Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paslapčių ir Žinių Pasaulis » Liaudies medicina, Sveikata » 2018 » Spalio » 1

Valantis kisielius plokščiam pilvui!

Šis kisielius padės jums prarasti svorį ir pašalins visą perteklių iš žarnyno, palengvins virškinamojo trakto darbą (paranormal.lt).

burokėlis, slyvos, avižiniai dribsniai, lieknėjimas, dieta, mityba

Norėdami pasigaminti šį kisielių jums reikės:

sauja avižinių dribsnių
sauja slyvų
sauja žalio stambiai trinto burokėlio

Užpilkite viską 2 litrai verdančio vandens ir verdame 15 minučių ant mažos ugnies.

Perkošiame nuovirą ir geriame kiek galite, 2 valandas prieš miegą.

Rekomenduojama, išgėrus kisielių ant kepenų srities uždėti kažką šilto (pvz. karšto vandens butelį, nenudeginkite odos.)

Ryte valgome vietoje pusryčių tirščius nuo kisieliaus.

Rekomenduojama kartą per savaitę atlikti iškrovos dieną, vartodami tik tokį kisielių.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
2019-11-15 laikas 19:24 Receptai Niekas nesuvokia, kas tai per pyragas be tešlos! Varškės – bananų saldėsis prie arbatos

Išbandęs šį kepinį, niekas nesuvokia, kad jis yra be tešlos! Tai skanus varškės – bananų vyniotinis prie arbatos!

Skaityti daugiau

2020-01-11 laikas 22:18 Receptai Trijų ingredientų tortas be kepimo ir maišytuvo

Šio pyrago sluoksniai kepami tiesiai ant keptuvės, tai daug laiko neužima. Kiekvieną sluoksnį būtina kepti keletą minučių iš abiejų pusių, kol kepamas vienas sluoksnis galite paruošti iš tešlos kitą. Taigi, norint paruošti visu...

Skaityti daugiau

2019-11-02 laikas 16:40 Receptai Vištienos kepsneliai pievagrybių ir Marsala vyno padaže
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai ir išmuškite iki plonų kepsnelių, pagardinkite druska bei pipirais. Kepsnelius išvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abie...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
2025-09-09 laikas 18:53 Avižų nauda sveikatai: Gamtos dovana jūsų organizmui
Avižos – gamtos dovana, stiprinanti širdį, gerinanti virškinimą ir atstatanti energiją. Sužinokite, kaip jas vartoti ir kokios galimos žalos!

Skaityti daugiau

2025-09-09 laikas 18:41 Mityba ir migrena: Kaip maistas gali padėti sumažinti galvos skausmus
Mityba gali sumažinti migrenos priepuolius! Sužinokite, kokie produktai padeda, ko vengti ir kaip gyvenimo būdas veikia galvos skausmus.

Skaityti daugiau

2025-09-09 laikas 18:27 Juodųjų ridikų nauda sveikatai: stebuklinga daržovė jūsų organizmui
Juodieji ridikai – tai ne tik skani, bet ir gydomoji daržovė, padedanti valyti kepenis, stiprinti imunitetą ir mažinti uždegimus. Sužinokite, kaip juos vartoti ir kokios galimos žalos. Ar kada susimąstėte, kokia galia slypi paprastoje daržovėje, kuri...

Skaityti daugiau

2025-09-08 laikas 18:20 Miško Ramybė: 4K ASMR Paukščių Garsai ir Medžių Ošimas Meditacijai
Pasinerk į miško magiją su šiuo 4K ASMR vaizdo įrašu! Klausykis švelnaus medžių ošimo, melodingo paukščių čiulbėjimo ir natūralių miško garsų, įrašytų ankstyvą vasaros rytą. Šis 4 valandų įrašas idealiai tinka meditacijai, jogai, atsipalaidavimui ar ...

Skaityti daugiau

2025-09-08 laikas 15:08 Konservų stiklainių apvertimas: kada tai būtina ir kaip tai daryti teisingai

Šis straipsnis paaiškina, kodėl ir kada reikia apversti konservų stiklainius po sterilizavimo, kaip skirtingi dangtelių tipai veikia procesą ir kaip užtikrinti maisto saugumą. Su praktiniais pavyzdžiais ir ekspertų patarimais. Konservavimas yra ne...

Skaityti daugiau