Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2016 » Gegužės » 14

Tikslios Nikola Tesla prognozės privers aiktelti

1926 metais žurnalas „Collier’s“ paskelbė interviu su išradėju Nikola Tesla. Tuo metu pokalbio turinys buvo šokiruojantis – jis labai įdomus ir dabar.

Bičių gyvenimas taps taisykle žmogiškajai rasei, sakė garsus mokslininkas Nikola Tesla. Artėja nauja seksualinė tvarka, kur moterys vaidins dominuojantį vaidmenį. Naudodamiesi paprastais kišeniniais įtaisais mes galėsime bendrauti vienas su kitu akimirksniu, nepriklausomai nuo atstumo. Lėktuvai skraidys danguje, valdomi radijo bangomis, be lakūnų. Milžiniški energijos kiekiai bus perduodami dideliais atstumais be laidų. Žemės drebėjimai vyks vis dažniau. Ir iki kai kurių iš šių stulbinančių įvykių liko mažai laiko, sakė N.Tesla.

Ir štai N.Teslai 68 metai.... Jis tyliai sėdi savo kabinete, tyrinėdamas pasaulį, kurį keitė savo rankomis, ir pranašaudamas kitas permainas, kurios neišvengiamai įvyks dėl žmonijos pažangos.

N.Tesla buvo inžinierius, išradėjas, o be viso to – dar ir filosofas.

N.Tesla buvo inžinierius, išradėjas, o be viso to – dar ir filosofas. ViDA Press nuotr.

N.Tesla – aukštas, liesas, asketiškas žmogus, kuris vilki juodus rūbus ir žvelgia į pasaulį ramiomis, giliomis akimis. Jis galėtų gyventi prabangiai, bet gyvena kukliai ir nepaprastai rūpestingai renkasi valgį. Jis negeria nieko, išskyrus vandenį ir pieną, o jaunystėje nerūkė tabako. Jis inžinierius, išradėjas, o be viso to – dar ir filosofas. Ir nepaisant tos jį apėmusios manijos panaudoti praktikoje visa tai, ką išskirtinis protas gali pasisemti iš knygų, jis niekada nepamiršdavo žmogaus gyvenimo dramų. Po penkiasdešimties metų, sako jis, pasaulis skirsis nuo to, kokį mes regime šiandien, žymiai labiau, negu dabartinis mūsų gyvenimas skiriasi nuo to, kokį mes regėjome prieš pusę amžiaus.

N.Tesla atvyko į Ameriką, kai buvo dar jaunas, ir jo kaip technikos žmogaus genialumas buvo greitai pripažintas. Sukūręs savo revoliucinius elektros įrenginius jis užsidirbo pinigų ir pastatė keletą fabrikų – iš pradžių Niujorke, vėliau Kolorade ir Long Ailende, kur pradėjo atlikinėti savo nesibaigiančius eksperimentus. Jų rezultatas buvo svarbūs (kai kada ir nelabai svarbūs) elektrotechnikos mokslo pasiekimai.

„Nuo belaidžių įrenginių atsiradimo momento, – sako jis, – aš supratau, kad šis naujas menas atneš žmonijai daugiau, negu bet koks kitas mokslo atradimas, kadangi jis praktiškai panaikina atstumus. Daugumą nelaimių, nuo kurių kenčia žmonija, lemia milžiniški Žemės rutulio matmenys ir tautų bei žmonių nesugebėjimas užmegzti glaudų ryšį“.

Belaidžio ryšio priemonės įgalins užmegzti tą glaudų ryšį, nes bus galima perkelti protą, mūsų kūnus, medžiagas ir energiją.

„Visas pasaulis pavirs į didžiules smegenis. Mes galėsime bendrauti vienas su kitu praktiškai tą pačią akimirką, nepaisant atstumo. Maža to, su televizijos ir telefono pagalba mes galėsime matyti ir girdėti vienas kitą taip pat puikiai, kaip ir sėdėdami vienas priešais kitą, nepaisant tūkstančių mylių atstumo; ir įrenginiai, kurie leis mums tai padaryti, bus stebėtinai paprasti, lyginant su šiandieniniais mūsų telefonais. Žmogus galės tokį įtaisą nešiotis liemenės kišenėje. Mes galėsime stebėti įvykius ir klausytis – prezidento inauguraciją, sporto varžybas, žemės drebėjimus ar mūšius – tarsi mes būtume ten“.

„Kada belaidis energijos perdavimas bus pradėtas naudoti komerciniais tikslais, įvyks revoliucija transporte ir informacijos perdavime. Mes jau perdavėme judančius vaizdus belaidžio ryšio priemonėmis nedideliu atstumu. Vėliau tas atstumas bus neribojamas, ir aš manau, kad vėliausiai – po kelerių metų. Vaizdai jau perduodami laidais – jie buvo sėkmingai perduoti telegrafu, naudojant taškų sistemą prieš trisdešimt metų. Kada belaidis energijos perdavimas pasidarys masinis, visi šie metodai pasirodys esą tokie pat primityvūs, kaip garvežys, lyginant su elektriniu traukiniu“.

Ribų nebeliks

Visi geležinkeliai bus elektrifikuoti, o garvežiai atsidurs muziejuose. Atsiras skraidančių aparatų, kurie neskraidins su savimi kuro ir jiems negalios visi tie šių dienų aeroplanų ir dirižablių apribojimai. Mes galėsime nusigauti iš Niujorko į Europą per keletą valandų. Valstybių sienų beveik nebeliks, bus sukurta Vieninga valstybė Žemėje. Prasidės įvairių rasių, gyvenačių žemėje, susiliejimas ir prisiderinimas. Balaidės technologijos įgalins koordinuoti įvairių šalių interesus, užtikrins supratimą vietoje prieštaravimų. Dabartinės valdžios sistemos pasens.

