Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Liepos » 13

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


13.07.2019, 21:27
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1677)

Įrodyta, kad didžioji ligų dalis atsiranda dėl vandens trūkumo. Vanduo – universalus tirpiklis, kuris yra pagrindinis medžiagų apytakos komponentas, visi mineralai ir mikroelementai ištirpsta vandenyje, absorbuojasi į kraują, prasiskverbia iš ląstelių į ląsteles. Kai atsiranda vandens trūkumas ir sutrinka medžiagų apykaita, atsiranda ligos. Šiandiena Japonijoje populiaru gerti vandenį iš karto ryte, kiekvieną rytą.

Sužinok daugiau ...
13.07.2019, 19:28
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1668)
Šis gėrimas turi tik natūralius ingredientus, kuris neturi riebalų ir cholesterolio. Galite drąsiai jį vartoti. Turi priešuždegiminių savybių, kurios gali palengvinti artritą ir galvos skausmą, bei kitas ligas. Sutvarkysite savo žarnyną, kuris veiks ir be vaistų, kaip laikrodukas.
Sužinok daugiau ...
13.07.2019, 14:12
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2443)
Jau po pirmo šio kremo panaudojimo mano oda tapo minkšta ir aksominė! Aš jo gaminu vis daugiau ir dovanoju draugams ir draugėms ir jie taip džiaugėsi šio kremo veiksmingumu ir nori vis daugiau... Pavargau gaminti ir pasidalinsiu su jumis šia paslaptimi, gaminkite jį patys ir stebinkite savo drauges ir draugus!
Sužinok daugiau ...