Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 7

Nuostabi kedro riešutų tinktūrą nuo fibromos ir cistos!

Šiandiena noriu Jums pasiūlyti receptą nuo fibromos ir cistos. Tai nuostabi tinktūrą iš kedro riešutų.
Tinktūrą iš sibirinių kedrų riešutų gydo gimdos fibromą ir kiaušidžių cistą.

Gimdos fibroma - gerybinis navikas, kuris atsiranda gimdos raumenų sluoksnyje - raumenų audinyje. Tai skaidulinio jungiamojo audinio navikas. Paprastai dailiosios lyties atstovės nepastebi jokių simptomų, tačiau kartais gali prasidėti kraujavimas iš makšties, kankinti skausmingos menstruacijos ar šlapimo nelaikymas. Didžiausias sergamumas gimdos fibromos būna reprodukcinio laikotarpio pabaigoje ir prieš menopauzę.

Kiaušidės cista – tai naujai atsiradęs patologinis darinys kiaušidėje, kai natūralioje kiaušidės ertmėje susikaupia sekretas. Cistos panašios į įvairaus dydžio „balionėlį”, apsuptą lygiu plonu dangalu ir užpildytą įvairios spalvos, skaidrumo, tirštumo, konsistencijos ir sudėties skysčiu. O tai kiaušidžių struktūros apimtis didina kelis kartus. Cistos gali būti tiek vienoje kiaušidėje, tiek abiejose kiaušidėse vienu metu, pavienės arba daugybinės.

Daugelis gydytojų ir alternatyvios medicinos šalininkai teigia, kad tinktūra turi teigiamą poveikį moterų sveikatai ir padeda atsikratyti fibromos ir cistos.

Jei turite rimtų sveikatos problemų ar stiprų skausmą, rekomenduojame pasikonsultuoti su gydytoju. Savigyda gali būti pavojinga jūsų sveikatai.

Nuostabi kedro riešutų tinktūrą nuo fibromos ir cistos!

Tinktūros gaminimas:

Viena stiklinė kedro riešutų su žievele ir branduoliu užpilkite 0.5 litro degtine (arba spiritu), tegul nusistovi 2 savaites tamsioje vietoje, turėtumėte periodiškai supurtyti tinktūrą.

Tinktūros vartojimas:

Vienas valgomas šaukštas tinktūros, tris kartus per dieną, 30 minučių prieš valgį. Jis gali būti skiedžiamas 40 ml vandeniu, jei skonis pernelyg aštrus ir nemalonus jums.

Gydymas ilgas, 3-6 mėnesiai. Idealus atvejis būtų, kad išgertumėte 6 butelius, bet daugumai padeda ir 2. Dėl kontrolės darykitės ultragarsą ir nuolat konsultuokitės su gydytoju.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.10.2017 laikas 13:03 Receptai – Patiekalai Rugiagėlės nuoviras gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti rugiagėlių žiedai, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 19:27 Receptai – Patiekalai Gardūs Plikytos Tešlos Tradiciniai Eklerai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

22.11.2017 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunėlė, pipirmėtė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunėlės lapai, pipirmėtė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau