Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » 2017 » Kovo » 23

Senas būdas skalbti baltus drabužius ir pašalinti, bet kokias dėmes!

Šiandiena, papasakosiu paprastą būdą, kad jūsų skalbiniai būtu visada balti. Jums nereiks skalbinius virinti arba naudoti cheminius baliklius!

Be patalynės, galėsite plauti virtuvinius rankšluosčius ar vaikiškus daiktus: sauskelnes, šliaužtinukus ir daugiau.

Paimkite baltą skalbinį, kad patikrintumėte šį metodą! Tai gali būti bet kas, pavyzdžiui, marškinėliai, apatiniai, vystyklai ir t.t, kuriems reikia valymo. Šis metodas padės jums susigrąžinti skalbinio baltumą be cheminių baliklių.

Senas būdas skalbti baltus drabužius ir pašalinti, bet kokias dėmes!

Toliau, mums prireiks: ūkiško muilo ir kalio permanganato (liaudiškai tariant). Kalio permanganato galite įsigyti vaistinėje.

Paimame skalbinį ir kruopščiai įmuiliname ūkišku muilu. Atkreipkite didesnį dėmesį į užterštą vietą. Tada, skalbinį atidedame į šalį.

Imame kalio permanganatą ir sumaišome su viena stikline šilto vandens. Spalva turi būti tamsiai violetinė.

Po to, paimkite vonelę ar kibirą, įpilkite karšto vandens. Skalbinys turi būti visiškai padengtas vandeniu.

Supilame tada mūsų praskiestą kalio permanganato tirpalą, neišsigąskite, kai pamatysite vandens spalvą! Kai muilas ir kalio permanganatas susimaišys, vanduo taps rusvai rudos spalvos!

Toliau, palikite skalbinį porai valandų ir praskalaukite paprastu vandeniu.

Po šio proceso, skalbinio nereikia plauti skalbimo mašinoje, jis ir taip bus baltas!

Paranormal.lt

Įvertink šį straipsnį Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį.

Visi svetainės pateikti straipsniai, sveikatos patarimai yra pramoginio pobūdžio iš interneto platybių. Prieš naudodami patarimus, pasitarkite su tos srities specialistu. Svetainė neatsako už duomenų tikslumą. Visos teisės apsaugotos.
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
27.02.2020 laikas 08:00 Ar Maldos stiprina mus fiziškai?
Krikščionys dažnai sako vienas kitam: „AŠ melsiuos už tave!“ Bet krikščionys dažnai yra aštriai kritikuojami dėl tikėjimo Dievu ir tokių svarbių dalykų kaip jų sveikata patikėjimu antgamtiniam gydytojui. Jie nori melstis vienas už kitą. O viskas todėl, kad dar nuo neatmenamų laikų egzistuoja viena...

Skaityti daugiau

26.02.2020 laikas 20:37 Jolanta Blažytė: Kaškas Sėja Panika?

„Būsime 5G technologijos diegimo lyderiai“, - garsiai ištrimituoja mūsų tautos išrinktieji ir tyliai „prakiša“ sveikatos apsaugos ministro įsakymą, leidžiantį Lietuvoje elektromagnetinės taršos normas padidinti 10 kartų. Čia pat pasipila reklaminės „fanfaros“ a...

Skaityti daugiau

26.02.2020 laikas 18:02 Japonijoje mirė seniausias žemės gyventojas
Japonijoje mirė oficialiai seniausiu pripažintas pasaulio vyras. Chitetsu Watanabei buvo 112 metų, antradienį pranešė japonų žiniasklaida. 1907-aisiais gimęs japonas tik prieš dvi savaites gavo Gineso rekordų knygos sertifikatą, liudijantį, kad jam priklauso seniausio planetoje vyro titulas....

Skaityti daugiau

26.02.2020 laikas 08:01 Burokėlis: kaip išsaugoti naudingiausias savybes?

Burokėlis – tikras mūsų daržo karalius. Juk jodo jame daugiau nei kitose daržovėse, vitamino C kiekiu jis dvigubai lenkia morką, stimuliuoja ląstelių augimą, stipriną odą, nagus ir plaukus. Senovės graikai burokėlius pirmiausia naudojo medicinoje, tik tuomet sugalvojo išbandyti maiste, taig...

Skaityti daugiau

25.02.2020 laikas 20:56 Visur aplinkui permatomos sferos!
Lonas Strikleris, anomalių reiškinių tyrinėtojas iš Baltimorės (JAV), nelabai seniai gavo elektroninį laišką nuo Polo Kočreino, gyvenančio Australijoje, Perto mieste. Polas savo laiške pasakojo, kad jam jau tiesiog įgriso skraidančios permatomos sferos, ir prašė jam padėti rasti tokį žmogų, kuris su...

Skaityti daugiau

25.02.2020 laikas 20:00 Kodėl turėtumėte valgyti daugiau brokolių?

Miniatiūrinį medį primenanti daržovė kadaise lietuviams buvo neįprasta, netgi egzotiška. Šiandien brokolis yra viena populiariausių daržovių ant kasdienio stalo, kurį žmonės renkasi ne tik dėl jo skonio.

Skaityti daugiau