Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Dvasios, Vaiduokliai » 2022 » Sausio » 17

Jei miręs žmogus ateina pas jus sapnuose, štai ką tai reiškia

Kartais žmones aplanko sapnai, kuriuose pasirodo miręs mylimas žmogus. Ir gali būti, kad tai iš tikrųjų reiškia, jog jis nori kažką pranešti.

Sapnai, kuriuose pasirodo miręs žmogus, vadinami „aplankymais“. Kartais šie sapnai labai ryškūs ir realūs. Jie gali priversti žmogų pasijusti ir ramiu bei atsipalaidavusiu, ir išsigandusiu bei kupinu siaubo.

Dauguma žmonių tvirtino, kad galvojo apie mirtį praradę draugą arba artimą giminaitį. Daugeliui žmonių tokie išgyvenimai tampa kur kas rimtesni nei jie gali įsivaizduoti.

Psichologė Lauri Mur tvirtina, kad mirusio mylimojo apsilankymas sapne reiškia, jog jo esybė stengiasi perduoti žmogui pranešimą. Pavyzdžiui, jis arba ji gali bandyti pasakyti, kad viskas gerai ir jis pagaliau pasiekė „kitą pusę“.

Pasak Mur, dar viena priežastis, kodėl miręs žmogus gali aplankyti sapne, yra tai, kad jis palaiko ir padrąsina mylimąjį. Bet kartais jausmas po tokio „vizito“ ne toks jau ir malonus, ir žmogus gali jausti baimę, net siaubą.

Tokiu atveju mirusysis bando atkreipti dėmesį, todėl jis gali atrodyti keistai arba nepanašus į save. Kai kuriais atvejais gali būti panaudota telepatija. Ir net jei pasiuntinys atvirai nekalba su žmogumi sapne, tai reiškia, kad jis nori apie kažką įspėti.

Dauguma žmonių pasakojo, kad mirusiojo patarimas sapne padėdavo jiems išspręsti sunkią situaciją.

Mur sako, kad tokių aplankymų nereikia bijoti, nes beveik kiekvienas, kurio mylimasis miręs, susiduria su jais. Jei žmogus nė karto nematė sapne mirusio mylimojo, jis tiesiog nepamena savo sapnų.

Patrikas Maknamara, Bostono universiteto neurologijos profesorius, taip pat domėjosi šia tema. Ir jis sako, kad visus šiuos sapnus vienija viena – mirusysis atrodo gražus ir sveikas.

Šaltinis: http://vmarkus.lt/

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.02.2018 laikas 11:13 Receptai – Patiekalai Kaip ruošiamos arbatos
Vaistažolių arbatas geriausia ruošti tik tam skirtuose emaliuotuose neįskilusiuose induose. Nerūdijančio plieno visiškai netinka, nes turi kenksmingų priedų. Nenaudokite aliumininių indų, nes iš jų į arbatą patenka metalo jonų....

Skaityti daugiau

04.08.2019 laikas 17:42 Receptai – Patiekalai Čirviniai blynai

Maišome, iš pradžių šaukštu, po to plaktuvu. Čirvinių blynų tešla paruošta, kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje. Pagal šį receptą kepti čirviniai blynai saldoki, tad gali būti tiekiami tiesiog ...

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 21:21 Receptai – Patiekalai Medaus tortas „Paryžiaus kokteilis‟

Įstabiai gardus skanėstas, tortas, gaminamas iš plikytos tešlos ir kremo, pasižymi nuostabiu aromatu ir unikaliu skoniu – jis tiesiog burnoje tirpsta.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau