Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Paranormalūs Reiškiniai » Paranormalūs Reiškiniai

Paranormalūs Reiškiniai:


08.12.2016, 10:51
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (3451)

Teigiama, kad paranormalias patirtis arba potyrius, neturinčius mokslinio paaiškinimo, kasdien patiria daugybė žmonių. Todėl tikrai verta susipažinti su dažniausiai išgyvenamomis paranormaliomis patirtimis. Juk kiekvienam gali tekti patirti ką nors sunkiai suvokiamo…

Sužinok daugiau ...
21.08.2016, 14:43
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (6642)
Niekas jo nematė. Niekas nerado to, kuo jis šaudė. Buvo pastebėtos tik pasekmės - pramušti stiklai arba dailios skylutės bet kokioje medžiagoje, pradedant metalu ir baigiant žmogaus kūnu.
Sužinok daugiau ...
10.01.2016, 15:14
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (3464)

Turistai iš JAV, Šveicarijos danguje nufilmavo neįprastą gamtos reiškinį, neįprastas sūkurys ima siurbti orą į save. Priminsime, kad šioje teritorijoje randasi Didysis hadronų greitintuvas, kuriame mokslininkai atlieka eksperimentus, kurdami mažąsias juodąsias skyles, o taip pat gaunamos smulkiosios dalelės, atomui susidūrus.

Sužinok daugiau ...
20.12.2015, 00:01
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (4446)
Paslaptingus ryškius kryžius, skrendančius virš ATO zonos Ukrainoje, "nukryžiavimas" ar net "Jėzaus veidas", kaip teigia, buvo nufilmuotas Ukrainos mūšio laike, taip pat, kur buvo numuštas MH17 lėktuvas.
Sužinok daugiau ...
23.11.2015, 09:54
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (4561)

Aš pats laikausi nuomonės, kad paranormalūs reiškiniai apskritai neegzistuoja. Egzistuoja tik sritys, kurių mes nepažįstame. Tačiau, kalbant paprastai, tai būtų kažkokia anomalija, kurios mes nesugebame paaiškinti. Deja, labai dažnai paranormaliais reiškiniais laikoma tai, kas nėra paranormalu. Pavyzdžiui, mokslininkams, tyrusiems pranešimus apie NSO, 90 proc. atvejų pavyko paaiškinti ir tik 10 proc. tikrai negalima paaiškinti, nežinoma, kas tai yra.

Sužinok daugiau ...
21.10.2015, 22:42
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (4825)

Po pranešimo apie miestą, kuris pasirodė danguje Kinijoje, stebėjusį tūkstančiai žmonių, toks panašus paranormalus reiškinys pasirodė Anglijos miestelyje Hastige. Danguje levituojantis miestas-miražas, pasirodė daug didesniu atstumu, negu Kinijoje. Šis reiškinys greitai praskriejo vėl internetinius tinklalapius.

Sužinok daugiau ...
06.10.2015, 18:20
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (3675)

Peteris Jamesas iš Didžiosios Britanijos džiaugėsi – jis su žmona atsikraustė į naujus, gražius namus Sasekse. Tačiau jis nežinojo, kad jo laukia. Tiesa, buvo ženklų – regėjimo lauko krašte sujudėdavo šešėlis, tačiau atsisukus į tą pusę jis jau būdavo dingęs. Tačiau tai buvo daugiau, nei šešėlis. Jj pamačiusi perbalo ir racionali P.Jameso anyta.

Sužinok daugiau ...
26.07.2015, 14:33
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (5270)

Žmonės trokšta ištrūkti iš niūrios kasdienybės, o domėjimasis paranormaliais reiškiniais suteikia jiems šią galimybę. Tačiau pasaulyje nėra nieko paranormalaus, yra tik nepažintos visatos sritys, – mano teologas, paskaitininkas ir fantastas Gabrielius E.Klimenka. Neseniai knygynus pasiekė jo knyga „Paranormalių mitų griovėjas“, skirta paranormalių reiškinių analizei.

Sužinok daugiau ...
28.06.2015, 10:02
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (5072)

Nepaaiškinami reiškiniai: praėjus šešeriems metams nuo Michaelo Jacksono mirties, nuo širdies sustojimo, Pop muzikos karalius pasirodė perkūnijos metu birželio 23d. tiki jo gerbėjai. Per perkūnija, gamtos mylėtojas Džonas Plachal nufotografavo danguje atvaizdą, kuris priminė "Mėnulio eisena" Michaelo Jacksono.

Sužinok daugiau ...
23.06.2015, 08:35
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (4470)
10 metų Sicilijoje, Canneto di Caronia kaime kyla gaisrai, kurių priežastis visiškai neaiški. Keistas fenomenas, kai staiga užsidega čiužiniai, lovos, automobiliai, šaldytuvai, mobilieji telefonai, net tada, kai jie išjungti. Šie įvykiai jau kelerius metus traukia geologų, fizikų ir vulkanologų dėmesį, tačiau nė vienam nepavyko rasti mokslu grįsto paaiškinimo. Natūralu, kad kaimo gyventojai kaltina NSO, poltergeistą ir kitokias demoniškas jėgas.
Sužinok daugiau ...
19.06.2015, 20:15
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (5864)

Įdomų reiškinį nufilmavo liudininkas Greenwoode, Indiana, Jungtinės Amerikos Valstijos. Pasak ekspertų, šis reiškinys gali būti dėl klimatinio ginklo HAARP darbo. Pagal prietaringus žmones, jų manymų tai angelas. Ufologai tvirtina, kad tai šviesas skleidžia NSO. Kaip manote , kas tai? Turite nuomone pasidalinkite komentaruose.

Sužinok daugiau ...
19.06.2015, 19:20
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (4891)

Turistai nuo esančios valties nufilmavo visiškai nepaaiškinama gamtos reiškinį. netikėtai priešais juos atsirado paslaptingas sūkurys ant Lan Cho (Tailandas) ežero paviršiaus. Į vandens verpetą šis reiškinys nepanašus. Kaip manote , kas tai? Turite nuomone pasidalinkite komentaruose.

Sužinok daugiau ...
11.06.2015, 21:56
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (5503)

Snaiperio – fantomo fenomenas jau seniai žinomas visame pasaulyje. Dažniausiai „nusikaltimo vietoje“ aptinkami tik nematomo šaulio paliktos veiklos pėdsakai – dažniausiai tai būna dailios skylutės stikle. Nėra jokiu kulkų, jokių šaudžiusiojo pėdsakų… Nieko keisto, kad šis fenomenas labai domina tyrėjus to.

Sužinok daugiau ...
09.06.2015, 20:35
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (6172)
Nesvarbu, ar tiki paranormaliais reiškiniais, ar ne, miražus gali pamatyti visi. Nereikia būti dykumoje, kartais važiuojant keliu tolumoje matosi telkšančios balos, o privažiavus arčiau, paaiškėja, kad nieko panašaus ten nėra. Fata morgana – tai sudėtingas optinis reiškinys, susidedantis iš kelių miražų. Daugelis yra girdėję apie miražus, galbūt net susidūrę. Įdomu tai, kad iki šiol žinomi fizikos dėsniai negali paaiškinti visų miražų susidarymo aspektų. Pavyzdžiui, to, kad miražai gali atspindėti įvykius, vykstančius ne tik erdvėje, bet ir laike.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 3 4 »