Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugsėjo » 29

Stiprink imuninę sistemą šiuo stebuklingu receptu!

Išvalo arterijas, stiprina imuninę sistemą, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir padeda atsikratyti infekcijos organizme šiuo stebuklingu receptu!

Su šiuo receptu jūs išliksite sveiki visus 12 mėnesius per metus!

Jei jūs ieškote sprendimo, vaisto nuo daugelio problemų jūsų organizmui, pavyzdžiui, infekcijos, peršalimo ar net širdies ir kraujagyslių ligų gydymui ir norite išlaikyti sveikatą geros būklės, jums reikia pasigaminti stebuklingą mišinį iš trijų stiprių sudedamųjų dalių!

Stiprink imuninę sistemą šiuo stebuklingu receptu!

Tai, žinoma, išspręs jūsų sveikatos problemas.

Tai senas vokiečių receptas, kuris padės pagerinti bendrą sveikatą. Jums reikės tik trijų ingredientų: česnakas, citrina ir imbieras!

Receptas.

  • 2 l vandens
  • 4 neapdorotos citrinos
  • 4 skiltelės česnako
  • 4 cm imbiero šaknies.

Paruošimas:

  1. Pirma, gerai nuplaukite citrinas ir supjaustykite juos griežinėliais. Tada nuvalykite česnako skilteles ir nulupkite imbiero šaknį.
  2. Patalpinkite tada visus ingredientus į maišytuvą ir gerai išmaišykite, kol gausite vientisą masę.
  3. Įdėkite mišinį į puodą ir pašildykite. Tada įpilkite vandens. Maišykite, kol mišinys pradės virti. Nuimkite mišinį nuo ugnies ir palikite atvėsti.
  4. Perkoškite mišinį ir supilkite į stiklinį butelį. Laikykite šaldytuve. Jūsų receptas paruoštas vartojimui!

Kaip vartoti šį stebuklingą gėrimą:

Išgerkite vieną stiklinę kiekvieną rytą ant tuščio skandžio šio gėrimo. Jūs taip pat galite vartoti šį gėrimą ir dvi valandos prieš miegą, taip pat nevalgius.
Jei manote, kad jūs negalite naudoti jo, dėl savotiško česnako kvapo, nesijaudinkite, nes jo nejausite dėl stipraus citrinos ir imbiero skonio.
Prieš naudojimą, visada gerai suplakite, nes tikėtina, kad imbieras bus butelio ar stiklainio dugne. Stiprūs ir naudingi ingredientai, šiame recepte tikrai stebuklingi, todėl džiaukitės ir būkite sveiki!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://healthylifestar.com/cleanse-arteries-increase-immunity-decrease-cholesterol-remove-infection-body-magical-recipe/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.04.2020 laikas 08:58 Receptai – Patiekalai Labai Skanus Karamelinis Obuolių Pyragas
Nors šis karamelinis obuolių pyragas ir yra karališkai atrodantis, bet jį tikrai nėra sunku pasigaminti. Karamelinis obuolių pyragas - labai gardus patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite.

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 07:52 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai celiulito gydymui

Celiulitas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai celiulito gydymui, celiulitas, celiulito gydymas, receptai, vaistažolės, receptai celiulitui, vaistažolės celiulitui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 13:37 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau