Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Šeimininkai » Pasaulio Šeimininkai

Pasaulio Šeimininkai:


29.09.2016, 10:41
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (9888)

„Šiuolaikinė bankų sistema grindžiama melu. Bankininkai kuria pinigus faktiškai iš oro. Tai turbūt nuostabiausias fokusas, kokį tik kada nors regėjo žmonija. Bankininkams priklauso visas pasaulis. Pamėginkite jį atimti iš jų, tačiau palikite galimybę kurti turtus vienu plunksnos brūkštelėjimu, ir jie išsipirks pasaulį atgal, ir padarys tai tada, kai jis beveik nieko nekainuos. Atimkite iš jų tokias teises, ir visi patys didžiausi turtai, įskaitant mano paties turtą, išgaruos. O jie ir turi išgaruoti, kad šis pasaulis taptų švaresnis ir geresnis“ – Dž. Stampas, Anglijos Banko direktorius 1928-1941 metais.

Sužinok daugiau ...
31.08.2016, 21:11
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (5226)

Kartą Mejeris Amšelis parašė savo sūnui Natanui: „Be tvarkos reikaluose milijonierius gali sužlugdyti save ir kitus, kadangi visas pasaulis nesąžiningas ar bent jau nelabai sąžiningas. Jeigu žmonės mato, kad tavo reikaluose betvarkė, jie darys su tavimi biznį tik dėl vienos priežasties – kad tave apgautų“. Svarbiausia šiuose žodžiuose yra, žinoma, ne ginčytina mintis, kad buhalterija turi būti pavyzdinga. Ties svarbiausiu dalyku laiške Mejeris nekoncentruoja dėmesio: jis ir taip daug metų ugdė sūnums įsitikinimą, kad žmonija yra bjauri.

Sužinok daugiau ...
22.07.2016, 09:33
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3888)
Kad ir kaip liūdnai tai nuskambės, tačiau gyventojų skaičius elito nutarimu turi būti sumažintas pačiu artimiausiu metu. Dar 1875 metais ekonomistas ir anglikonų dvasininkas Tomas Maltusas atrado dėsningumą, pagal kurį planetos gyventojų skaičius auga geometrine progresija, o štai infrastruktūra nuo šio augimo atsilieka, kadangi didėja aritmetine progresija. Remdamasis mūsų planetos resursinėmis galimybėmis, jis nustatė, kad norint palaikyti komfortišką gyvenimo lygį, maksimalus planetos gyventojų skaičius turėtų būti apie 1,4 mlrd žmonių.
Sužinok daugiau ...
07.07.2016, 09:29
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (6036)

Pasaulyje vis drąsiau sklando sterilizacijos idėja, kaip dirbtinai atsikratyti nereikalingų žmonių. Jau net politikai, verslininkai, monarchai nevengia kalbėti, jog Žemėje gyvena per daug žmonių ir, nesiimant specialių intervencijų, kaip spręsti šią demografinę problemą, gyventojų skaičius tik didės. Esą dėl žmonių pertekliaus žmoniją ištiks badas, gresia klimato atšilimas ir kitos globalinės katastrofos, todėl būtina imtis “pasaulinio genocido”.

Sužinok daugiau ...
03.07.2016, 12:43
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (2865)
Portalas Politico pranešė, kad Europos bankininkai pradeda lobistinę kompaniją, kurios tikslas – įtikinti politikus ir valdininkus neįvedinėti „Bazelis III“ normų. Trečioji dalis Bazelio susitarimų – taip vadinamas Bazelis III – dokumentas, įvedantis griežtesnius bankų reguliavimo normatyvus, kurie buvo įvesti po 2008 metų finansų krizės. Naujoje versijoje sugriežtinami reikalavimai bankų kapitalui ir įvedamos naujos likvidumo normos.
Sužinok daugiau ...
22.06.2016, 15:01
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3111)
Talpindami šį straipsnį, mes nekeliame sau tikslo bauginti skaitytojų, kaip tai daro liberalios žiniasklaidos priemonės. Mūsų uždavinys – sekti principu: įspėtas – vadinasi, apsiginklavęs.
Sužinok daugiau ...
26.05.2016, 21:23
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3874)

Kiek laiko gyvuoja civilizacija, tiek šiame pasaulyje būta slaptųjų organizacijų - masonai, tamplieriai, rozenkreiceriai ir daug kitų. Apie visas jas gana mažai žinoma, nes visos mokėjo puikiai saugoti kartais kraupias savo paslaptis. Vis dėlto absoliuti slaptumo čempionė yra Devynių nežinomųjų sąjunga. Tai iki šiol yra paslaptingiausia ir mažiausiai ištirta slaptoji organizacija. Ši brolija taip puikiai susimokiusi, kad jau keletą šimtmečių istorikai ginčijasi, ar apskritai kada nors tokia organizacija buvo.

