė, kad ekstraktas sukelia vėžinių ląstelių mirtį ar apoptozę.

Jei turite rimtų sveikatos problemų ar stiprų skausmą, rekomenduojame jums kreiptis į gydytoją. Savigyda gali būti pavojinga jūsų sveikatai.

Jei norite, galite pasinaudoti šio augalo gydomosiomis savybėmis, tokiu būdu sumažinsite vėžio susirgimo riziką.

Štai, kaip paruošti šią gydymo priemonė:

  1. Užvirinkite vieną litro vandens.
  2. Įpilkite 2 arbatinį šaukštelį džiovintų lapų ir palikite dešimt minučių. Prieš naudojant įpilkite į puodelį 1 šaukštą šviežiai spaustų žalių sulčių.

Rekomenduojama naudoti du puodeliu per dieną, savaitę kartą per mėnesį.

Kontraindikacijos geriant šią arbatą: nėščioms ir maitinančioms moterims.

Negalima ilgai ir dideliais kiekiais.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
Gamtos vaistas -pelynas
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.11.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Skanumėlis iš paprastų kopūstų per 15 minučių. Kopūstų lapai tešloje
Valgyčiau kiekvieną dieną! Nesitikėjau, kad taip paprasta pasigaminti šiuos kopūstų blynelius. O, kaip atrodo, taip ir norisi išbandyti. Labai lengva pasigaminti ir suvalgomi akimirksniu.

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 18:11 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai dermatito gydymui

Dermatitas liaudies medicinoje, dermatitas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

07.07.2019 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Traškūs vištienos sparneliai

Gaminame. Traškūs vištienos sparneliai. Į keptuvę pilame nemažai aliejaus (turi būti apsemta bent puse sparnelio). Kai aliejus įkaista, ugnį primažiname, nes viršus apdegs, o sparneliai dar bus neiškepę. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau