Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 13

CDC pagaliau pripažino "asmenų" teisę rinktis savo sveikatą - daugiau jokių priverstinių kovidų skiepų ar karantinų

Naujos JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) gairės padarė galą privalomam skiepijimui nuo Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinos" - bent jau CDC atžvilgiu.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

CDC nebeskatina ir nebesistengia priversti visų "bandos" narių pasiskiepyti. Nuo šiol asmenys patys turi pasirinkti, o vyriausybė jiems nenurodinės, ką daryti. (Apie tai jau rašėme plačiau, siūlyčiau paskaityti: Viskas baigta: CDC teigia, kad COVID paveiktiems žmonėms nebereikia karantino)

Naujajame CDC pranešime, pavadintame "Kovid-19 poveikio mažinimo gairės", kaip paaiškino NPR, pateikiamos šios rekomendacijos:

  • Iš viruso paveiktų asmenų nebereikalaujama laikytis karantino.
  • Neskiepytiems žmonėms dabar galioja tos pačios rekomendacijos kaip ir skiepytiems.
  • Moksleiviai, turėję sąlytį su virusu, gali likti klasėje.
  • Daugiau nerekomenduojama tikrinti (testuoti) asmenų, kuriems nepasireiškė ligos simptomai.

Kitos naujos rekomendacijos apima tik maskavimąsi, jei turėjote sąlytį su kinų mikrobais arba jūsų testas buvo "teigiamas", taip pat oficialų CDC pripažinimą, kad sveikas neskiepytas asmuo dabar turi tokį patį imunitetą kaip ir visiškai pasiskiepijęs asmuo.

Šie pakeitimai yra didelis nukrypimas nuo to, ką CDC propagavo iki šiol. Pastaruosius dvejus metus CDC nenorėjo, kad kas nors viešumoje pasirodytų nepasiskiepijęs. Ji taip pat norėjo, kad kiekvienas žmogus būtų priverstinai suleistas, kad galėtų gyventi. (Susiję: Vienu metu buvo kalbama apie tai, kad CDC įsteigs karantino [koncentracijos?] stovyklas "Žaliojoje zonoje").

Dabar CDC staiga pabrėžia individualaus apsisprendimo idėją, kai kalbama apie sveikatą. Tiesą sakant, CDC naujosiose gairėse žodis "individualus" paminėtas apie 10 skirtingų kartų.

"Tai atitinka dabartinę pandemijos padėtį", - sako Valstijų ir teritorijų sveikatos priežiūros pareigūnų asociacijos vyriausiasis medicinos pareigūnas daktaras Markusas Plešija (Marcus Plescia). "Tikrai nemanau, kad yra daug valstijų ar vietinių jurisdikcijų, kurios jaučia, kad joms reikės pradėti teikti įgaliojimus."

CDC teigia, kad dabar beveik visi yra atsparūs kovidui - plandemija baigėsi

CDC atstovė Greta Massetti (Greta Massetti) toliau aiškino, kad naujoji agentūros pozicija yra ta, kad, skiepyti ar neskiepyti, mažiausiai 95 proc. visų gyventojų dabar yra visiškai atsparūs Fauci gripui, todėl jokios tolesnės tirados nebereikia.

"Remiantis naujausiais... duomenimis, tai maždaug 95 proc. gyventojų", - cituojama ji. "Ir todėl iš tiesų prasmingiausia yra nesiskiepyti".

Viena sritis, kelianti susirūpinimą naujose CDC gairėse, yra rekomendacija, kad vaikai mokyklose būtų maskuojami, o ne karantinuojami po vadinamojo "sąlyčio" su virusu.

"Praktika, kaip elgtis su užsikrėtusiais vaikais, turėtų apimti maskavimą, o ne karantiną", - apie tai, kaip turėtų būti elgiamasi su K-12 klasių vaikais, sakė Massetti.

Masačetei nepavyko paskelbti, kad plandemija baigėsi taip, kaip tai daro šis rašytojas, tačiau ji iš esmės daugybe žodžių paskelbė, kad ji baigėsi - bent jau kalbant apie kasdienį gyvenimą.

"Šiose gairėse pripažįstama, kad pandemija nesibaigė, tačiau jos taip pat padeda mums pereiti prie taško, kai Covid-19 nebetrikdo mūsų kasdienio gyvenimo", - sakė Massetti. "Mes žinome, kad Covid-19 čia liks."

Tiesą sakant, pirmiausia niekada neturėjo būti jokių trikdžių. Nors puiku, kad CDC atsitraukia nuo medicininio fašizmo, tačiau žala jau padaryta - ekonominis nuniokojimas, prarastos gyvybės ir pragyvenimo šaltiniai, sugriautos tiekimo grandinės.

"Kiek vargšų sielų būtų buvę galima išgelbėti, jei tai būtų įvykę nuo pat pradžių?" - klausė vienas komentatorius. "Advokatai iš to uždirbs milijardus iš ieškinių".

Naujausias naujienas apie Fauci gripą galite rasti svetainėje Pandemic.news.

Ką jie skelbia trumpai tariant:

CDC racionalizuoja COVID-19 gaires, kad padėtų visuomenei geriau apsisaugoti ir suprasti riziką

Uždrausta iki: Ketvirtadienis, 2022 m. rugpjūčio 11 d., 15:00 val.
Kreipkitės į: Ryšiai su žiniasklaida
(404) 639-3286

Šiandien CDC racionalizuoja COVID-19 gaires, kad padėtų žmonėms geriau suprasti, kokia yra rizika, kaip apsisaugoti sau ir kitiems, kokių veiksmų imtis, jei susiduriama su COVID-19, ir kokių veiksmų imtis, jei susergama arba viruso tyrimo rezultatai teigiami. COVID-19 ir toliau cirkuliuoja visame pasaulyje, tačiau, turint tiek daug priemonių, leidžiančių sumažinti COVID-19 sunkumo laipsnį, sunkių susirgimų, hospitalizacijos ir mirties rizika yra gerokai mažesnė, palyginti su ankstesniais pandemijos etapais.

"Šiandien mes, kaip tauta, esame stipresni, turime daugiau priemonių, pavyzdžiui, skiepų, stiprinančių priemonių ir gydymo būdų, kad apsaugotume save ir savo bendruomenes nuo sunkių COVID-19 sukeltų ligų", - sakė MMWR autorė Greta Massetti, PhD, MPH. "Mes taip pat geriau suprantame, kaip apsaugoti žmones nuo sąlyčio su virusu, pavyzdžiui, dėvėti aukštos kokybės kaukes, atlikti tyrimus ir pagerinti ventiliaciją.  Šiose gairėse pripažįstama, kad pandemija dar nesibaigė, tačiau jos taip pat padeda mums priartėti prie taško, kai COVID-19 nebetrikdys mūsų kasdienio gyvenimo."

Remdama šį atnaujintą dokumentą CDC:

  • Toliau propaguoja, kaip svarbu atnaujinti skiepus, kad žmonės būtų apsaugoti nuo sunkių ligų, hospitalizavimo ir mirties. Dabartinės vakcinos teikiama apsauga nuo simptominės infekcijos ir perdavimo yra mažesnė nei nuo sunkios ligos ir laikui bėgant mažėja, ypač nuo šiuo metu cirkuliuojančių variantų. Dėl šios priežasties svarbu nuolat atnaujinti informaciją, ypač atsiradus naujoms vakcinoms.
  • Atnaujinamos rekomendacijos žmonėms, kurie nėra pasiskiepiję COVID-19 vakcinomis, kaip elgtis susidūrus su asmeniu, sergančiu COVID-19.  Tai atitinka esamas rekomendacijas žmonėms, kurie yra pasiskiepiję COVID-19 vakcinomis.
  • Rekomenduojama, kad, jei turėjote sąlytį su COVID-19, vietoj karantino, 10 dienų dėvėtumėte aukštos kokybės kaukę ir 5 dieną atliktumėte tyrimus.
  • Pakartojant, kad nepriklausomai nuo skiepijimo būklės, turėtumėte izoliuotis nuo kitų asmenų, jei esate užsikrėtę COVID-19.
  • Taip pat turėtumėte izoliuotis, jei sergate ir įtariate, kad sergate COVID-19, bet dar neturite tyrimų rezultatų.
  • Jei rezultatai teigiami, laikykitės visų CDC izoliavimo rekomendacijų.
  • Jei rezultatai neigiami, izoliaciją galite nutraukti.
  • Rekomenduojama, kad, jei COVID-19 testo rezultatai teigiami, bent 5 dienas liktumėte namie ir izoliuotumėtės nuo kitų savo namuose.  Tikėtina, kad per šias pirmąsias 5 dienas esate labiausiai užkrečiamas. Dėvėkite aukštos kokybės kaukę, kai turite būti šalia kitų žmonių namuose ir viešose vietose.
  • Jei po 5 dienų 24 valandas karščiuojate be vaistų, o simptomai gerėja arba niekada neturėjote simptomų, po 5 dienos galite baigti izoliaciją.
  • Nepriklausomai nuo to, kada baigsite izoliaciją, bent iki 11 dienos venkite būti šalia žmonių, kurie gali labai stipriai susirgti COVID-19.
  • Iki 10 dienos turėtumėte dėvėti aukštos kokybės kaukę.
  • Rekomenduojama, kad jei dėl COVID-19 susirgote vidutinio sunkumo liga (jei pasireiškė dusulys ar buvo sunku kvėpuoti) arba sunkia liga (buvote hospitalizuotas) arba turite nusilpusią imuninę sistemą, turite izoliuotis iki 10 dienos.
  • Rekomenduojama, kad jei sirgote sunkia liga arba Jūsų imuninė sistema yra nusilpusi, prieš nutraukiant izoliaciją pasikonsultuoti su gydytoju. Baigti izoliaciją neatlikus viruso tyrimo Jums gali būti neįmanoma. Jei nesate tikri, ar Jūsų simptomai yra vidutinio sunkumo ar sunkūs arba ar Jūsų imuninė sistema yra nusilpusi, kreipkitės į sveikatos priežiūros specialistą, kad jis pateiktų tolesnes rekomendacijas.
  • Aiškiname, kad nutraukus izoliaciją, jei COVID-19 simptomai pasunkėja, vėl pradėkite izoliaciją nuo 0 dienos. Jei turite klausimų dėl savo simptomų arba dėl to, kada baigti izoliaciją, pasitarkite su sveikatos priežiūros paslaugų teikėju.
  • Rekomenduoti atlikti atrankinius tyrimus besimptomiams žmonėms, kurių ekspozicija nėra žinoma, nebebus rekomenduojama daugumoje bendruomenės vietų.
  • Pabrėžti, kad fizinis atstumas yra tik viena iš sudedamųjų dalių, kaip apsaugoti save ir kitus.  Vertinant poreikį išlaikyti fizinį atstumą, svarbu atsižvelgti į riziką konkrečioje aplinkoje, įskaitant vietinius COVID-19 bendruomenės lygius ir svarbų vėdinimo vaidmenį.

Veiksmai, kurių reikia imtis, ir toliau bus grindžiami vasario mėn. pradėtu taikyti COVID-19 Bendrijos lygiu. CDC ir toliau daugiausia dėmesio skirs sunkių ligų ir būklių po COVID prevencijai, kartu užtikrindamas, kad visi turėtų informacijos ir priemonių, reikalingų sumažinti riziką.

Šios atnaujintos gairės skirtos taikyti bendruomenės aplinkoje. Artimiausiomis savaitėmis CDC stengsis suderinti atskirus rekomendacinius dokumentus, pavyzdžiui, skirtus sveikatos priežiūros įstaigoms, susirinkimų vietoms, kuriose yra didesnė perdavimo rizika, ir kelionėms, su šiandien atnaujintomis gairėmis.
 

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Įdomu, tai, kad, kas prisiims atsakomybę, už padarytus žmonių sužalojimus, ekonomikos nuosmukį, priverstinius uždarymus, baudas.... ir t.t. Dabar, nei čia buvo, nei čia ką. Žinoma, Lietuvoje, galimas ir toliau šios nesąmonės vykdymas.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.07.2019 laikas 12:14 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai su mėsa

Gaminame namuose. Bulviniai blynai su mėsa. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol bulviniai blynai su mėsa iškeps ir gražiai apskrus. Skanaus!

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:04 Receptai – Patiekalai 5 minutės ir keletas valandų šaldytuve, ir skanus tortas paruoštas!

Patinka jums saldumynai? Esate tikri, kad jūs neprieštaraujate pasmaguriauti skaniu desertu su karšta arbata. Bet, kartais taip nesinori teptis miltais, minkyti tešlos ir ilgą laiką kepti skanėstą orkaitėje.

...

Skaityti daugiau

29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau