Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 18

Airijos miestelyje, kuriame 99,7 proc. gyventojų yra "visiškai paskiepyti", pastebėtas masinis kovidų "protrūkis"

(Paranormal)  Airijos anklave Voterforde (Waterford), kur 99,7 proc. visų suaugusiųjų šiuo metu yra "visiškai paskiepyti" nuo Wuhan koronaviruso (Covid-19), pastebimas didžiulis ligos protrūkis.

Pasak pranešimų, šis naujausias naujų Fauci gripo "atvejų" antplūdis kursto nuogąstavimus, kad Airiją gali ištikti penktoji šios ligos "banga", nors žmonės paklūsta vyriausybės reikalavimui pasiskiepyti.

Per pastarąsias septynias dienas Voterforde užregistruoti 408 nauji kinų gripo atvejai. Tai reiškia, kad 100 000 gyventojų tenka 351,2 užsikrėtimo atvejų. Per pastarąsias dvi savaites Voterforde užregistruota 719 naujų atvejų, arba 618,9 atvejo 100 000 gyventojų.

"Voterfordo grafystėje yra aukščiausios suaugusiųjų skiepijimo apimtys Airijoje - daugiau kaip 99 %", - tviteryje rašė su naujais duomenimis susipažinęs asmuo. "Antroje vietoje yra Carlow apygarda (98 %+)."

"Voterfordo grafystėje taip pat yra didžiausi Airijoje sergamumo Kovidu rodikliai, antroje vietoje - Karlou (Carlow) grafystė", - pridūrė tas pats asmuo. "Kas vyksta?"

Tai skamba labai panašiai kaip dabartinė padėtis Vermonte (Vermont). Nepaisant to, kad dabar beveik 90 proc. valstijos gyventojų yra "visiškai paskiepyti", hospitalizacijų dėl kinų viruso sparčiai daugėja.

Atrodo, kad ten, kur daugiausiai žmonių skiepijasi nuo Vuchano (Wuhan) gripo, ten yra daugiausiai ligos ir mirties atvejų. O ten, kur žmonės tiesiog sako "ne", ten rasite sveikiausių žmonių, kurie jau seniai gyvena toliau.

Kovidas yra psichikos liga

Juokingiausia, kad Voterfordas iš tikrųjų buvo laikomas Airijos masinio skiepijimo programos karūna. Prieš šį protrūkį valdžios pareigūnai gyrėsi, kaip ši apygarda laikosi reikalavimų ir kaip tai padarys galą plandemijai.

Vietoj to regione prasidėjo nauja ligų banga, nes visiškai paskiepyti gyventojai užplūdo vietos greitosios pagalbos kabinetus, kuriems desperatiškai reikėjo pagalbos.

"Pirmą kartą nuo kovo mėnesio Airijoje į ligoninę paguldyta daugiau kaip 400 pacientų, sergančių Covid", - pranešė "Citizen Free Press". "Ir tai šalyje, kurioje 92 proc. suaugusiųjų paskiepyti nuo KKP (Kinijos komunistų partijos) viruso".

"Dar blogiau Voterfordo grafystėje, kur beveik kiekvienas vyresnis nei 18 metų asmuo buvo pasiskiepijęs du kartus, tačiau atvejų skaičius sparčiai auga - per pastarąsias 2 savaites užfiksuota daugiau nei 700 naujų atvejų."

Sunku nepastebėti viso to ironijos. Daugiau nei metus pasauliui buvo sakoma, kad, pasiskiepijus nuo kinų mikrobų, plandemija baigsis, o dabar paaiškėjo, kad vienintelė priežastis, dėl kurios plandemija apskritai tebesitęsia, yra vadinamieji "skiepai".

"Skiepytų pacientų skaičius intensyviosios terapijos skyriuje dabar yra beveik toks pat, kaip ir visas prieš metus į intensyviosios terapijos skyrių patekusių "Covid" pacientų skaičius. HSE vyriausiasis klinikinis pareigūnas daktaras Kolmas Henris (Dr. Colm Henry) pripažino, kad šie skaičiai yra "didesni, nei norėtume", tačiau pridūrė, kad jie būtų dar didesni, jei ne skiepų poveikis", - toliau rašė "Citizen Free Press".

Taigi, kur taip nueisime toliau? Deja, netoli, nes pasaulio vyriausybės, regis, yra tvirtai pasiryžusios stumti šiuos skiepus tol, kol kiekvienas planetos gyventojas bus pažymėtas mirtinu šūviu.

"Ko reikia, kad žmonėms atsivertų akys?" - klausė vienas komentatorius.

"Vakcinos neveikia", - rašė kitas. "Ši istorija rodo vakcinų rezultatus. Čia labai padėtų šiek tiek paprastų žmonių kritinio mąstymo!"

"Skiepai, skiepai, gaukite nemokamus skiepus čia!" - juokavo dar vienas.

Naujausias naujienas apie tai, kaip kiniškų virusų skiepai sukelia žmonėms ligas, galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

CitizenFreePress.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2019 laikas 20:53 Receptai – Patiekalai Keistos formos pyragas be kepimo nustebins kiekvieną!
Tai yra paprasčiausias ir greičiausias pyragas be kepimo, kurį visada galite gaminti su savo šeimos nariais. Keistos formos pyragas nustebins kiekvieną!

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas dėl kurio visi kraustosi iš proto

Gardaus obuolių pyrago receptas. Dar šiltas obuolių pyragas gali būti patiekiamas su ledais.  Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau