Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Spalio » 5

10 puikių idėjų kaštonų panaudojimui

Kaštonų po kojomis nors vežimu vežk - naudokite juos teisingai! 10 puikių idėjų kaštonų panaudojimui.

Rudens metas - ne priežastis, kad kristi į melancholiją. Galų gale, kiekvienas sezonas turi savo privalumų!

Kaštonai, šiuo metu laiku yra labai daug - rimta priežastis, eilinį kartą išeiti į netoliese esantį parką, pakvėpuoti grynu oru, pasiimant didelį krepšį...

10 puikių idėjų kaštonų panaudojimui

Ką pasigaminti iš kaštonų.

Dantų pasta.
Milteliai, paruošti iš kaštonų, gali ne tik pagydyti dantenas, bet ir nubalinti dantis iki 1 tono! Pakanka nuvalyti kaštoną nuo rudos odos, baltą vidurį išdžiovinti ir susimalti į miltus - natūralus vaistas burnos higienai pagamintas.

Maudymuisi.
1 valgomą šaukštą paruoštą iš kaštono miltelių užpilti 0.5 litru vandens ir palikti per naktį. Kitą dieną, įdėti į puodą ant ugnies, užvirinkite, perkoškite, įpilkite į vonią. Tai naudingas priedas gerinantis kraujotaką, suteikiantis jai tonusą, atjaunėjimą.

Skalbimui.
Milteliai iš kaštono puikiai tinka skalbimui, veikia kaip muilo riešutai. Jis turi silpną, malonų kvapą ir rūpinasi jūsų rankomis.

Plauti plaukus.
Jūs būsite nustebinti, bet tiesiog po mėnesio plaukų plovimas kaštono milteliais, normalizuoja riebalinių liaukų darbą galvoje, visiškai sustoja plaukų slinkimas, greitina jų augimą!

Veidui.
Sumaišykite 2 šaukštus kaštonų miltelių su nedideliu kiekiu vandens, kad susidarytų suspensija, tepamas ant odos, palikite 10 minučių, po to kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu.

Dušui
Jei milteliai kaštonų tinka valytis dantis, plauti plaukus, skalbimui, tada tikrai tiks, kaip gelis dušui. Pasigamink muiluotą kempinę, dėl aromato įlašinkite kelis lašus savo mėgstamo eterinio aliejaus.

Vartoti maistui.
Valgyti vaisius galima tik valgomųjų rūšių kaštonus (paprastieji kaštonai netinka). Juos kepina, troškina, maltus riešutus įdeda į pyragus ir naudoja, kaip kavos pakaitalas.

Siekiant kovoti su amaru.
10 šaukštų kaštonų miltelių įberk į puodą, įpilkite tiek pat vandens ir virkite 20 minučių. Atvėsus, perkoškite ir supilstykite į butelius su purkštuku.

Masažas.
Kaštonas - labiausiai vertinama žaliava masažui. Tai ypač naudinga tiems, kurie kenčia nuo išsiplėtusių venų, radikulito (išialgija), artrito.

Siekiant kovoti su kandimis.
Maišeliai su kaštonais, padėti spintų lentynose, atbaido kandis, o taip pat sunaikina jų lervas. Nepamirškite apie virtuvės spinteles: palikite keletą kaštonų ir ten!

Kaštonai turi tikrai išskirtinių savybių. Galbūt aš jau žinau, ką darysiu šį vakarą...

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.11.2017 laikas 17:27 Receptai – Patiekalai Česnakas – baisiausias vėžio priešas
Kinijoje vėžio beveik nėra, kai kada pasitaiko lūpų vėžio atvejų. Kiniečiai kaip profilaktikos priemonę dažnai naudoja česnaką. Česnakas – stiprus antibiotikas. Jame yra jodo druskų, visi vitaminai, eteriniai aliejai....

Skaityti daugiau

22.08.2018 laikas 09:24 Receptai – Patiekalai Vaistažolės nuo vyriškų negalavimų
Vyriški negalavimai liaudies medicinoje, Vaistažolės nuo vyriškų negalavimų, receptai nuo vyrišku negalavimu, vyriškos ligos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gy...

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 09:50 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Nevaisingumo gydymui

Nevaisingumas liaudies medicinoje, Nevaisingumas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nevaisingumui gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau