Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 2

Naujoji Zelandija moka eutanazijos gydytojams po 1000 dolerių už tai, kad jie nužudytų kovidinius pacientus

Naujosios Zelandijos gydytojai dabar skatinami už grynuosius pinigus žudyti Wuhan koronaviruso (Covid-19) pacientus.

Naujosios Zelandijos Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) patvirtino, kad naujas įstatymas leidžia gydytojams gauti apie 1 087 JAV dolerių už kiekvieną "eutanazijos" būdu nužudytą pacientą - o eutanazijos kvalifikaciniai reikalavimai yra minimalūs.

Populiariausias salų šalies laikraštis "Stuff" praneša, kad eutanazijai gali pretenduoti beveik visi, įskaitant ne tik kova sergančius pacientus, kuriems pasireiškia ligos simptomai, bet ir žmones, kurių viruso testas "teigiamas" ir kurie pernelyg išsigando, kad galėtų toliau gyventi.

"Ar pacientas, kuris yra sunkiai hospitalizuotas dėl Kovid-19, galėtų būti tinkamas pagalbai nusižudyti arba eutanazijai pagal [Gyvenimo pabaigos pasirinkimo įstatymą], konkrečiai kalbant apie "sunkiai hospitalizuotus" Kovid pacientus?" - praėjusį mėnesį prieš eutanaziją nusistačiusi grupė DefendNZ klausė Office Information Act (OIA) prašyme Sveikatos ministerijai.

"Tam tikromis aplinkybėmis Covid-19 sergantis asmuo gali turėti teisę į pagalbą mirštant", - vėliau atsakė vyriausybė.

Išsamesniame Sveikatos apsaugos ministerijos pareiškime aiškinama, kad tam, jog pacientas atitiktų reikalavimus pagalbai nusižudyti, jis turi sirgti "nepagydoma liga, dėl kurios tikėtina, kad jo gyvenimas baigsis per šešis mėnesius". Techniškai tai apima pacientus, kurių testas dėl koviodo yra teigiamas, matydami, kaip vyriausybė ir žiniasklaida išmokė visus tikėti, kad Fauci šnypštimas yra patvirtinamas mirties nuosprendis.

Tai turi nustatyti pacientą gydantis gydytojas (AMP) arba nepriklausomas gydytojas. O Sveikatos apsaugos ministerija aiškiai nurodo, kad tai nustatoma "kiekvienu konkrečiu atveju", o tai reiškia, kad potencialiai bet kas gali būti laikomas tinkamu.

Gelbstint gyvybes, po vieną savižudybę su pagalba

Kalbant apie išmokas grynaisiais pinigais, gydytojai, atliekantys eutanazijos mirtį, iš esmės gali ją "apmokėti" vyriausybei, kuri yra atidėjusi dideles grynųjų pinigų sumas kompensacijoms.

Tik 96 iš maždaug 16 000 Naujosios Zelandijos gydytojų pareiškė ketinantys dalyvauti programoje, o tai bent jau šiek tiek teikia vilčių. Visos 32 šalies ligoninės, išskyrus vieną, taip pat nurodė, kad neketina eutanazuoti kovidinių pacientų.

Tačiau tai gali pasikeisti, jei pelno šaltinis vėliau taps patrauklesnis dabartiniams atsisakiusiesiems.

"Keista, kad šalis, kuri bandė apsaugoti savo piliečius visiškai užsidarydama nuo viruso, nuo kurio žmonės gali visiškai pasveikti... dabar siūlo, kad gydytojai šiuos pacientus nužudytų", - pareiškė baronienė Finlay iš Llandaffo, Jungtinės Karalystės paliatyviosios medicinos profesorė.

"Tai apverčia medicinos etosą aukštyn kojomis. Mirties tikrai negalima numatyti 100 proc. Tad kodėl nepalaikyti jų, kol jie miršta, ir nepalikti atvirų durų tam atvejui, jei jie patektų į tą grupę, kuri paneigia visus šansus ir visiškai pasveiksta?"

Dar 2017 m. Amerikos gydytojų kolegija (ACP) taip pat pasmerkė eutanaziją, teigdama, kad tai nėra nei "terapija", nei sprendimas "sudėtingiems klausimams, kylantiems gyvenimo pabaigoje".

Tuo tarpu Naujosios Zelandijos ministrė pirmininkė Jacinda Ardern savo šalyje vėl atvėrė duris didelėms sekso orgijoms, kurios, anot jos, dabar yra visiškai saugios, jei jose dalyvauja ne daugiau kaip 25 svingeriai.

"Daugybė žmonių bus eutanazuojami be jų sutikimo", - perspėjo vienas "Infowars" komentatorius apie tai, kas tikriausiai nutiks Naujojoje Zelandijoje (ir bet kur kitur, kur bus priimta tokia politika). "Tikėkitės to."

"Po 1 000 dolerių už mirtį dauguma gydytojų taps naujosios pasaulio tvarkos pardavėjais", - rašė kitas. "Savižudybės su pagalba", šiek tiek padedant ventiliatoriams ir remdesivirui, sparčiai plėsis... JAV federalinės ligoninės yra kovidų egzekucijos vietos, prie kurių netrukus prisijungs ir Naujoji Zelandija."

Naujausias naujienas apie Kinijos virusą galite rasti svetainėje Pandemic.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

Infowars.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.07.2019 laikas 09:58 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su orkaitėje keptomis bulvėmis

Iškepusias bulvytes dedame į indą, ant viršaus sukrečiame voveraites ir atsargiai išmaišome. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių, krapų arba svogūnų laiškų. Skanaus!

Skaityti daugiau

04.01.2018 laikas 10:18 Receptai – Patiekalai Baltymų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Citrinų sulčių.

Skaityti daugiau

09.10.2019 laikas 18:45 Receptai – Patiekalai Sultingi Mėsos Zrazai + Receptas (Video)
Pradžiai darome įdarą: pjaustome svogūnų laiškus ir 3 kietai virtus kiaušinius. Viską dedame į atskirą indą, į įdarą galima berti truputį druskos, truputį pipirų, jei norite dar kokių nors prieskonių, tai dėkite į faršą....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau