Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Vasario » 10

Toksinų išvalymas iš žarnyno namų sąlygomis per dieną!

Nuolatinis maisto vartojimas lemia šlakų kaupimąsi žarnyne, ypač plonojoje žarnoje. Šlakai nuolat uždengia plonosios žarnos sieneles, neleisdamos vykdyti skaiduloms absorbavimo funkcijos. Be to, sukauptas šlakas nuolat absorbuojamas, todėl organų autoimuninė reakcija veda prie alerginių ligų, išbėrimų ant odos.

Visi toksinai kaupiasi storojoje žarnoje.

Išmatų susiformavę akmenys ir išmatų nuolaužos, kaip prastos mitybos įpročių pasekmė ir gyvenimo būdo rezultatas. Yra buvę atvejų, kai pas žmones per 40-50 metų susikaupdavo iki 40 kg išmatų akmenų, kuriuose buvo iki 10 kg parazitų. Tokį rezultatą žmogus pasiekia ne per vienerius metus, tai užima dešimtmečius.

Žarnyno valymas

Žarnyno valymas namų sąlygomis - vienintelis teisingas būdas išvengti ir gydyti nuo susikaupusių per daugelį metų nuodų ir toksinų.

Greitas būdas storosios žarnos išvalymui! Šios sultys ne tik skanios, bet ir naudingos!

Štai nuostabaus recepto sudėtis:

  • 1 arbatinis šaukštelis imbiero sulčių;
  • 2 šaukštai šviežių spaustų citrinų sulčių;
  • ½ puodelio, grynų obuolių sulčių;
  • ½ arbatinio šaukštelio jūros druskos;
  • ½ puodelio šilto filtruoto vandens.

Paruošimas:

Jums reikia sumaišyti visus ingredientus, Gerkite ant tuščio skrandžio.

Po pietų, dar išgerkite 2 dideles stiklines (bokalus),  ir dvi vakare, apie 6-7 valandą vakaro. Žarnyno valymo procedūra trunka tik vieną dieną.

Rekomenduojama gerti ne mažiau, kaip 5 dideles stiklines arba mažas apie 8 stiklines šių sulčių, norint kad būtų efektyvu.

Turint alergiją, diabetą arba nėštumą, įsitikinkite, pasikonsultuokite pas savo gydytoją, prieš pradedant storosios žarnos valymą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.healthyfoodhouse.com/3-juice-colon-cleanse-can-clean-toxins-system-like-nothing-else/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.01.2018 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Žolelių nuoviro kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Riebios veido odos. Ingredientai: Ramunėlių, Liepžiedžių, Šeivamedžio uogų, Medaus, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 07:28 Receptai – Patiekalai Kvapnūs varškėčiai su apelsino žievele
Gaminame. Varškėčiai su apelsino žievele Varškę dedame į dubenį. Įmušame kiaušinį. Beriame miltus, cukrų, druską ir apelsino žievelę. Visus ingredientus išmaišome, išminkome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome...

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 19:56 Receptai – Patiekalai Blynai su obuoliais

Gaminame namuose. Blynai su obuoliais. Keptuvėje įkaitiname augalinį aliejų, šaukštu formuojame blynus ir apkepame juos iš abiejų pusių. Blynai tiekiami su skystu medumi arba cukraus pudra ir cinamonu. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.04.2024 laikas 14:51 Kaip elgiatės per pirmąjį pasimatymą pagal savo Zodiako ženklą
Avinai garsėja spontaniškumu, linksmumu ir aistra. Gyvenime visuomet stengiatės kuo geriau pasirodyti, ne kitaip yra ir pasimatymų scenoje. Pirmiausia, tikėtina, kad būtent tu prisiėmei atsakomybę ir suplanavai pasimatymą. Ir galima daryti prielaidą,...

Skaityti daugiau

17.04.2024 laikas 14:46 Kur veda svajonės apie idealų vyrą?
Moterys labiau linkusios kurti lūkesčius ir fantazijas šeiminio gyvenimo tema, vyrai šiuo klausimu būna pragmatiškesni, nors pasitaiko visokių variantų.

Skaityti daugiau

17.04.2024 laikas 14:42 Kaip sužinoti, ar jūsų geriausias draugas yra toksiškas: 9 tikslūs požymiai
Vienas iš pagrindinių draugystės ramsčių – būti šalia vienas kito, kai to reikia. Tokia draugystė dažnai būna paslėpta po bendro juoko, ilgų pokalbių ir iš pažiūros malonių gestų sluoksniu. Tačiau neleiskite savęs apgauti....

Skaityti daugiau