Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2017 » Vasario » 24

Mokslininkai išgydė vėžį, bet to niekas nepastebėjo!

Vėžys. Kanados mokslininkai surado paprastą vaistą nuo vėžio, tačiau stambios farmacijos įmonės juo nesusidomėjo ar sąmoningai ignoravo, kad neprarastų savo milžiniško pelno, rašo Gražina Vasiliauskienė Alfa.lt portale.

Medikai iš Albertos universiteto Edmontone (Kanadoje) išgydė vėžį, bet apie jų laimėjimą žiniasklaida ir televizija beveik nepaskelbė. O mokslininkų atradimas yra genialus ir paprastas. Jie panaudojo nesudėtingus medikamentus, tiksliau medžiagą „dichloroacetate“, kuris šiuo metu naudojamas gydant medžiagų apykaitos sutrikimus. Tad niekam neteko jaudintis dėl galimo šalutinio poveikio, nes preparatas gerai išbandytas.

Mokslininkai išgydė vėžį, bet to niekas nepastebėjo! Šiam preparatui nereikia patento ir ilgamečių laboratorinių tyrimų, nes jis seniai leidžiamas naudoti, yra palyginti pigus, todėl verta naudoti jį, o ne brangius bet neveiksmingus vaistus nuo vėžio, kuriuos gamina ir platina stambūs farmacijos koncernai.

Kanados mokslininkai išbandė dichloroacetatą (dichloroacetatas) su žmonėmis. Šis preparatas nužudė plaučių, krūtų ir smegenų vėžines ląsteles, nepažeisdamas pacientų sveikatos. Prieš tai jis buvo išbandytas su žiurkėmis, sergančiomis sunkiomis vėžio formomis. Jų vėžinės ląstelės susitraukė, kai graužikai pradėjo gerti vandenį su dichloroacetatu (DCA).

Šis preparatas lengvai gaunamas, jo panaudojimo būdas paprastas, tai kodėl juo nesusidomėjo nei farmacijos įmonės, nei žiniasklaida? Turbūt atsakymas visiems aiškus: dideli pinigai yra brangesni už žmonių gyvybes!

Žmogaus kūne egzistuoja natūralios priešvėžinės ląstelės mitochondrijos, bet tam, kad pradėtų veikti ir pradėtų kovą prieš vėžines ląsteles, joms reikia duoti impulsą. Mokslininkai buvo įpratę manyti, kad mitochondrijos būna pažeistos ir todėl nekovoja prieš vėžį. Nuo jų jie nukreipė savo dėmesį į glikolizę, kuri neefektinga ir nualina organizmą.

Naujas dichloroacetato metodas remiasi mitochondrijomis. Šis preparatas pažadina jas ir paskatina stoti į kovą su vėžinėmis ląstelėmis.

Farmacijos įmonės nenori investuoti lėšų į šį preparatą, nes jis jau užpatentuotas, o be patento negalima užsidirbti pinigų, kaip jos dabar daro su savo AIDS gydymo patentu.

Tikėkimės, kad kokia nors smulki farmacininkų įmonė susidomės šiuo gydymo metodu ir padarys gerą paslaugą žmonijai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.06.2019 laikas 12:55 Receptai – Patiekalai Purus pyragas per penkias minutes

Kepiniai su kefyru – daugelio šeimininkių, mokančių gaminti ne tik skaniai, bet ir greitai, mėgiamas ingredientas. Iš kefyro stiklinės galima iškepti visą dubenį keksiukų arba didelį purų pyragą…

...

Skaityti daugiau

12.11.2019 laikas 20:29 Receptai – Patiekalai Avižiniai sausainiai su bananais ir šokoladu

Dubenyje sumaišykite avižų dribsnius, smulkintus riešutus, kokosų drožles, visas sėklas, smulkiais gabaliukais smulkintą šokoladą, razinas, cinamoną, cukrų ir žiupsnį druskos. Atskirame inde šakute sutrinkite bananą. Įmuškite k...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 12:16 Receptai – Patiekalai Citrinų sultys su medumi, česnaku gydo stenokardija
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Stenokardija. Ingredientai: medus, citrinų sultys, česnakas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau