Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Gruodžio » 22

Riebalų naikintojas rytinėje kavoje

Nėra abejonių, kava yra populiariausias gėrimas rytą visame pasaulyje. Ji iš karto padidina energijos lygį. Be to, ji duoda naudą sveikatai, gerina medžiagų apykaitą, o geriant saikingai, apsaugo širdį.
Tačiau tik nedaugelis žmonių žino, kad mėgstamą ryto gėrimą galima paversti į galingą riebalų naikintoją, pridedant keletą sudedamųjų dalių, pavyzdžiui, kokosų aliejaus, cinamono ir medaus. Jums bus lengva atsikratyti kelių papildomų kilogramų be jokių dietų ar poreikio keisti gyvenimo būdą.

Kodėl šis derinys toks stiprus?

Cinamonas yra galingas priešuždegiminis prieskonis. Be to, jis yra pilnas antioksidantų ir jie neutralizuoja laisvuosius radikalus. Jis sumažina cukraus kiekį kraujyje, didindamas medžiagų apykaitą. Cinamonas apsaugo nuo riebalų kaupimosi organizme.

Kokoso aliejus kita dovana, naudos sveikatai ilgame sąraše. Svarbiausias kokoso aliejaus privalumas yra tai, kad jis pagreitina medžiagų apykaitą ir efektyviai degina riebalus.

Medus turi gausiai daug svarbių mineralų - natrio, geležies, cinko, kalcio, kalio ir fosforo. Be to, meduje yra niacino, folio rūgšties, vitamino C, riboflavino ir vitamino B6. Tai naudinga kontroliuojant cholesterolio kiekį kraujyje ir sumažinant stresą. Medus yra labiausiai naudingas.

Jums reikės:

½ puodelio medaus
¾ puodelio kokosų aliejaus
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 šaukštelis kakavos (neprivaloma)

Ką daryti:

Gerai sumaišyti visus ingredientus. Stiklainį laikyti šaldytuve.

Kaip naudoti:

Įdėkite 1-2 arbatinius šaukštelius mišinio į šviežiai užplikytos kavos puodelį. Gerai išmaišykite ir mėgaukitės ryte degindami riebalus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.07.2019 laikas 14:18 Receptai – Patiekalai Skanus abrikosų pyrago receptas. Be svorio!
Paprasčiausias skanus abrikosų pyrago receptas! Gaminame abrikosų pyragą! Gaminu jį kiekvieną savaitgalį! Greitas vasaros pyragas be svorio prie arbatos per 5 minutes + kepimas.

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 21:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Šlapimo pūslės akmenligės gydymui
Šlapimo pūslės akmenligė liaudies medicinoje, Šlapimo pūslės akmenligė, receptai nuo šlapimo pūslės akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

08.08.2019 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti namuose varškės spurgas
Senai norite pagaminti spurgų, bet nežinote, pagal kokį receptą jos išeina pačios skaniausios? Tvirtai galime pasakyti, kad mūsų receptas vienas sėkmingiausių! Varškės spurgos išeina orinės, saikingai saldžios, naudingos ir nerieb...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau