Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Birželio » 3

NSO ar gamtos paranormalus reiškinys Nyderlanduose

Tinklaraštininkas, gamtos fotografas Harry Pertonas iš Nyderlandų fiksuodamas gamtą ir debesis po lietaus atsitiktinai užfiksavo neįprastą objektą, kuris primena ateivių erdvėlaivį. Profesionalūs fotografai teigia turintys žemišką paaiškinimą, kas tai galėtų būti.

Keistą, medūzą primenantį neatpažintą skraidantį objektą vyras pastebėjo nuotraukose, kurias gegužės pabaigoje fiksavo Groningene (miestas šiaurės rytų Nyderlanduose).

„Pro langą pamačiau neįtikėtinai gražų dangų ir laukiau, kol nustos lyti, kad galėčiau išeiti į lauką. Befotografuojant kažkas blykstelėjo. Iš pradžių pagalvojau, kad tai – mano fotoaparatas, tačiau blykstė nebuvo pakelta, o ant linzių nebuvo nei lašelio. Nusprendžiau, kad tai galėjo būti žaibas, tačiau grįžęs namo vienoje nuotraukų pastebėjau šį tą neįprasto – tai atrodė lyg NSO“, – įspūdžiais dalijosi H.Pertonas.

Jam paviešinus šią nuotrauką, vyro tinklaraštyje prasidėjo diskusijos, kas tai galėtų. Žinoma, atsirado ir tikinčių, kad tai – nežemiškos kilmės objektas. Tačiau pats H.Pertonas tiki, kad tai galima paaiškinti paprasčiau.

„Asmeniškai aš netikiu NSO – aš manau, kad tai kažkoks meteorologinis reiškinys. Galbūt saulės spindulys prasiskverbė pro lietaus debesį ir susidarė toks efektas“, – svarstė jis.

Fotografai rado kur kas paprastesnį paaiškinimą: jų nuomone, nuotraukoje matomas kameros lęšių atspindys. Jis susidarė dėl nuotraukos dešinėje ryškiai šviečiančios saulės. Su saulės spinduliais sutampa ir keistojo objekto kryptis.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://lrytas.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.08.2019 laikas 21:59 Receptai – Patiekalai Klasikinio minkšto sūrio sūryme receptas namuose

Rekomenduojame paruošti klasikinį minkštą sūrį sūryme, kurį paskui galima panaudoti kuriant daržovių salotas, taip pat jis bus geras ingredientas rytiniam sumuštiniui. Paskrudinkite skrebutį ir mėgaukitės!

Skaityti daugiau

11.09.2018 laikas 10:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai migrenos gydymui

Migrena liaudies medicinoje, migrena, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo migrenos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 17:31 Receptai – Patiekalai Eklerai Su Avietėmis

Sviestą ir vandenį pakaitinti. Sumažinti ugnį ir suberti miltus. Maišyti, kol susiformuos tešla. Atvėsinti ir nuolat maišant po vieną įmušti 3 kiaušinius. Konditeriniu švirkštu formuoti eklerus ir ištepti likusio kiaušinio plak...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau