Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Šeimininkai » 2016 » Birželio » 22

Satanistinių globalistų planai (I)

Talpindami šį straipsnį, mes nekeliame sau tikslo bauginti skaitytojų, kaip tai daro liberalios žiniasklaidos priemonės. Mūsų uždavinys – sekti principu: įspėtas – vadinasi, apsiginklavęs.

Tik suvokę iškilusios grėsmės mastą, galime drauge, kolektyviai duoti atkirtį. Kaip mažos skruzdėlės visos drauge pasistato didžiulius skruzdėlynus, pakeisdamos kraštovaizdį aplinkui, taip ir žmonės, nukreipę savo valią į vieningą srautą, priverčia istorinius procesus tekėti labiau priimtinomis vagomis.

Ir dar. Satanistinių globalistų planai pradeda strigti. Vis daugiau ir daugiau žmonių suvokia jų keliamą pavojų, prasikrapšto akis ir savo veiksmais keičia socialinių procesų tėkmę. Globalinis elitas jau nesusidoroja, nebegali taip lengvai kaip anksčiau manipuliuoti tautomis. Ir tai didžiulis interneto nuopelnas.

Rasistų globalizatorių grėsmė žmonijai

TAMSŪS KĖSLAI

1957 metais, viename iš slaptų susitikimų, kuriuose dalyvavo turtingiausių klanų atstovai, svarstė labai specifišką temą: „Planetos gyventojų perteklius – didžiausia šios dienos problema“.

Svarbiausia išvada, kuri buvo ten padaryta: šiuolaikinei civilizacijai gresia neišvengiama žūtis, jei išliks dabartiniai gyventojų skaičiaus didėjimo tempai. Kaip žinia, yra tik du būdai mažinti gyventojų prieaugį – arba mažinti gimstamumą, arba didinti mirtingumą.

Abu šie būdai buvo detaliai išnagrinėti, buvo suformuluotos atitinkamos koncepcijos, kaip juos įgyvendinti praktiškai. Taip buvo sukurtos iškart kelios gimstamumo tempų mažinimo programos, tame tarpe programos naudojant tokias medicinines procedūras kaip sterilizacija bei abortai.

Kadangi gimstamumo mažinimo programos pasirodė esančios mažai efektyvios, elitas galutinai pasirinko mirtingumo didinimą – kaip paskutinį šansą išvengti civilizacijos katastrofos. Gyventojų skaičiaus didėjimo dinamiką gali pailiustruoti šie skaičiai: 1930 metai – 2 mlrd planetos gyventojų, 1960 – 3 milijardai, 1974 – 4 milijardai, 1987 – 5 milijardai, 2000 – 6 milijardai. Yra dėl ko nerimauti pasaulio užkulisiams – spartus planetos gyventojų skaičiaus didėjimas gali sugriauti visą jų komfortišką gyvenimą.

Šiuo metu planuojama „atsikratyti“ 2 milijardų žmonių, pasitelkus karus, badą, ligas ir visas kitas priemones, kurių dėka galima pasiekti užsibrėžtą tikslą.

Bilas Kuperis savo knygoje „Blyškusis raitelis“ rašo: „Kelias slaptas rekomendacijas davė daktaras Aurelijus Pekejis iš Romos klubo. Jis teigė, kad galima sukurti naują ligą, kuri sukeltų tokį patį efektą kaip juodasis maras“. Kalba eina apie mikroorganizmą, pažeidžiantį imuninę sistemą, dėl ko nebeveiktų skiepai. Buvo nutarta sukurti tokį mikroorganizmą bei sukurti atitinkamas profilaktikos ir gydymo priemones. Mikroorganizmas turi būti panaudotas prieš pagrindinę gyventojų masę ir įvedamas į organizmą per profilaktinę vakcinaciją.

Profilaktikos priemonės bus naudojamos tik elito atstovų atžvilgiu. Medicinos pagalba bus suteikta visiems išgyvenusiems, kai bus nuspręsta, kad žuvo pakankamas skaičius žmonių. Vaistai bus paskelbti kaip „ką tik atrasti“, nors jie egzistuos nuo pat pradžių. Šis planas yra dar didesnio plano „Global 2000“ dalimi.

Kaip pagrindinis taikinys buvo pasirinkti nepageidaujami visuomenės elementai – visų pirma juodaodžiai, lotynų amerikiečiai, homoseksualistai.

Afrikos kontinentas buvo infekuotas 1977 metais vykdant profilaktinius skiepus prieš raupus. Vakcinacijoje dalyvavo Pasaulio Sveikatos organizacija. Amerikos gi gyventojai buvo infekuoti skiepijant nuo hepatito B, skiepijo Niujorko, San Francisko ir dar 4 miestų Susirgimų kontrolės centrai. Infekuoti buvo homoseksualūs gyventojai.

Skelbimuose visų pirma buvo kreipiamasi į vyrus homoseksualistus, gyvenančius netvarkingą lytinį gyvenimą. AIDS sukeliantis agentas buvo vakcinos sudėtyje.

Svarbiausia smogiamąja jėga depopuliacijos politikoje turėjo tapti JAV. Tai įprasta praktika, kadangi ši valstybė visada dominavo, kai reikėjo vykdyti užkulisių valią.

Šios politikos įgyvendinimo mechanizmą sukūrė Heigas ir Kisindžeris. Praktiškai jį įgyvendino JAV Valstybės departamentas. Iš esmės visa depopuliacijos politika pagrįsta grubiu ekonomiškai nuo JAV priklausomų šalių šantažu.

Iš pradžių Dėdė Semas su draugiška šypsena užneria pasirinktai šaliai ekonominės priklausomybės kilpą, o paskui abejingu, bejausmiu balsu pareikalauja, kad vakarykštis draugas imtųsi greitų ir efektyvių priemonių nuosavų gyventojų skaičiui mažinti.

Tuo pat metu nacionaliniam elitui ultimatyvia forma paaiškinama tos konkrečios tautos atstovų skaičiaus kvota, kurią tai preparuojamai valstybei suplanavo užkulisiai.

Parklupdytos ant kelių valstybės įpareigojamos atsiskaityti už „atliktą darbą“ naikinant savo gyventojus, kitaip elitas praras Amerikos pagalbą, be kurios elito atstovai neišlaikys valdžios savo rankose. Pasiekusios planuojamus likusių gyvų savo pavaldinių skaičiaus rodiklius, nacionalinės vyriausybės turi griežčiausiu būdu kontroliuoti, kad ateityje gyventojų skaičius nedidėtų.

Jeigu valdantis režimas yra nesukalbamas, tai staiga, tarytum visai nelauktai netikėtai įsiplieskia pilietinis karas, ginkluotas maištas ar sukilimas, kurį suorganizuoja kokia nors niekam nežinoma nacionalinė mažuma ar partijėlė.

Nepriklausomi stebėtojai tokiais atvejais visada pažymi, kaip puikiai ginkluoti ir treniruoti tie sukilėliai. Anksčiau ar vėliau paaiškėja, kad suokalbininkus finansavo CŽV. Be to, karinių perversmų trečiojo pasaulio šalyse aukų skaičius būna visada žymiai didesnis tarp taikių gyventojų nei tarp kariškių.

Panašiais metodais Heigo ir Kisindžerio depopuliacijos politika vykdoma valstybiniu lygmeniu, iš esmės lemdama JAV užsienio politiką.

Rusijai, pavyzdžiui, irgi buvo pateiktas analogiškas ultimatumas. Skambėjo jis maždaug taip:

„Šalyje gyvena 2,5% planetos gyventojų. Stabiliai mažėjant planetos gyventojų skaičiui, ši dalis neišvengiamai mažės. Tuo tarpu rusams priklauso 13,2% planetos sausumos paviršiaus su visais resursais ir iškasenomis, o tai – 5 kartus daugiau nei vidutinis statistinis rodiklis.

Rusija nepriklauso Auksiniam Milijardui, dėl to jai neleistina turėti tokius milžiniškus resursus ir elgtis kaip „šuo ant šieno“ nuo šiol rusams draudžiama. Reikia dalintis.

Gimstamumo mažinimas ir bendri gyventojų nuostoliai, sudarantys po 1,5 mln žmonių per metus šioje perspektyvoje atrodo ne kaip valstybės savižudybė, o priešingai – kaip sveika reakcija. Rusijos gyventojų limitas 2050-iems metams nustatytas 30-čiai mln žmonių. Vietų, kuriose jie gyvens žemėlapis pridedamas.“

(Sprendžiant iš to, kad per pastaruosius kelis metus situacija pasikeitė ir Rusijoje gimstamumas vis didesniu tempu didėja, galima daryti išvadą, kad rusų elitas depopuliacijos politikai nepakluso ir nusižudyti drauge su savo valstybe nepanoro. Iš čia – „rusai puola“ it „Putinas tironas“. Tik bombarduoti, kaip nebūtų gaila, tokios neklusnios šalies neišeina. – Versijų pastaba)

Pamąstymui: 2000 metų duomenimis nuo AIDS jau mirė 16 mln žmonių visame pasaulyje. 24 mln afrikiečių, gyvenančių į pietus nuo Sacharos, yra viruso nešiotojai. Kiekvieną dieną ŽIV virusu užsikrečia 25 000 žmonių. Kiekvieną minutę nuo AIDS pasaulyje miršta 6 žmonės.

(B. D.)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://versijos.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo

Viduriavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo, receptai nuo viduriavimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 20:11 Receptai – Patiekalai Abrikosų pyragas. Labai skanus ir paprastas receptas
Man šis pyragas vasarą išsigelbėjimas, minimalus laikas paruošimui. Receptas yra labai, išsisaugokite pas save! Aš gaminau su braškėmis, avietėmis, obuoliais, slyvomis, abrikosais, šokoladu ir aguonomis. Apskritai, fantazijai nė...

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:20 Receptai – Patiekalai Varškėčiai su cinamonu
Gardžių varškėčių su cinamonu receptas. Virti varškėčiai patiekiami su tirpintu sviestu arba sviesto - grietinėlės padažu, šiek tiek pagardintu cukrumi. Abejais atvejais varškėčiai apibarstomi cinamonu. Skanaus!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau