Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2015 » Birželio » 26

Sprogusio 1986 m. erdvėlaivio "Challenger" astronautai gyvi?

Tie, kurie 1986 metais stebėjo per televiziją Amerikos daugkartinio erdvėlaivio "Challenger" katastrofa su septyniais astronautais laive, tikrai prisimena vaizdus, kurie privertė visą pasaulį sustingti iš siaubo. Tais laikas, niekas net negalėjo pagalvoti, kad tokia nelaimė, gali būti tik geras surežisuotas šou. Tačiau, šiandieną tokios prielaidos atrodo vis įtikinamesnės. Ypač po rugsėjo 11-osios įvykių 2001 m.

Taigi, kas iš tikrųjų atsitiko su "Challenger" erdvėlaiviu? Šis klausymas tinkamas, nes yra tiesioginių įrodymų, liudijančių, kad astronautai tariamai, tragiškai žuvo tą lemtingą dieną, tačiau jie vis dar gyvi.
Sunku patikėti, nes tragedija įvyko tiesioginės transliacijos metu, viso pasaulio akivaizdoje. Būtent šiuo paleidimu amerikiečiai tikėjo 300%, todėl buvo priimtas sprendimas (aukščiausio lygio) transliuoti erdvėlaivio paleidimą visam pasauliui.

„Challenger“ įgula (iš kairės į dešinę, priekinė eilė): astronautai Maikas Smitas (Mike Smith), Dikas Skobis (Dick Scobee), Ronas Makneras (Ron McNair) ir (iš kairės į dešinę, viršutinė eilė) Elison Onizuka (Ellison Onizuka), mokytoja Krista Makolifi (Christa McAuliffe), Gregas Džiarvis (Greg Jarvis) ir Džiudita Reznik (Judith Resnik)

Šis reginys buvo aprašomas knygose, straipsniuose, nacionaliniuose laikraščiuose ir žurnaluose. Vikipedijoje straipsnis yra vienas iš išsamiausių, perpildyta visiškai nepagrįstais įrodymais, kad būtų lengva įtikinti Amerikos visuomenę, tą ką jie matė televizijos ekranuose, ir yra tiesa.

Bet, kas buvo iš tikrųjų? Sprogo erdvėlaivis? Taip, sprogo. Ar žuvo žmonės? Ne, nežuvo. Šeši iš septynių astronautų vis dar gyvena ir yra sveiki. Visiškai nesislepia nuo fotoaparatų, ir toliau gyveną savo normalų gyvenimą.

Pakalbėkime detaliau.

MICHAEL J. SMITH

Šis vaikinas, net ne ketino keisti savo vardo, pavardės ir paso duomenų. Dirba dėstytoju Viskonsino Universitete, Madisone dėstytoju.

RICHARD «DICK» SCOBEE

Taip pat nesistengė nieko daryti su dokumentais, gyvena savo esamu vardu. Dirba direktoriumi vienoje rimtoje kompanijoje. Beje, jo sūnus buvo atsakingas ir dalyvavo teroristų lėktuvo perėmėme, kuris rėžėsi į prekybos centrą Niujorke. Dėl jo sūnaus, taip pat kyla įtarimų.

Kiti du astronautai, nėra tokie drąsūs, kaip jų minėtų kolegų, teigia, kad yra broliai dvyniai. Sunku patikėti, kad staiga pas juos atsirado broliai dvyniai. Sunku patikėti, kad tokioje mažoje grupelėje, gali būti ir susitikti dvi grupės dvynių. NASA dokumentus padaryti nėra sunku. Teigiama, kad JAV prezidentui B. Obamai buvo padarytas gimimo liudijimas,  įrodantis, kad jis yra amerikietis. Tai, šiems dviems astronautams, tikrai nesudarė didelių problemų.

RONALD MC NAIR

ELLISON ONIZUKA


Moterys iš erdvėlaivio "Challenger", taip pat yra gyvos ir sveikos. Abi dėsto teisinius dalykus Jeilio ir Sirakūzų Universitetuose.

JUDITH RESNIK

SHARON («CHRISTA») MC AULIFFE

Praėjo mažiau nei 30 metų nuo tragedijos. Septinto astronauto pėdsakų, taip nustatyti ir nepavyko iki šiol. Skrydžio metu, jam buvo 42 metai, dabar turėtų būti 71 metai. Manoma, kad jis mirė, savo mirtimi

arba negalėjo toliau gyventi su tokiu melu pasauliui ir jį pašalino iš gyvenimo, kaip Kenedžio brolius, Linkolna. Amerikoje, su šiuo dalyku labai paprasta.

Pagrindinis klausymas vis dar išlieka, kodėl reikėjo organizuoti tokį teatrą?

Nuoroda gali būti, pranešimas Richardo Scobi "našlės", kuriame nuskambėjo katastrofos palyginimai erdvėlaivio "Challenger" su Kenedžio nužudymu ir rugsėjo 11 d. išpuoliu.

Mažai tikėtina, kad Džun Scobi Richard žino ką nors apie savo vyro likimą. Be to, jų sūnus taip pat susijęs kitoje "nacionalinėje katastrofoje" ...

Galima tik spėlioti, kokios dar mūsų laukia mistifikuotos katastrofos panašios į erdvėlaivio "Challenger" arba dangoraižių sprogimą Niujorke ateityje, nes tuo metu bus kitos techninės galimybės ir technologijos.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Trumparegystės gydymui
Trumparegystė liaudies medicinoje, Trumparegystė, receptai nuo trumparegystės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 14:37 Receptai – Patiekalai Maitinamoji ir drėkinamoji kaukė su medumi
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Medus , Trynius, Aliejus.

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 13:38 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai plaukų gydymui
Sausų plaukų priežiūra liaudies medicinoje, Sausų plaukų priežiūra, receptai plaukų gydymui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau