Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 19

Degant maisto gamykloms, atidaromas didžiulis fabrikas, kuriame perdirbami žmonėms vartoti skirti vabzdžiai

Kol visoje JAV paslaptingai dega maisto perdirbimo gamyklos, tyliai atsidarė naujas milžiniškas fabrikas, kuriame maistas gaminamas iš vabzdžių.

Gegužės pabaigoje "Aspire Food Group" paskelbė, kad Londone, Ontarijuje, Kanadoje, atidarė didžiausią pasaulyje "alternatyvių baltymų" maisto gamyklą, kurios pagrindinė sudedamoji dalis - vikšrai.

"Aspire" naujojoje gamykloje, kaip pranešama, kasmet bus pagaminama 9000 metrinių tonų vikšrų, skirtų žmonėms ir naminiams gyvūnams vartoti. Tai yra apie du milijardai vabzdžių, kurie kasmet bus paskirstyti visoje Kanadoje ir Jungtinėse Valstijose", - pažymima pranešime.

Aspire gyrėsi, kad jau turi užsakymų, kurie leis jai dirbti kelerius ateinančius metus.

Susiję: Masinė galvijų mirtis - tai "vidinis darbas", kuriuo siekiama sukelti maisto trūkumą Amerikoje

Apie tai praneša portalas Westernjournal.com: Aspire" teigia, kad vikšrai turi daug baltymų ir turėtų būti laikomi kitu "supermaistu". Jie teigia, kad šio daug skaidulų turinčio maisto šaltinio jau galima rasti maisto prekių parduotuvėse ir restoranuose, be to, jie "daro mažesnį poveikį aplinkai nei tradiciniai baltymų šaltiniai".

Žinoma, kairieji jau dešimtmečius propaguoja vabalų kaip maisto "tvarumą", o kvazivalstybinės institucijos jau daugelį metų bando juos reklamuoti.

Neseniai "New York Food Policy" klausė: "Kodėl nevalgome daugiau vabalų?", o "Smithsonian" neseniai savo svetainėje paskelbė visą skyrių, kuriame propaguojami vabalai maistui.

Didžiosios Britanijos mokslininkai ir tyrėjai bandė pasiekti, kad Jungtinės Karalystės vyriausybė pradėtų tiekti moksleiviams vabzdžių maistą šalies vyriausybės kontroliuojamose mokyklose.

"Mokslininkai planuoja maitinti vabalais, pavyzdžiui, naminiais vikšrais ir miltiniais sliekais, vaikus nuo 5 iki 11 metų amžiaus iš keturių Velso pradinių mokyklų", - gegužę rašė laikraštis "Daily Mail".

Žiniasklaida taip pat dažnai skelbia istorijas apie tai, kaip žmonės turėtų pakeisti maisto gamybą ir pradėti vartoti vabzdžius. Praėjusiais metais žurnalas "Time" išspausdino straipsnį, kuriame skelbė: "Kaip vabzdžių valgymas gali padėti išgelbėti planetą". Dienraštis "The Guardian" įsitraukė į žaidimą teigdamas: "Maisto ateitis - vabzdžiai". Ir kairioji televizija CNN neatsiliko, išreklamavusi šią temą, teigdama, kad vabalai yra "[t]as maistas, kuris gali pamaitinti ir galbūt išgelbėti planetą".

Iš tiesų "Aspire Food Group" gimė 2013 m., kai Egipte gimęs McGill studentas Mohamedas Ašūras (Mohammed Ashour) ir jo komanda laimėjo prestižinį 1 mln. dolerių Hult prizą už vabzdžių, kaip žmonių maisto šaltinio, tyrimus. JAV prezidento Billo Clintono (Bill Clinton) įteiktas prizas paskatino Ašūrą ir jo komandą įkurti "Aspire Foods" ir toliau tirti vabzdžių naudojimą maistui.

Bendrovė "Aspire" yra registruota Afrikos valstybėje Ganoje, o dabar turi gamyklų JAV ir Kanadoje.

"Iš esmės sudarėme visos vikšro kelionės nuo išsiritimo iki partijos žemėlapį ir ieškojome visų galimybių rinkti duomenis ir taikyti automatizavimą", - 2017 m. "Food Navigator" pasakojo Ašuras.

Ašūras vargu ar yra vienintelis. Kairiųjų pažiūrų milijardierius Billas Gatesas (Bill Gates) taip pat bando stumti maistui skirtus vabalus. Grupė, užsiimanti vabalų maistui kūrimu, 2012 m. laimėjo didelę Bilo ir Melindos Geitsų fondo dotaciją ir siekia, kad žmonija pereitų prie vabalų vartojimo.

B. Gatesas taip pat bandė nukreipti žmones į sintetinį maistą. Vos pernai Gatesas pateko į naujienas, primygtinai ragindamas pasaulį nustoti valgyti jautieną ir pakeisti ją sintetiniais mėsos produktais.

Tuo tarpu milijardierių elitui ir kairiųjų pažiūrų mokslininkams bandant mus priversti valgyti vabalus ir chemiškai sukurtą sintetinį maistą, Amerikoje vis daugiau nelaimių ištinka mūsų ūkius, gamyklas ir perdirbimo įmones, o tai dar labiau apkrauna ir taip įtemptą maisto grandinę.

Amerikoje toliau sparčiai kylant maisto produktų kainoms, stebime vieną katastrofą po kitos. Praėjusią savaitę Kanzase staiga nugaišo tūkstančiai riebių galvijų, matyt, dėl karščio, teko atšaukti daugiau kaip pusę milijono kilogramų iš anksto paruoštos vištienos, baiminantis ligų, o tūkstančiai viščiukų žuvo per didžiulį gaisrą Arkanzaso ūkyje.

Be to, vis daugėja įrenginių, kurie sunaikinami kaip tik tada, kai jų labiausiai reikia.

Viso šio naikinimo fone kairiųjų pažiūrų grupė Kanadoje atidaro didžiulį įrenginį, kuriame ragina mus valgyti vabalus. Galbūt tai sutapimas, bet laikas nuostabus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 13:20 Receptai – Patiekalai Nostalgija. Labai paprastas skanių vaflių receptas
Sugrįžimas į vaikystę, kam mama kepė tokius vaflius. Gaminame. Vafliai. Ištirpiname sviestą ir paliekame, kad atvėstų. Kiaušinius išplakame, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir gerai išsukame mediniu šaukštu, kad cukrus ištirptų....

Skaityti daugiau

09.08.2019 laikas 21:59 Receptai – Patiekalai Klasikinio minkšto sūrio sūryme receptas namuose

Rekomenduojame paruošti klasikinį minkštą sūrį sūryme, kurį paskui galima panaudoti kuriant daržovių salotas, taip pat jis bus geras ingredientas rytiniam sumuštiniui. Paskrudinkite skrebutį ir mėgaukitės!

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 13:31 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus

Peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus, receptai peršalus, peršalimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau