Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Liepos » 07

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


07.07.2019, 17:17
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1121)

Jei reikia rinktis iš augalinių aliejų ir gyvūninės kilmės riebalų, medicinos autoritetai pataria vartoti maistui aliejus, tačiau populiarus amerikiečių gydytojas Josephas Mercola ir dr. Jamesas DiNicolantonias teigia - šis patarimas didina demencijos ir Alzheimerio ligos riziką. Gausus augalinių aliejų vartojimas mityboje gali kenkti ne tik smegenims, bet ir kitiems organams.

Sužinok daugiau ...
07.07.2019, 12:25
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (1280)
Londono metro buvo pradėtas statyti 1860-ais metais ir jau po 3-jų metų buvo atidaryta pirmoji linija, kurioje buvo 7 platformos. Šiuo metu Didžiosios Britanijos sostinės metro tinklą sudaro 270 stočių, iš kurių apie 40 yra visiškai apleistos. Suprantama, kad šios stotys tarsi magnetas traukia visokius mėgėjus paklaidžioti požemiais, kurie vėliau sukuria mitus ir baisius pasakojimus, kuriuose pasakojama apie paslaptingus gyventojus, gyvenančius tamsiuose požeminiuose tuneliuose ir daugelio metų dulkėmis padengtose platformose.
Sužinok daugiau ...
07.07.2019, 11:29
Mistinės Būtybės Peržiūrų (1236)

67-erių metų fermeris Hjerturas Kjerulfas nustebino pasaulį nepaprastu vaizdo įrašu. Jam pavyko Lagarfljoto ežere, esančiame Islandijos rytinėje dalyje, nufilmuoti tikrą pabaisą, pasirodžiusią ežero paviršiuje. Nuo to laiko tarp mokslininkų vyksta ginčai – ar tai nežinomas mokslui gyvūnas, ar paprasčiausia falsifikacija? Pats Kjerulfas tikina, kad jis net nemanė juokauti.

Sužinok daugiau ...
07.07.2019, 09:50
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1254)

Vitaminas D gaminasi žmogaus organizme būnant saulėje, bet šiuolaikinis gyvenimo tempas lemia, kad daugiau laiko praleidžiama patalpoje nei lauke ir daugybei žmonių trūksta šio vitamino. JAV mokslininkas dr. Shifengas Mao paskelbė tyrimo rezultatus, kurie rodo, kad žmonėms, kuriems trūksta vitamino D, galėjo išsivystyti kasos vėžys, jiems taip pat grėsė didesnė žarnų vėžio rizika.

Sužinok daugiau ...