Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Paslaptingi Statiniai » Paslaptingi Statiniai

Paslaptingi Statiniai:


28.12.2018, 13:56
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (1846)
Gunung Padango megalitas Indonezijoje žinomas nuo XIX a. Ši senovinė teritorija yra Vakarų Javos provincijoje ir ilgai buvo manoma, kad tai senų laikų kapavietė, pastatyta iš didelių vulkaninės kilmės uolų – bazaltinio andezito. Bet panagrinėjus atidžiau, atsiskleidžia daug dramatiškesnė istorija, rašo „Paranormal“.
Sužinok daugiau ...
24.12.2018, 17:05
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (2112)

Istorinė pilis Transilvanijoje, kurioje kadaise galėjo kalėti Vladas Drakula (ši istorija galimai įkvėpė Bramą Stokerį parašyti knygą „Drakula“) tebestovi. Bet kas slypi po ja?

Sužinok daugiau ...
19.12.2018, 21:53
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (2127)
Nevados dykumoje yra vieta kurios pavadinimas Grum Leikas (Groom Lake), kurios teritorijoje JAV karinė bazė “Zona 51”. Manoma, kad šioje vietoje yra saugomi sudužusio NSO ir išlikę ateivių kūnai. O taip pat slaptas karinis orlaivis, kuris pastatytas pagal sudužusio NSO technologija (paranormal.lt).
Sužinok daugiau ...
17.11.2018, 18:24
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (3193)

Legendose, pasakojama, kad katedrą pastatė būtent nelabasis. Tai, kad Leno katedra pradėta statyti beveik prieš 800 metų ir iki šiol nebaigta, patvirtina teiginį, kad čia ne viskas švaru. O juk viskas prasidėjo taip gražiai, to gotikinio laikmečio dvasia. 1248 metais Kelno arkivyskupas Konradas fon Hohštadenas įmūrijo pirmąjį akmenį į Kelno katedros pamatus.

Sužinok daugiau ...
09.11.2018, 21:25
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (2375)
Kalbant apie megalitinius Britų salų paminklus, pirmiausia į galvą, be abejo ateina Stounhendžo pavadinimas.Tačiau Britanijoje yra ir kitų, ne tokių žinomų, tačiau mokslui ne mažiau svarbių objektų: Mišou (Maeshowe) Škotijoje, La Hug Bi (La Hougue Bie) Džersyje, Boskednan Kornvolyje, Moganbi ratas (Maughanby circle) šalia Penrito, Kastlrig (Castlerigg) Kambrijoje, Kits Kouti (Kit’s Coty) Kente, Raund Loufas (Round Loaf) Lankašyre, Stouni Litlton (Stoney Littleton) Somersete, Velnio strėlės (Devil’s Arrows) Jorkšyre. Ir, žinoma, Brin-Keli-Di (Brin-Kelly-Dee) Velse.
Sužinok daugiau ...
01.08.2018, 08:33
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (1931)
Tarptautinė fizikų grupė, atlikusi teorinius tyrimus, nustatė, kad Didžioji Gizos piramidė vidinėse savo ertmėse ir po pamatu gali koncentruoti elektromagnetinę energiją. Nors Senovės Egipto architektai bei valdovai veikiausiai nieko neįtarė apie šią architektūros lemtą keistenybę, tikėtina, kad tyrimas gali būti svarbus ateities nanodalelių tyrimams.
Sužinok daugiau ...
28.07.2018, 10:04
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (1870)

Niekas nedrįsta ginčytis, kad geriausias statybų meistras – Viešpats. Tačiau kartais ir nelabasis užsimano pademonstruoti savo gebėjimus. Manoma, kad šėtono galimybės neribotos. Jis išmano visas meno, verslo ir meistrystės paslaptis. Tačiau pragaro valdovas atlieka tik tokius darbus, kurie įrodo jo miklumą ir išmonę. Net ir tam, kuris skeptiškai vertina stebuklus, sunku patikėti, kad didingą Europos statinių grožį sukūrė žmonės, o ne už juos aukštesnės jėgos.

Sužinok daugiau ...
18.06.2018, 17:48
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (2088)

Tai yra gana paini istorija, kuri mažai patvirtinta liudininkų ir kurią ignoruoja oficialusis istorijos mokslas. Apie Kenšicės miestelio paslaptį papasakojo justicijos atsargos pulkininkas Aleksandras Liskinas. Jei tai iš tiesų yra teisybė, tai pagal šį pasakojimą būtų galima sukurti filmą, kuris savo populiarumu, ko gero, nenusileistų garsiajam Stiveno Spilbergo filmui apie Indianą Džounsą. A. Liskinas įsitikinęs, kad ten yra nepaprasto dydžio požeminis miestas, kurį vokiečiai pastatė savo sienų apsaugai.

Sužinok daugiau ...
30.07.2017, 11:53
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (3563)

Skeptikai tvirtina, kad praeityje neegzistavo jokios civilizacijos, turinčios išsivystytas technologijas ir statančios neįtikėtinus statinius. Kiekvieną keistą artefaktą ar praeities pėdsaką jie bando paaiškinti savo požiūriu: visa tai sukurta žymiai vėliau arba tai iš viso yra natūralus gamtos kūrinys. Tačiau yra tokie akivaizdūs įvairių senovėje egzistuojančių civilizacijų liudijimai, kad net užkietėję skeptikai jų negali paneigti.

Sužinok daugiau ...
12.01.2017, 14:19
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (3944)

Egipto piramidžių paslaptys jau ne vieną šimtmetį audrina mokslininkų ir visų, kas domisi Senovės Egiptu, protus ir vaizduotę. Ypač daug mįslių slepia trys piramidės, esančios Gizoje, netoli dabartinio Kairo. Jos, trys milžiniškos tobulai taisyklingos formos keturbriaunės piramidės, stūkso dykumoje, mesdamos ryškius šešėlius. Šios piramidės yra laikomos faraonų Cheopso, Hefreno ir Mikerino kapavietėmis.

Sužinok daugiau ...
01.01.2017, 11:55
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (8446)
XIX amžiaus viduryje Teksase buvo aptikta keista siena. Ir tik mūsų dienomis pradėta kalbėti apie tai, kad griuvėsiai priklauso priešistoriniai civilizacijai, kuri labai seniai ne vieną amžių gyveno šioje teritorijoje. Šalia radinio pastatytas miestas buvo pavadintas Rokvolu.
Sužinok daugiau ...
09.12.2016, 13:28
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (3579)
Pastaruoju metu nemažai kalbama apie paslaptingą Jundumo aerodromą, kuris randasi mažoje Gambijos valstybėje Afrikoje. Šis aerodromas – tarsi senų civilizacijų, kurios galėjo turėti skraidančius aparatus – vimanus, palikimas. Tvirtai galima pasakyti, kad šiuo metu niekas tiksliai nežino kas ir kada pastatė Jundumo aerodromą.
Sužinok daugiau ...
04.09.2016, 11:40
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (4666)
Pilkapis, kuriame, anot padavimo, palaidotas legendinis Variagas Sineusas, kartu su Riuriku atvykęs valdyti Rusios, yra Vologdos srityje, netoliese Beloozioro.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 3 4 5 6 »