Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » Konspirologija, Gandai

Sąmokslo Teorijos:


05.07.2018, 16:22
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (6336)

Bendžaminas Fulfordas yra gerai žinomas ir populairus žmogus konspirologijos sferoje. Tai - kanadietis žurnalistas, daug metų gyvenantis Japonijoje. Jis dirbo Japonijos žiniasklaidos priemonėse, po to vadovavo "Forbes" leidybos namų Ramiojo vandenyno biuriui. Fulfordas yra sąmokslo teorijos šalininkas, parašė keletą knygų, dažnai dalyvauja Japonijos televizijos specializuotose programose ir porjektuose.

Sužinok daugiau ...
23.05.2018, 19:27
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (2189)
Sąmokslo teorija. XX amžiaus 6-o dešimtmečio pabaigoje ir 7-o dešimtmečio pradžioje Malkolmas X buvo vienas iš žinomiausių radikaliai nusiteikusių juodaodžių JAV amerikiečių oratorius. Būdamas pagrindiniu religinės organizacijos "Islamo nacija" (NOI) ruporu, jis atsisakė pasyvaus pilietinio nepaklusnumo, kurį skelbė Martynas Liuteris Kingas-jaunesnysis, ir įrodinėjo, kad juodaodžiai turi patys "visomis priemonėmis" priešintis priespaudai. Sąmokslo teorija, ftb, islamas, žudynės, abudone
Sužinok daugiau ...
09.04.2018, 15:53
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3435)
Sąmokslo teorija ir ateiviai. Sąmokslų teorijų šalininkai ir amerikiečių ufologai teigia, kad ateiviai iš mitinės planetos Nibiru bendradarbiauja su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu. Pasak ufologų, ateiviai renka žmonių kūnus, o Rusijos prezidentas šiuos faktus slepia. ateiviai, Nibiru, Nibiru planeta, Vladimiras Putinas, Christian DeBlanc
Sužinok daugiau ...
21.03.2018, 08:06
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3070)
Sąmokslo teorijos ir Johno F. Kennedy nužudymas. Kai dabartinis JAV prezidentas Donaldas Trumpas pažadėjo paskelbti visas iki vienos išslaptintas bylas, susijusias su prezidento J. F. Kennedy nužudymu, buvo galima manyti, kad taip bus padarytas galas visoms šio politiko mirtį gaubusioms sąmokslo teorijoms, netylančioms nuo daugiau nei prieš 50 metų Dalase įvykusios sukrečiančios tragedijos. #kennedy, #cža, #sąmokslo_teorijos, #nužudymas, #prezidentas, #jav
Sužinok daugiau ...
17.02.2018, 21:45
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (4094)
Neseniai buvo išslaptinti JAV Senato komisijos, tyrusios pusantro tūkstančio "Titaniko" keleivių žūtį, dokumentų archyvai. Kai kurie išslaptinti dokumentai buvo pažymėti žyma "Visiškai slaptai". Vienas toks dokumentas buvo Laivybos ministerijos po komisijos tyrimo patvirtintos "Jūrų laivų saugumo taisyklės". Ką tokio sužinojo tyrėjai banalioje laivo susidūrimo su ledkalniu istorijoje, kad teko įslaptinti tyrimo rezultatus? (titanikas, laiko erdvė, jūrų katastrofos)
Sužinok daugiau ...
15.02.2018, 20:03
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3115)

Nuo XX amžiaus pabaigos NASA ir Pentagonas pradėjo periodiškai išslaptinti kai kurias Mėnulio paviršiaus nuotraukas, padarytas iš JAV kosminių aparatų. Tai suteikė galimybę tyrinėtojams išanalizuoti unikalią medžiagą. Kas gi nuotraukose užfiksuota, jog galima būtų teigti, kad Mėnulyje egzistuoja ar egzistavo gyvybė? mėnulis, gyvybė mėnulyje, objektai, akmenys, astronautai, kosmosas.

Sužinok daugiau ...
12.02.2018, 19:08
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (2960)
Į vienos JAV radijo stoties studiją paskambino moteris, prisistačiusi Džekės vardu, kuri papasakojo, jog anksčiau dirbo NASA agentūroje. Ji pareiškė, kad 1979-ais metais Marse pabuvojo šeši astronautai, tačiau šis įvykis nuo visuomenės buvo nuslėptas. Tiesa, patikrinti, ar balsas tikrai priklausė buvusiai Amerikos aerokosminės agentūros darbuotojai, nėra galimybių. Vienaip ar kitaip, tačiau ne vienas sąmokslo teorijų šalininkas patikėjo moters žodžiais. Marsas, cžv, teleportacija, kolonijos marse, nasa, mistifikacija
Sužinok daugiau ...
11.02.2018, 20:15
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (7652)

Naujiena apie tai, kad Billas Gatesas nevakcinuoja savo vaikų, nepaisant to, kad jis yra aktyviausias dalyvis privalomoje skiepijimo kompanijoje, neturi nieko stebinti. Tyrimai rodo, kad elitas nevakcinuoja savo vaikų. Tačiau, tuo pat metu jie reikalauja, kad paprasti žmonės skiepytų savo vaikus. Billas gatesas, vaikai, skiepai, vakcina, poliomielitas, populiacijos mažėjimas, Pasaulinė kontrolinė vakcina, žala sveikatai.

Sužinok daugiau ...
14.01.2018, 13:43
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3335)

Robertas Lazaras išskrido iš Makarenos oro uosto Las Vege ir nusileido Zonoje 51, kuri yra slapta vyriausybinė bazė poligone Nevadoje. Zona 51 yra maždaug už 125 mylių į šiaurę nuo Las Vego netoliese išdžiūvusio Grum Leiko ežero. Iš tenai mokslininkas buvo pervežtas į dar labiau įslaptintą vietą, esančią maždaug už 15 mylių į pietus nuo Zonos 51. Ši vieta vadinasi S4. Zona S4 yra šalia išdžiūvusio Pepus Leiko ežero. Robertas Lazaras, zona S4, bazė, Ateivių bazė, ateiviai, jav.

Sužinok daugiau ...
12.01.2018, 19:11
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3308)

Pagrobtasis žmogus paprastai sugrąžinamas į tą pačią vietą, iš kurios buvo paimtas. Paprastai jis ničnieko neprisimena. Todėl labai suglumsta, kai sužino, kad nuo jų pagrobimo praėjo daug laiko. Teigiama, kad fizinės pasekmės — tiesiog sukrečiančios. Daugumos jų kūnas būna nusėtas mėlynėmis, kitą rytą juos kamuoja stiprūs galvos skausmai. Dažnam pagrobtajam iš nosies smarkiai bėga kraujas, o ant kūno būna daug mažų keistų žaizdelių — tarsi šis būtų buvęs subadytas. Dar sakoma, kad pagrobtojo šlapimas kitą rytą būna neįprastas. Pagrobtosios moterys jaučia stiprų skausmą lytinių organų srityje. Visi pagrobtieji jaučia baisų nuovargį. Ateiviai, implanai, pagrobimas, žmonių dingimai, eksperimentai.

Sužinok daugiau ...
12.01.2018, 18:36
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3444)

„Žmonių juodais drabužiais“ fenomenas pasireiškia ufologų persekiojimu juodais automobiliais, anoniminiais skambučiais ir grasinimais žmonėms, kuriems teko būti anomalių reiškinių liudininkais. Tokie skambučiai vyksta iš numerių, kurie neįtraukti į jokius žinynus. Kartais paskambinama dar anksčiau, nei įvykio liudininkas kam nors spėjo apie tai pranešti. Žmonės juodais drabužiais, juodais drabužiais, vyrai juodais drabužiais, ufologija, Men In Black, MIB, Men In Gray, vyrai pilkais drabužiais.

Sužinok daugiau ...
31.12.2017, 14:06
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (2188)

Koks šio kolonizavimo tikslas? Pasaulinio politinio elito atstovai savo laiku, tariamai, sutarė, kad mūsų planetoje pernelyg išaugo žmonių skaičius, šis procesas yra nebegrįžtamas, todėl planeta žus dėl supančios aplinkos poveikio. Šiai problemai spręsti buvo siūloma išrausti išsišakojusių tunelių tinklą, kuriuose žmonija galėtų išgyventi, kol Žemės paviršiuje bus netinkamos gyvenimui sąlygos, arba ieškoti prieglaudos Mėnulyje ir Marse. $mėnulis, #signalas, #Marsas, #kolonizacija, #Alternatyvos_3

Sužinok daugiau ...
11.12.2017, 11:22
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3251)

Praėjo tie laikai, kai gydytojas galėjo pats savarankiškai pasidaryti mikstūras ir miltelius. Šiuolaikiniai gydytojai turi labai ribotas (priklausomai nuo valstybės, kurioje įgijo išsilavinimą) žinias apie medicininę chemiją. Pakankamai gerai išmanydami žmogaus organizmo funkcionavimą ir jo problemas, gydytojai labai menkai išmano vaistų poveikio mechanizmus. Laikas pažvelgti tiesai į akis: kuo vyresnis gydytojas, tuo labiau atsiliko nuo gyvenimo. Negi jūs rimtai manote, kad gydytojas, gavęs diplomą XX amžiaus aštuntame dešimtmetyje, žino apie visu tuos 12 000 naujų vaistų?

Sužinok daugiau ...
09.12.2017, 13:06
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3237)

Slapta vaistų gamintojų svajonių – pasodinti visus ant tablečių. Netgi sveikuosius. Ir jie šią svajonę įgyvendina. Įsivaizduojate, jei tabletes gers ne tik ligoniai, bet ir sveikieji? Juk tai fantastiška rinka!

Sužinok daugiau ...
09.12.2017, 12:46
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3665)
Reikalas mirtinai rimtas. JAV vyriausybės duomenimis, dabartinis jaunimas bus pirmoji per šimtmetį amerikiečių karta, kuri gyvens trumpiau nei jų tėvai. Priežastis: nutukimas. Kas trečią amerikiečių vaiką kamuoja chroniškas antsvoris, ir dėl to jis yra pasmerktas hipertenzijai, diabetui, astmai ar vėžiui. Pagalbon skuba Michelle Obama. Vasario viduryje pirmoji ponia pradėjo savo parengtą roko kampaniją „Judinkimės!“ („Let’s Get up!“), debiutuodama kaip visuomeninė aktyvistė – tokį vaidmenį tradiciškai atlieka prezidento žmona. Remiama visuomeninių organizacijų, verslo įmonių ir žiniasklaidos, ji skatins vaikus vietoj kokakolos gerti sultis, vietoj traškučių triaukšti morkas ir, užuot sėdėjus prie kompiuterio, varinėti kamuolį.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 29 30 »