N.Tesla užsidirbo pinigų ir pastatė keletą fabrikų

Sukūręs savo revoliucinius elektros įrenginius N.Tesla užsidirbo pinigų ir pastatė keletą fabrikų. ViDA Press nuotr.

N.Tesla pranašauja didžiules permainas kasdieniniame gyvenime. „Mes galėsime kiekvieną rytą, naudodamiesi belaidžiu ryšiu, spausdinti dienraštį namuose. Namo valdymas (šildymo, apšvietimo, buitinės technikos) bus atliekamas automatiškai“.

„Aš pranašauju automobilio dydžio skraidančių aparatų atsiradimą, ir manau, kad ponas Fordas šioje srityje įneš didelį indėlį. Automobilių parkavimo ir kelių statybos problema bus išspręsta. Mūsų miestuose atsiras parkavimo bokštų, o keliai bus arba paplatinti, jei to reikės, arba visai bus nereikalingi, kada civilizuotas pasaulis ratus pakeis į sparnus“. O mūsų planetos šilumos atsargos – apie kurias kalba dažni ugnikalnių išsiveržimai – bus naudojamos pramonės tikslams.

Teslos nuomone, vienas iš pagrindinių pokyčių ateityje bus moterų padėties pasikeitimas. „Net žmogui, neturinčiams sociologinio išsilavinimo, yra akivaizdu, kad pasaulyje įsivyravo naujas požiūris į lytinę diskriminaciją. Moterų kova dėl lygių teisių prives prie naujos seksualinės tvarkos, kur moteris užims dominuojančią padėtį“.

„Moterys išsikovos lygias teises, o paskui ir viešpataujančią padėtį ne primityviai fiziškai pamėgdžiodamos vyrus, o dėl jų intelekto prabudimo. Nuo pat istorijos pradžios priklausoma moterų padėtis lemdavo dalinę protinių sugebėjimų atrofiją, o jų, kaip mes dabar žinome, moterys turi ne mažiau, negu vyrai“.

Motinėlė – gyvenimo centras

„Moters protas parodė, kad ji yra pajėgi pasiekti laimėjimų visose intelektinės veiklos srityse, kuriose yra gabūs vyrai, ir šie gabumai prasiplės. Vidutinė moteris bus ne mažiau, o vėliau ir labiau išsilavinusi, negu vidutinis vyras. Moteris ignoruos precedentą ir apstulbins civilizuotą pasaulį savo pažanga“.

„Moterims laipsniškai perimant lyderystę ir įsisavinant naujas veiklos sritis sumažės jų jausmingumas, susilpnės motiniškas instinktas. Santuoka ir motinystė, galimas daiktas, pradės kelti pasibjaurėjimą, ir žmogiškoji civilizacija vis labiau artės prie tobulos bičių civilizacijos“.

Principas, kuris vyrauja bičių ekonomikoje – organizuočiausioje ir intelektualiai koordinuojamoje iracionalaus gyvūnų gyvenimo formoje – tai nemirtingumo instinktas, kuris pakeičia motinystę dieviškuoju pradu. Bičių motinėlė – bičių gyvenimo centras. Ji viešpatauja avilyje – ir ne pagal paveldėjimo teisę, o todėl, kad ji – šios vabzdžių rasės įsčios.

Rasės sterilizacija

Bičių avilio pagrindas yra didžiulės, lyties neturinčių darbininkų armijos, kurių vienintelis tikslas ir gyvenimo laimė – uolus darbas. Tai socializuoto bendro gyvenimo idealas. Toliau, avilyje yra moteriškos lyties padarų, kuriuos laiko tam atvejui, jei bičių motinėlė nuvils avilį. Ir yra tranų, kurių nedaug ir kuriuos pakenčia tik todėl, kad jie reikalingi motinėlei apvaisinti. Tik stipriausias iš jų sulaukia šio momento – o po to žūsta. O motinėlė grįžta į avilį, atsinešdama dešimtis tūkstančių kiaušinėlių, būsimąjį bičių miestą, ir pradeda naują reprodukcijos ciklą.

Vaizduotė nenori pripažinti, kad tokia perspektyva galima ir žmonijai. Bet jeigu susimąstysime apie tai, kad žmonijos instinktas padaryti savo rasę nemirtingą yra aukščiau mūsų gyvybės, tai kodėl negalėtume padaryti prielaidos, kad dėl moterų intelektinio proveržio šis instinktas galų gale pasireikš pagal bičių modelį? Žinoma, prireiks ištisų šimtmečių, kad pakeistume žmonių įpročius ir papročius, užkertančius kelią šiai paprastai ir moksliškai organizuotai civilizacijai.

Bet mes jau matome, kaip viskas prasideda Jungtinėse Valstijose. Viskonsine pagal įstatymą nusikaltėliai turi būti sterilizuojami, o vyrai prieš vedybas mediciniškai patikrinami. Belieka tik laukti ir galvoti, kas gi bus įmanoma, kada savo žodį galų gale tars mokslininkai...

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Obuolių nuoviras gydo užkimimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: obuoliai, vanduo.

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 15:08 Receptai – Patiekalai Gardūs pyragėliai su bulvių įdaru

Gardžių pyragėlių su bulvių įdaru receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 18:32 Receptai – Patiekalai Naminiai florentinai

Pasigaminkime naminius florentinus namuose. Nežinote, kaip? Naminių florentinų receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau