Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Šeimininkai » Pasaulio Šeimininkai

Pasaulio Šeimininkai:


15.11.2015, 15:54
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (4774)

Aukso standarto atsisakymas paleido amžinos infliacijos mechanizmą. 1971 metų rugpjūčio 15 dieną KAV prezidentas Ričardas Niksonas panaikino „aukso standartą“ ir doleris nuo to momento tapo absoliučiai niekuo nepadengtas, kaip ir visos kitos pasaulio valiutos. Nuo tos dienos pinigai pavirto popiergaliais ir laikėsi tiktai vartotojų tikėjimu, kad jie turi kažkokią vertę ir jais galima atsiskaityti. Paradoksalu, bet šią revoliuciją mažai kas pastebėjo.

Sužinok daugiau ...
02.11.2015, 20:55
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (5240)

Nuo šių metų birželio 11 iki 14 dienos Austrijos Alpėse, Telfso miestelyje, InterAlpen viešbutyje įvyko 63-ias kasmetinis Bilderbergo klubo susitikimas. Ypatingas jis tapo tuo, kad įvyko iškart po G7 susitikimo ir 5-ojo pasaulinių ir tradicinių religijų lyderių susitikimo Astanoje. Įvairiuose lygmenyse ir skirtingais aspektais buvo svarstoma svarbi problema – globalinio valdymo kūrimas.

Sužinok daugiau ...
20.09.2015, 14:26
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (6177)

Istorijoje būta nemažai legendų, kurios pasakojo apie žmonių grupes, kurios valdo pasaulį. Kai kurios iš jų busi išsigalvotos, kitos istorijos rėmėsi vienokiais ar kitokiais faktais, tačiau Tarptautinių atsiskaitymų bankas (TAB) pasirodė esantis ta viena iš nedaugelio grupių, kurios išties lemia 7 milijardų žmonių likimą.

Sužinok daugiau ...
31.08.2015, 18:50
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3612)

Infliacija ekonomikai – kaip druska. Šiek tiek padruskinus, patiekalas atskleidžia savo skonį. Tačiau per daug naudojant, gresia hipertoninė liga. Ekonomikos atveju – hiperinfliacija.

Sužinok daugiau ...
27.08.2015, 18:49
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3351)

Finansinės apgaulės, kaip sukuriamos pasaulinės krizės Pagal Deivida Aika pasaulinės finansinės krizės yra kuriamos, tam kad slaptosios organizacijos pasipelnytų iš žmonijos. Trumpame įraše, Deividas Aikas pasakoja, kaip JAV Federalinių rezervų bankas ir visų šalių bankai pelnosi. Sunku tuo patikėti, bet jo pasakymuose logikos yra. Tad viskas nuo pradžių.

Sužinok daugiau ...
20.08.2015, 20:49
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (2647)

Prieš susitikimą su Baraku Obama kanclerei Merkel priminė apie jos vakarėlius su neonacistais. Vokietijoje netikėtai buvo paskelbtos kompromituojančios kanclerės nuotraukos. Nuotraukoje, kurią į internetą įkėlė tarptautinės hakerių organizacijos Anonymous vokiškas skyrius, frau Merkel yra skinhedų draugijoje.

Sužinok daugiau ...
30.07.2015, 19:13
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (5922)

Žinomo politiko Džiuljeto Kjezos nuomone pasaulis išgyvena civilizacinės paradigmos kaitos epochą. Vartotojų visuomenė daugiau nebegali egzistuoti: baigiasi planetos resursai, o finansinė politika, kuri užtikrina vartotojų visuomenės funkcionavimą, pateko į aklavietę. Naujo pasaulio gimimo scenarijus gali būti bauginantis, turint galvoje, kad realiai pinigų civilizaciją, Kjezos nuomone, kontroliuoja 9 žmonės, stambiausių bankų korporacijų savininkai. Rusija gi atsidūrė palankioje situacijoje, kadangi turi pakankamai resursų, tačiau rusų elitas dar nesuvokė, kad pasaulis, į kurį jie veržiasi, žūsta.

Sužinok daugiau ...
16.07.2015, 08:57
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (5449)

Illuminati labiausiai bijo Atskleidimo. Kai visiška mažuma valdo daugumą, būtina, kad dauguma nieko tikra nežinotų. Illuminati buvo trumpai gyvavusi slapta draugija Bavarijoje, kurią 1776 m. įkūrė jėzuitų teisės prof. Adam Weishaupt'as. Taip teigiama daugelyje knygų šia tema. Tačiau keletas autorių tvirtina, kad ji tebegyvuoja, ir jai priklauso tikrieji pasaulio valdytojai.

Sužinok daugiau ...
06.07.2015, 22:06
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (4858)

Kažkam tai tikriausiai bus juokinga. O štai jeigu kažkas panašaus įvyktų Rusijoje (Putinas-Medvedevas) – liberalai net užkimtų nuo staugimo. Dėl Amerikos jie, kaip taisyklė, nestaugia. Bet tai greičiau iš meilės Amerikai, o ne dėl realaus suvokimo, kas realiai vyksta.

Sužinok daugiau ...
17.06.2015, 18:38
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (6542)

Jeigu trumpai, tai 70% žemės Anglijoje priklauso 1 procentui gyventojų. Ir dauguma tų šeimų kildina save iš Vilhelmo Užkariautojo, užgrobusio salą XI amžiuje, armijos.

Sužinok daugiau ...
23.05.2015, 15:07
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (4698)

Nė viena profesionali publikacija, įskaitant knygas ir straipsnius, nagrinėjanti finansinius, ekonominius ir valiutinius karus, nė karto nepamini FRS kaip esminės JAV karinio-žvalgybinio-finansinio komplekso dalies. FRS įsitraukimo į finansinius-ekonominius karus ir dalyvavimo ekonominėse agresijose faktas kategoriškai neigiamas ir tai daro tiek oficialūs amerikiečių administracijos pareigūnai, tiek FRS vadovybė. Nei viename leidinyje, skirtame amerikiečių žvalgybai arba nacionaliniam saugumui, FRS nefigūruoja kaip agentūra, turinti kažką bendro su žvalgybinėmis ar karinėmis funkcijomis. Dar daugiau – pats savaime tokio klausimo iškėlimas tuojau pat Vakaruose automatiškai susilaukia kaltinimų susižavėjimu sąmokslo teorijomis.

Sužinok daugiau ...
03.05.2015, 16:43
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (13099)

Pirmasis Iliuminatų Testamentas jau prekyboje. Iliuminatai siūlo prisijungti prie milijono prisijungusiu, kurie jau atrado šviesą. Nebijokite karo, važinėtis skurdžia planeta: pagalba jau yra kelyje. Iliuminatai gėris žmonijai - mūsų sukurtas gėris - kuris jau šimtmečius apsaugo žmonija nuo išnykimo. Pirmą kartą istorijoje Iliuminatai išžengė iš Iliuminato tylos: parašydami planetos ateitį testamentą. Ši išmintis buvo prieinama tik elito nariams, tai buvo jų gyvenimo vadovas judėti į priekį.

Sužinok daugiau ...
22.04.2015, 08:45
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (5908)

Illuminati buvo trumpai gyvavusi slapta draugija Bavarijoje, kurią 1776 m. įkūrė jėzuitų teisės prof. Adam Weishaupt'as. Taip teigiama daugelyje knygų šia tema. Tačiau keletas autorių tvirtina, kad ji tebegyvuoja, ir jai priklauso tikrieji pasaulio valdytojai.

Sužinok daugiau ...
11.04.2015, 16:52
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (5675)

Konspirologijos specialistai teigia, kad mūsų pasaulį jau daug amžių valdo slaptos draugijos. tiesa tai ar ne - patikrinti sunku, tačiau versija, kad visos žmonijos gyvenimą valdo 13 masonų ložių, iš kurių 7 yra ypač privilegijuotos, gali lygiai taip pat egzistuoti, kaip ir kitos versijos. Teigiama, kad vienai iš privilegijuotųjų ložių priklauso Astronų šeima, kurios istorija atrodo tiesiog neįtikėtina.

Sužinok daugiau ...
11.04.2015, 14:29
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (5280)

1913 metais tarptautiniai bankininkai sugebėjo prastumti Amerikoje „Federalinio rezervo“ įstatymą, pagal kurį tiktai jie turėjo teisę spausdinti dolerius ir juos skolinti vyriausybei, gaudami už tuos popieriukus palūkanas auksu. Prasidėjo didžiausia afera žmonijos istorijoje. XVIII amžiaus pabaigoje Rotšildų šeima nutarė paskleisti savo pinigų spausdinimo patirtį, įgytą Anglijoje ir Prancūzijoje, jaunoje ir audringai besivystančioje Amerikoje. Tuo tikslu 1790 metais jie pasodino į finansų ministro postą Aleksandrą Hamiltoną, kurio pastangomis buvo įsteigtas „Pirmasis Jungtinių Valstijų nacionalinis bankas“. Iki 1836 metų jis aktyviai dalyvavo Amerikos pinigų sistemos formavime.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 3 4