Sužinok daugiau ...
26.05.2016, 13:47
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3186)
Jau beveik šimtmetis praėjo nuo to laiko, kaip užkulisinės organizuotos jėgos ėmė griežtai kontroliuoti plataus vartojimo prekių gamybą, įvairiais būdais versdamos vartotoją atsisakyti nekokybiškų pirkinių naujų prekių naudai. Ar pastebėjote, kaip greitai pradėjo išsieikvoti telefonų ir kompiuterių akumuliatoriai? Ar susidūrėte su spausdintuvais, kurie nustoja spausdinti, nors ir užtaisyti rašalu ar toneriu? O programos be galo ir krašto atnaujinamos, atsisakydamos dirbti su ankstesnių versijų dokumentais. Ar pastebėjote, kad pigiau nusipirkti naują daiktą, nei suremontuoti seną? Kad garantijos laikas stambiai buitinei technikai neviršija 3 metų? O juk senos spausdinimo mašinėlės dirba ir šiandien, nekalbant jau apie mūsų senelių geležinius virtuvės rakandus.
Sužinok daugiau ...
25.05.2016, 06:56
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3630)
Darbokratija yra režimas, kuris yra apraizgęs visą pasaulį. Žinoma, kažkas valdo mus šituo režimu ir pabandysime išsiaiškinti kas. Bet apie tai vėliau. Dabar užtenka suprasti, kad visas pasaulis yra valdomas piramidės principu.
Sužinok daugiau ...
23.05.2016, 06:50
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3354)
Prieš dešimt metų, 2006 metų rugsėjį, JAV Kolumbijos apygardos teismo sprendimu tabako kompanijoms uždrausta meluoti amerikiečiams. Jei tiksliau, uždraudė skelbti, kad cigaretės, kuriose mažiau dervų, mažiau kenkia rūkančiajam, nei įprastos. Tabako gamintojai ne tik ignoravo teismo sprendimą, tačiau ir toliau skiria pinigus tyrimams, kurie turi paneigti nuomonę, kuria šiuolaikinė neabejoja. Apie tai, kaip būtent tai vyksta ir ką šioje srityje pasiekė tabako pramonė, pasakoja Atlantic.
Sužinok daugiau ...
20.05.2016, 21:52
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3349)
Pasaulio finansų sistema – pasaulinės ekonomikos skeletas. Jeigu anksčiau, Karlo Markso laikais, jo žymioji formulė skelbė „prekės-pinigai-prekės“. Tai dabartiniame pasaulyje ji atrodo jau kitaip: „pinigai-prekės-pinigai“. Pinigai, kurie kažkada buvo sugalvoti kaip instrumentas, aptarnaujantis prekių apyvartą, iš pradžių patys pavirto preke, o paskui iš pagalbinio instrumento pavirto svarbiausia gamybos priemone, kalbant to paties Markso terminais. Rezultatas: jeigu anksčiau pasaulio pinigai atspindėjo pasaulio prekių apyvartos situaciją, tai šiandien pasaulio ekonomika tampa finansinio pasaulio atspindžiu.
Sužinok daugiau ...
17.05.2016, 07:01
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3266)
Transatlantinės prekybos ir investicijų partnerystės sutartis (angl. TTIP) ilgai slėpta nuo visuomenės gegužės 2 dieną Olandijos „žaliųjų dėka“ išniro į paviršių. Visa, pilnai. 800 milijonų ES ir JAV gyventojų sužinojo, kokia kiaulystė jiems slapta buvo ruošiama. O ruošta, nei daug, nei mažai: faktiškas Europos valstybių suvereniteto sunaikinimas.
Sužinok daugiau ...
17.04.2016, 14:49
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3064)

Šiuolaikinės ekonomikos sąlygomis, tokių didžiųjų šalių kaip JAV pinigų politika daro poveikį tiek šalies ekonominiams ir finansiniams sprendimams, tiek kitoms šalims. Prie to ypač prisideda FRS (federacinė rezervų sistema).

Sužinok daugiau ...
17.04.2016, 14:29
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3056)
Skyrybos ir politika yra brangios. Geriau susiraskite įdomų pomėgį ir gerą mokytoją. Gyvenkite pagal savo galimybes – džiaukitės tuo, ką turite, žaiskite su savo vaikais, leiskite laiką su ištikimais draugais ir nebijokite su jais plėtoti verslo. Kai tokius patarimus dalija vienas įtakingiausių pasaulio atstovų Davidas Rockefelleris (100 m.), tikrai verta suklusti. O kai milijardieriaus lūpomis kalba dar ir šimtametė patirtis, įsiklausyti į jo žodžius tiesiog būtina.
Sužinok daugiau ...
20.11.2015, 08:39
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3784)

Hitlerio ir Musolinio atėjimo į valdžią istorija, nacių partijos ir italų fašistų istorija – viena labiausiai saugomų Vakarų paslapčių. Nes būtent Londonas, Paryžius ir Vašingtonas pasirinko šiuos veikėjus iš daugelio kitų kandidatų ir suteikė jiems kolosalią pagalbą. Iš pradžių atvedė į valdžią, paskui suteikė resursų, pinigų ir technologijų. Paskui atidavė ištisas valstybes. Ir viskas dėl to, kad būtų pradėtas karas.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 3 4 »