Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2023 » Sausio » 8

HIPERTONIJA: skubus aukšto kraujospūdžio gydymas be tablečių!

Šiais metodais galima sumažinti kraujospūdį krizės metu. Jais neįmanoma išgydyti 2 ir 3 laipsnio hipertenzijos. Tačiau galima palengvinti būklę, sumažinti priepuolių dažnumą ir pradiniame etape užkirsti kelią ligos vystymuisi.

Su-jok gali būti vartojamas kraujospūdžiui stabilizuoti. Šiuo tikslu rekomenduojama atlikti gydymo sėklomis kursą. Jis taip pat teigiamai veikia širdį. Metodo esmę sudaro refleksinis sėklų poveikis biologiškai aktyviam taškui. Hipertenzijai ir širdies patologijai gydyti rekomenduojama vartoti širdies formos sėklas - moliūgų ar cukinijų, gelsvės, ridikų ar grikių. Sėklų nereikėtų per daug džiovinti ar skrudinti.

Didelis kraujospūdis: Su-jok su sėklomis

- Flomasteriu juodai nuspalvinkite pirštų galus (šie taškai atitinka smegenis).

- Sėklas prie jų priklijuokite lipnia juosta.

- Per dieną kartkartėmis paspauskite pirštų galiukais, masažuodami sėklomis aktyvius taškus.

Sėklos turi ne tik mechaninį poveikį. Jie ištraukia neigiamą energiją, todėl po dienos juos pakeiskite.

masažas, aukštas kraujospūdis, hipertenzija, sveikata, kraujas

Paprastas pirštų galiukų masažas gali padėti kaip papildoma hipertenzijos gydymo priemonė.

Jei dėl padidėjusio kraujospūdžio ištinka širdies priepuolis, naudinga masažuoti širdies projekcijos sritį, t. y. sustorėjusią nykščio raumeninę dalį delne. Kad poveikis būtų ilgalaikis, ant jo taip pat galima užberti sėklų ir pritvirtinti gipsu.

Skubus aukšto kraujospūdžio gydymas

Skubios pagalbos atveju taip pat verta išbandyti "Su-jok" terapiją.

  • Apvyniokite juodą gumytę aplink nykščio antrosios falangos vidurį ir laikykite ją pakeltą į viršų (tobulas gestas).
  • Palaukite, kol nykštys nusidažys mėlynai, staigiai patraukite gumelę ir pasukite nykštį žemyn.

masažas, aukštas kraujospūdis, hipertenzija, sveikata, kraujas

Pradėsite jaustis pastebimai geriau. Tada ant skaudamų vietų galite pritvirtinti magnetines žvaigždutes, kad poveikis būtų ilgalaikis (laikykite ne ilgiau kaip 24 valandas).

Kraštutiniais atvejais, kai kraujospūdis labai aukštas arba prieš insultą, su-jok specialistai rekomenduoja šiek tiek nuleisti kraują.

  • Paimkite sterilų stratifikatorių arba siuvimo adatą,
  • suspauskite viršutinę nykščio falangą, 
  • dūrkite 2-3 kartus, kad pasirodytų nedideli kraujo lašeliai. Nykščio antrąją falangą taip pat galima surišti turniketu.

Ši procedūra beveik iš karto atneša palengvėjimą, o kraujospūdis pradeda palaipsniui mažėti.

Dar vienas būdas sumažinti spaudimą - šiluma paveikti prigludusias vietas. Tam tinka įprasta garstyčių lazdelė. Iš jo išpjaunami stačiakampiai pagal viduriniojo piršto falangos dydį. Garstyčių gabalėlius išmirkykite vandenyje ir pritvirtinkite prie viduriniojo ir rodomojo pirštų falangų delno paviršiaus. Laikykite juos tol, kol oda paraudonuoja ir nebelieka deginimo pojūčio.

masažas, aukštas kraujospūdis, hipertenzija, sveikata, kraujas

Su-jok terapijos kontraindikacijos

Kaip ir bet koks gydymas, Su-jok turi keletą kontraindikacijų. Draudžiama stimuliuoti biologiškai aktyvius taškus:

  • jei karščiuojama sergant ūminėmis infekcinėmis ligomis;
  • jei yra rankų ar pėdų grybelinė infekcija;
  • esant ūminiams pėdų ir rankų uždegiminiams procesams;
  • apgamai, karpos ar odos gumbai refleksogeninėse srityse;
  • bet kokios rūšies navikai;
  • venų varikozė (netaikyti pėdoms).

P komentaras: Turėtumėte pasitikrinti savo kraujo kiekį, nes problemos paprastai prasideda visoje širdies ir kraujagyslių sistemoje. Per dieną reikia gerti pakankamai vandens, nes vandens trūkumas gali paveikti smegenų kraujotaką. Dabar daug rašoma apie ginkmedį dviskiautį, jis palaiko smegenų kraujotaką ir mažina kraujo klampumą, gerina smegenų veiklą ir mąstymo greitį. Tai ne pirmas kartas, kai perku ginkmedį. Šis vaistas yra natūralus, pigesnis už analogus ir lengvai vartojamas.

*Paranormal.lt straipsniai skirti tik informaciniams ir mokomiesiems tikslams ir negali pakeisti profesionalaus gydytojo patarimo, diagnozės ar gydymo. Visada kreipkitės į gydytoją visais klausimais, susijusiais su jūsų sveikatos būkle.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.11.2019 laikas 16:06 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su džiūvėsėliais
Batono riekeles užpilame vandeniu ir paliekame kelioms minutėms, kad išmirktų. Kiaulieną ir svogūnus pjaustome taip, kad tilptų į mėsmalę. Kiaulieną, svogūnus ir nuspaustas batono riekeles praleidžiame per mėsmalę. Gautą faršą pas...

Skaityti daugiau

30.04.2020 laikas 08:58 Receptai – Patiekalai Labai Skanus Karamelinis Obuolių Pyragas
Nors šis karamelinis obuolių pyragas ir yra karališkai atrodantis, bet jį tikrai nėra sunku pasigaminti. Karamelinis obuolių pyragas - labai gardus patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite.

Skaityti daugiau

12.11.2019 laikas 09:23 Receptai – Patiekalai Orinis Apkepas Be Miltų Ir Manų
Suplak varškę, trynius, cukrų, grietinę, krakmolą ir vanilę viename dubenyje. Paimk antrą dubenį ir jame gerai išplak baltymus. Sumaišyk varškės masę su baltymais. Jei mėgstate, įdėkite razinų, ar kitokių džiovintų vaisių. Sud...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau