Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Liepos » 2

Kas yra tikrieji Žemės šeimininkai ir kokie jų planai su Homo Sapiens?

Pagal prieštaringai vertinamą teoriją, kuri turi stebėtinai daug šalininkų, Žemė yra savotiškas eksperimentinis rezervatas arba ūkis, priklausantis ateiviams, kurie kontroliuoja žmonijos vystymąsi.

Taigi kas yra tikrieji Žemės šeimininkai? Ir kokie jų planai su Homo sapiens?

Čarlzas H. Fortas (1874-1932), amerikiečių rašytojas ir žurnalistas, rinkęs istorijas apie keistus ir nepaaiškinamus įvykius, pripažino, kad yra daug požymių, jog žmones globoja kitos, daug galingesnės būtybės:

"Manau, kad esame kažkieno nuosavybė, (...) kažkam priklausome. Kadaise, kai Žemė dar buvo niekieno žemė, kitų pasaulių atstovai ją tyrinėjo, kolonizavo ir net kovojo dėl jos tarpusavyje, todėl dabar ji kažkam priklauso", - rašė jis knygoje "Prakeiktųjų knyga" (išleista 1919 m.).

Ką tiksliai jis turėjo omenyje? Anot Forto, antgamtiniai reiškiniai atskleidžia, kad apie mus supantį pasaulį vis dar žinome palyginti nedaug, o kai kurie atvejai (pavyzdžiui, susidūrimai su keistomis būtybėmis ir transporto priemonėmis) leidžia manyti, kad Žemėje, be žmonių, gyvena dar viena protinga rasė.

Šis "kažkas" neturi tiesioginio kontakto su homo sapiens, nes mūsų rūšies egzistavimą laiko "būtinu blogiu". Kodėl?

"Tarkime, galime civilizuoti žąsis, paršelius, galvijus ir pan. Ar tuomet užmegztume diplomatinius santykius su viščiukais, kurie didžiuojasi savo paveldu?" - aiškino Fortas.

Paprasčiau tariant, ateiviai (arba kokie nors tikri "Žemės šeimininkai") vykdo savo planą "mūsų planetoje", nesirūpindami žmonėmis, kurie kartais juos mato. Tačiau įdomiausia tai, kad Fortui nebuvo žinomi terminai "NSO" ar "skraidanti lėkštė", nes apie neatpažintus skraidančius objektus pradėta kalbėti tik praėjus keliolikai metų po jo mirties.

Vis dėlto, remdamasis surinkta informacija, jis padarė išvadą, kad mūsų žemėje veikia jėgos, kurioms mes esame ne pokalbio partneriai, o kažkas panašaus į kenkėjus ar jūrų kiaulytes.

Žmonių ūkis

Forto teorijos šalininkas ir jos tęsėjas (nors ir šiek tiek pakeista forma) yra ispanas, buvęs jėzuitas Salvadoras Freisedo (1923), itin spalvinga ir kontroversiška asmenybė. Gimęs religingoje šeimoje, jis, kaip ir jo brolis bei sesuo, nusprendė paskirti savo gyvenimą tarnystei Dievui.

Tarnaudamas Lotynų Amerikoje jis susidūrė su didele socialine nelygybe ir piktnaudžiavimu Bažnyčioje, už ką buvo įkalintas Venesueloje.

Aštuntajame dešimtmetyje pasitraukęs iš Ordino, Frasedo užsiėmė savo antrąja aistra - NSO ir antgamtiniais reiškiniais, apie kuriuos jis surinko "toną" informacijos, įrodančios, kad tiek ateiviai, tiek ateiviai iš paralelinių realybių, esantys evoliucijos laiptais aukščiau už žmones, žiūri į Žemę kaip į eksperimentų lauką ir teikia visokeriopą naudą", - teigė jis savo garsiausioje knygoje "Žmonių ūkis. Nematomi Žemės valdovai" (1988 m. leidimas).

"Mūsų pasaulis yra tarsi didelis miestas. Pavyzdžiui, danguje skraido paukščiai. Dar yra stogai, ant kurių vaikšto katės. Žemiau yra gatvės, kuriose vienas šalia kito gyvena žmonės, šunys ir kt.

Kai į juos žvelgiame kaip į skirtingus būties lygmenis, pamatome, kad egzistuoja didžiulis vamzdžių ir šulinių pasaulis, kuris taip pat turi savo gyventojus. Kartais būtybės persikelia iš vieno lygio į kitą, tačiau žiurkei sunku suprasti, kodėl žmonės leidžiasi į šulinį", - rašė Frasedas, aiškindamas, kad jį tai stebina taip pat kaip ir žiurkę, nes žmonės susiduria su "aukštesnio lygio" žemiečiais.

Taigi ko šios būtybės iš mūsų nori? Pasak Frasedo, jų tikslai ir požiūris į žmones labai skiriasi. Kai kam atrodo, kad Žemėje vyksta didelis sociologinis projektas, vadinamas "žmonija", kuriame ONA kontroliuoja homo sapiens vystymąsi ir yra atsakinga už religijų, kurias buvęs jėzuitas yra paskelbęs "žmonių opiumu", sukūrimą:

"Ateiviai sukūrė religijas žmonėms, kad kontroliuotų mūsų mąstymą. Šiam tikslui tūkstančius metų buvo naudojami ypatingi žmonės (didžiųjų religijų pranašai). Atrodo, kad kiekviena religija turi konkretų tikslą, nors nežinome, koks yra bendras tikslas. Tai greičiausiai susiję su psichine, socialine ir emocine nuotaika, kurią kiekvienas iš jų sukuria", - rašo jis.

Šių "manipuliacijų" tikslas nėra iki galo aiškus, nors galbūt tikrieji Žemės šeimininkai, naudodamiesi principu "skaldyk ir valdyk", siekia užtikrinti, kad Homo sapiens nepasiektų aukštesnio išsivystymo lygio ir nesutrikdytų jų planų, kurie gali apimti, pavyzdžiui, Mėlynosios planetos kolonizavimą.

"Žemė - tai ūkis", - apie mūsų padėtį rašė Frasedo. "Tai tarsi racionaliai valdomas gyvulininkystės ūkis. Tai žiauri tiesa, kuri nieko nepakeis. Gyvūnams sunku sukilti prieš veisėjus, nes jie yra protingesni ir gali nuspėti jų elgesį.

Kadangi ūkis valdomas protingai, gyvuliai šeriami ideologiškai, kad nesukiltų. Tačiau to nepakanka. Reikia sukurti moralinių vertybių rinkinį, kad žmonės savo mintyse nuolat konfliktuotų ir kovotų tarpusavyje", - apibendrino jis.

NSO, Ateiviai, hipotezės, nuomonės, žmonių ūkis

Zoologijos sodo hipotezė

Forto ir Frichedo nuomonė skamba kaip mokslinė fantastika, tačiau reikėtų žinoti, kad hipotezę, jog žmonija yra "kolonija", kurią stebi arba kontroliuoja ateivių intelektas, pripažino ir mokslininkai.

Vienas iš jų - amerikiečių astronomas Džonas A. Balas (John A. Ball), kuris septintajame dešimtmetyje, ieškodamas Fermio paradokso sprendimo, priėjo prie išvados, kad ateiviai gali žiūrėti į Žemę kaip į didelį rezervatą ir mus stebėti.

"Visai įmanoma, kad mumis domisi svetimos civilizacijos. Jų mokslininkai gali tyrinėti mus. Galbūt jiems net pasirodysime įdomūs... Todėl ateiviai gali ramiai mus stebėti, bet nesikišti." Tai yra zoologijos sodo hipotezė, - paaiškino Ballas.

Kitaip į "žmonijos prižiūrėtojų" klausimą žvelgia hipotezės, pagal kurią visata laikoma kompiuteriu sukurta supernovos simuliacija, sukurta būtybių iš paralelinės visatos, šalininkai.

Prieš kelerius metus šią diskusiją atgaivino fizikas Silas Bynas, kuris teigė, kad hipotetiškai įmanoma nustatyti, ar esame ateivių kompiuterio gyventojai (nors šiuo metu tam neturime techninių galimybių).

Daug komentarų pateikė ir "Merrill Lynch" analitikai, kurie teigė, kad yra 20-50 proc. tikimybė, jog gyvename simuliuotame pasaulyje.

"Simuliuotas pasaulis, kuriame gyvena savarankiškos būtybės", - rašo futurologas ir vienas iš minėtos hipotezės kūrėjų, profesorius Hansas Moravekas. "Jis (pasaulis) gali egzistuoti kaip programa kompiuteryje, kuri tyliai apdoroja duomenis kokiame nors tamsiame kampe, neatskleisdama jokios informacijos apie žmogaus skausmus ir džiaugsmus, sėkmes ir nusivylimus."

"Simuliacijoje įvykiai vyksta pagal iš anksto nustatytą programos logiką, kuri lemia joje vyraujančius fizikos dėsnius. Simuliacijos gyventojas, kruopščiai eksperimentuodamas ir darydamas išvadas, gali suprasti, kokie yra kai kurie iš šių dėsnių, bet niekada nesužinos, kad pati simuliacija egzistuoja", - pridūrė jis.

Kas galėtų būti kosmoso simuliacijų kūrėjai ir kam jos reikalingos žmonėms? Ar jie yra atsakingi už "antropinio principo", kuris teigia, kad pagrindinės fizikinės konstantos buvo "sureguliuotos" taip, kad gyvybė galėtų egzistuoti tokia, kokią mes ją pažįstame, paslaptį?

Tačiau nieko negalime pasakyti apie kosminius demiurgus - programavimo dievus, kurie sukūrė mūsų realybę.

Pasak mokslininkų, tai galėtų būti būtybės iš paralelinės visatos arba, kaip pripažįsta filosofas Nikas Bustromas, mūsų palikuonys iš labai tolimos ateities, kurie, turėdami milžiniškos skaičiavimo galios kompiuterius, galėjo sukurti savo protėvių gyvenimo simuliaciją ir pradėti jų istoriją iš naujo, atlikdami eksperimentą, kurio mastą sunku suvokti mums, bet ne būtybėms, jau kelis tūkstančius metų tobulinančioms kompiuterių technologijas.

Taigi, ar iš tiesų esame vienokiu ar kitokiu pavidalu kieno nors nuosavybė? Ar tikrai yra projektas, kuriame mes atliekame antraeilį vaidmenį?

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
Kad mus stebi ,aš žinau . Nakti nubudau , nes kate kniauke . Žiuri i lubas ir rekia .pažiurejau ir aš . Lubu ner tik šviečiatis tiklas smulkus . Nezinau ,gal kelios minutes praejo ir dingo . Vel lubos kambario .Praejus keliems metams , girdejau iš kito žmogaus ta pati . Niekam niekad nepasakojjau , juk nepatikes. Stebi mus ,tikrai .
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.07.2019 laikas 18:13 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepta višta
Gaminame. Orkaitėje kepta višta. Prieš kepant vištą dedame į kepimo maišą arba rankovę ir rankovę užrišame. Kepame apie 1,5-2 valandos (priklausimai nuo dydžio), vidutinio karštumo orkaitėje. Likus pusei valandos iki kepimo pabaig...

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo

Dantų skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo, dantų skausmas, receptai dantims, vaistažolės dantų skausmui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

04.09.2020 laikas 12:58 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais

O jau skonis šios vištienos, iškeptos su bulvėmis ir obuoliais, kvapni ir labai minkšta. Nieko nelaukite ir eikite gaminti!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau