Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 28

Skubios pagalbos kabinetus visoje Amerikoje užplūsta pacientai, kenčiantys nuo ūmaus organų nepakankamumo ir alinančių simptomų...

(Paranormal) Nacionalinis visuomeninis radijas (National Public Radio, NPR) prabilo apie didelį priėmimo į skubios pagalbos kambarius padidėjimą visose Jungtinėse Valstijose.

Skubios pagalbos kabinetus visoje Amerikoje užplūsta pacientai, kenčiantys nuo ūmaus organų nepakankamumo ir alinančių simptomų... žiniasklaida teigia, kad tai nesusiję su kovidų vakcinomis.

Nors iki skausmo akivaizdu, kad "visiškai paskiepyti" amerikiečiai masiškai serga, NPR viską aiškina paslaptimi, o gal kažkuo baisiu, nes iki Helovino liko vos kelios dienos.

Pavyzdžiui, Lansinge, Mičigano valstijoje, Sparrow ligoninėje, dėl laisvų lovų stygiaus, labai daug sergančių pacientų turi būti išrikiuoti ant neštuvų įstaigos koridoriuose.

"Sunku į tai žiūrėti", - sakė skubios pagalbos skyriaus slaugos direktorė Tiffani Dusang.

"Visada jaučiuosi labai, labai blogai, kai einu koridoriumi ir matau, kad žmonės kenčia skausmą, jiems reikia miego arba ramybės. Bet jie turi būti koridoriuje, kur, kaip matote, kas minutę praeina 10 ar 15 žmonių."

Vuchano koronaviruso (Covid-19) "pandemijos" pradžioje, gerokai prieš tai, kai per operaciją "Warp Speed" buvo pradėtos naudoti vadinamosios "vakcinos", "Sparrow" ligoninė buvo gana normali. Tačiau, kai skiepai tapo plačiai paplitę, pradėjo plūsti ligoniai.

Pasirodo, dauguma JAV ligoninių prieš pradedant skiepytis buvo tuščios. Tik po to, kai injekcijos buvo plačiai išplatintos, ligonines visoje šalyje pradėjo plūsti nauji pacientai.

Kai Bideno švirkštai pateks į žmonių rankas, visa sveikatos apsaugos sistema gali sugriūti nuo visų jų sukeltų ligonių

Gydytojai ir slaugytojos sako, kad pacientų ligų sunkumas yra labai įvairus. Vieni pacientai skundžiasi pilvo skausmais, kitiems sunku kvėpuoti.

Taip pat daug ir įvairių kraujo krešulių, kurie tapo įprastu reiškiniu žmonėms, kuriems sušvirkščiama "vaistais" užmaskuoto baltymo spyglių biologinio ginklo.

Taip pat padaugėjo pacientų, kenčiančių nuo širdies ir kraujagyslių ligų, nepavykusių savižudybių, ūmaus organų nepakankamumo ir daugybės alinančių simptomų. Daugelis šių pacientų nebegali dirbti ir sunkiai išgyvena dieną.

Jei jie būtų rizikavę su Kinijos virusu ir nesileidę injekcijų, tikriausiai jiems viskas būtų buvę gerai. Tačiau dėl to, kad jie klausė Tony Fauci, dabar jie labai kenčia nuo vakcinos sukeltų nepageidaujamų reiškinių.

NPR ilgame straipsnyje apie šį reiškinį nė karto nepaminėtas žodis "vakcina". Paieškokite žodžių patys: Pamatysite, kad jis net nėra įtrauktas į lygtį, nors yra akivaizdžiausias kaltininkas.

Ataskaitoje teigiama, kad artėjant žiemos sezonui JAV beveik 20 proc. padaugėjo hospitalizacijų, nors vasarą, kai žmonės buvo šiltai ir saulėje, jų buvo mažiau. Tai leidžia manyti, kad žiemai įsibėgėjus, visuomenės sveikatos požiūriu ji bus niūri.

"Tai ankstyvas rodiklis, kad tai, kas vyksta ED, yra tai, kad mes matome daugiau ūmių atvejų nei prieš pandemiją", - sakė Epic Health Research Network duomenų mokslininkas Calebas Coxas.

"Nors matome, kad vasarą bendras atvejų skaičius grįžta į normą, matome, kad ūmesnių būklių vis dar daugiau nei prieš pandemiją, o mažesnio sunkumo būklių vis dar mažiau nei prieš pandemiją."

Kadangi „Biden Boosters“ bus išplatinti, tikimės, kad kils dar viena ūmių sveikatos problemų banga, dėl kurios ligoninės bus dar labiau užverstos sergančiais, visiškai paskiepytais pacientais.

Milijonai gyvybių yra sunaikinami dėl Fauci skiepų nuo gripo. Norėdami sekti naujausias žinias, būtinai apsilankykite svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

NPR.org

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.07.2019 laikas 17:23 Receptai – Patiekalai Tortas be kepimo „Plombyras“. Madingiausias tortas iš trupinių!
Tortas be kepimo „Plombyras“ receptas. Labai skanus ir lengvai paruošiamas! Išsamų paruošimą be kepimo „Plombyras“, žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai Ypatingai Skanus Omletas Prancūziškai

Ypatingas skanus negi profesionalūs virėjai kartais nesugeba pagaminti tinkamai šio patiekalo. Todėl reikia žinoti šio recepto smulkmenas ir paslaptis. Šiandien jūs sužinosite, kaip pagaminti švelnų ir skanų prancūzišką omletą ...

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 09:53 Receptai – Patiekalai Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais

Skanių sausainių su šokolado gabaliukais receptas. Gaminame. Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau