Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Paslaptys Suaugusiems » Paslaptys Suaugusiems

Paslaptys Suaugusiems:


24.01.2019, 18:49
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (2187)

Kokias miegamojo paslaptis reikia įminti, kad dailiosios lyties atstovės būtų patenkintos savo lytiniu gyvenimu? Oralinio s#kso malonumai. Stiprus orgazmas kitaip. Pozos didesniam JOS malonumui. S#kso nauda moterims. Kada moterims mylėtis?

Sužinok daugiau ...
08.01.2019, 07:09
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (3555)

Visi turi mėgstamų mylėjimosi pozų, kurios suteikia didžiausią malonumą ir stipriausių pojūčių. Tad ką apie žmogų pasako jo mėgstama sekso poza?

Sužinok daugiau ...
27.12.2018, 11:05
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (2577)

Nors orgazmą esame linkusios laikyti natūraliu, pačios fiziologijos nulemtu potyriu, tikra tiesa ta, kad būdas, kaip jį pasiekti, kiekvienos moters atveju gali būti unikalus, be to, jį reikia atrasti pačioms (paranormal.lt).

Sužinok daugiau ...
14.11.2018, 10:00
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (1631)
Gamtoje dauguma žinduolių patelių seksualinį alkį jaučia vos 1–2 kartus per metus, kai būna vaisingos ir gali susilaukti palikuonių. Žmonių pasaulyje viskas kiek kitaip. Nors moterys gali pastoti visus metus, tačiau ne per visas menstruacijų ciklo dienas. Tai taip pat lemia jų seksualumą. Kaipgi jis kinta?
Sužinok daugiau ...
06.10.2018, 18:30
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (3204)

Pažinties pradžioje poros dažniausiai mėgaujasi aistros akimirkomis. Užvaldo geismas, noras tyrinėti savo bei partnerio kūnus ir atrodo, kad tai niekada nesibaigs. Tačiau… išaušta diena, kai intymieji santykiai nebejaudina, aistra ir geismas kažkur dingsta, o s#ksas malonumo nebeteikia. LVJC seminarų tėvams lektorė, psichoterapeutė, vaikų ir paauglių psichiatrė Dalia Mickevičiūtė pasakoja, kokios pagrindinės noro mylėtis dingimo priežastys ir pataria, kaip į miegamąjį susigrąžinti aistrą.

Sužinok daugiau ...
19.09.2018, 12:46
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (1901)
Anksčiau ar vėliau dauguma porų intymiuose santykiuose susiduria su monotonija. Vienus ji tenkina, kitiems virsta kartėliu ir užgesina aistrą. Kaip ją susigrąžinti? Individualiosios psichologijos analitikas, seksologas Viktoras Šapurovas teigia, kad harmoningiems santykiams svarbiausias partnerių emocinis artumas, nes be jo nepavyks aistros įžiebti jokiomis kitomis priemonėmis. Visgi vaidmenų žaidimai intymiam gyvenimui gali suteikti naujų spalvų.
Sužinok daugiau ...
03.08.2018, 06:52
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (2997)

Nors įspūdingas krūtis turinčios moterys susilaukia ypatingo vyrų dėmesio, tačiau tai nereiškia, kad visi į jas spoksantys stipriosios lyties atstovai iš tiesų dievina milžiniškas krūtis. Didžiojoje Britanijoje atlikta kelių tūkstančių vyrų apklausa atskleidė, kad 53 % jų patinka vidutinio dydžio krūtinė, 14 % pirmenybę teikia didelėms krūtims, 5 % yra plokščios krūtinės šalininkai. Likusieji krūtinės dydžiui neteikia jokios reikšmės. Per Lietuvoje atliktą apklausą net du trečdaliai (62 %) vyrų pritarė teiginiui, kad didesnę krūtinę turinčios moterys yra seksualesnės.

Sužinok daugiau ...
28.07.2018, 10:28
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (2700)

Dailiosios lyties atstovių krūtinė – bene ryškiausias moteriško seksualumo simbolis. Net 90 % moterų ją laiko svarbiausia kūno dalimi, o daugiau nei 45 % vyrų pirmiausia atkreipia dėmesį būtent į ją. Anot seksologų, iš krūtinės formos galima nemažai pasakyti apie gražiosios lyties atstovių seksualinį temperamentą. Tai tyrinėja sternomantija, t. y. mokslas, aiškinantis, kokią įtaką moterų krūtinė daro jų charakteriui. Taigi ką primena dailiosios lyties atstovių krūtys?

Sužinok daugiau ...
21.07.2018, 08:47
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (3569)

Net labiausiai įsimylėję žmonės vasarą, kai labai karšta, netrykšta dideliu noru mylėtis. Tačiau tai, kad karšta, neturėtų tapti pasiteisinimu vengti intymaus suartėjimo. Norint mylėtis su malonumu vasarą, reikia laikytis kelių taisyklių: stengtis, kad būtų mažiau fizinio kontakto, netoliese būtų vėsaus oro arba šiaip vėsumos šaltinis, judesiai turėtų būti lėtai.

Sužinok daugiau ...
03.07.2018, 08:16
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (2652)

Galbūt pastebėjote, kad sekso metu mėgstate vieną tam tikrą pozą labiau už kitas? Pasirodo, kad būtent ji gali pasakyti daug ką apie jūsų charakterį, rašo dailystar.co.uk.

Sužinok daugiau ...
02.07.2018, 07:57
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (2279)

Ką sekso metu galima daryti, o ko nereikėtų? Lytiniuose santykiuose yra keletas tabu, kuriuos ignoruojant, galima padaryti labai rimtą žalą santykiams. Viena netinkama frazė iš merginos lūpų ar tam tikras veiksmas lovoje gali įvaryti kompleksų vyrui. Norint išvengti šių klaidų, reikia prisiminti keletą dalykų, kurių geriau nedaryti, esant lovoje su vyru!

Sužinok daugiau ...
27.05.2018, 09:19
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (2383)

Mokslininkai sako, kad mylėtis labai naudinga sveikatai. Seksas padeda sumažinti stresą, sumažinti kraujo spaudimą, sustiprinti imuninę sistemą ir, be abejo, jausti didesnį ryšį ir intymumą su partneriu. Naujausi tyrimai rodo, kad tai dar ne viskas. Seksas kartą per savaitę, pasirodo, gali apsaugoti DNR ir padėti gyventi ilgiau! sveikatos patarimai, mylėtis, telomerai, senėjimas

Sužinok daugiau ...
06.04.2018, 13:07
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (2539)
Ar kada pagalvojote, kodėl mėgstate mylėtis būtent taip, kaip mėgstate? Gal dėlto kaltas jūsų Zodiako ženklas? Astrologai pastebi tendencijas, kur ir kaip labiausiai mėgsta mylėtis skirtingi Zodiako ženklai. Žinoma, kokia taisyklė be išimčių! Tačiau būtent dėl jų mūsų gyvenimai yra tik gražesni ir įdomesni.
Sužinok daugiau ...
04.01.2018, 14:47
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (2430)
Bet jei šlapintis nesinori? O jei norisi, ar būtina iš karto po sekso šokti iš lovos ir dumti į tualetą? Anot S. Horvath., skubėti nėra reikalo, tiesiog nueikite į tualetą, kai iš tiesų norisi. Jei ilgai sulaikote šlapimą, didėja rizika susirgti šlapimo takų infekcija ar šlapimo pūslės uždegimu. Tad net jei romantikos sumažės, eikite į tualetą. #Seksas, #Šalinimo_sutrikimai, #Šalinimo_sistema, #šlapintis
Sužinok daugiau ...
« 1 2 3 4 »