- 15.06.2018
- 2.0 Reitingas
- 3746 Peržiūros
- Komentarai
Valgykite imbiero pasta ir būkite sveiki!
Imbiero ir česnako pasta - tai vienas populiariausių padažų Indijos virtuvėje, jis naudojamas įvairiuose patiekaluose.
Jei jūs norite sužinoti dar vieną nuo peršalimo gydymo būdą ir išvengti žiemą jokių sveikatos bėdų, jūs turite žinoti tai, kad ši pasta, kaip tik jums. Ją labai paprasta ir lengva pasigaminti ir laikosi šaldytuve labai ilgai ir gerai.
Sudedamosios medžiagos
1/2 puodelio nuluptų česnako skiltelių
1/2 puodelio imbiero, nuvalyto ir susmulkinto
1-2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1/2 šaukštai druskos.
Paruošimas
Nulupkite česnaką ir imbierą. Jei neturite smulkintuvo galite sutarkuoti česnakus ir imbierą plona tarka, tada sumaišykite kartu su aliejumi ir druska, kad gautumėte pasta.
Naudokite vieną arbatinį šaukštelį šios pastos, įdėdami į patiekalus. Pakepinkite šią pastą ant silpnos ugnies apie 20 sekundžių, o tada įdėkite įdėkite savo maistą; šiuo atveju, tai smulkiai supjaustyti svogūnai ir daržovės su ryžiais.
Prieš įdedant kitus ingredientus pakepimui, jums reikia išlaukti, kad pakepant pasigamintą pastą su česnakais, nesijaustu žalio česnako.
Ruošiant šaltus patiekalus ar užkandžius galite taip pat įdėti 1 arbatinį šaukštelį šios pastos.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau