Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Liepos » 22

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


22.07.2019, 21:13
NSO, Ateiviai Peržiūrų (969)

Amerikiečių ufologijoje yra ypatingas skyrius apie Juodųjų malūnsparnių fenomeną. Šie malūnsparniai dažniausiai pastebimi lydintys NSO, ant jų nėra jokių atpažinimo ženklų. Ir skrenda jie praktiškai be garso. Manoma, jog tai yra ypatingi kariniai malūnsparniai, kurie simbolizuoja ateivių suokalbį su JAV vyriausybe, kuri bendradarbiauja su ateiviais, kuriant skraidymo aparatus, panaudojant nežemiškąsias technologijas.

Sužinok daugiau ...
22.07.2019, 13:08
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1098)

Elektroninės cigaretės neskleidžia dūmų - jos skleidžia garus, išgaunamus šildant tam tikrus cheminius mišinius. Nors tai skamba kaip potencialiai itin žalinga idėja, elektroninių cigarečių užpildų formulės yra tobulinamos laboratorijose ir iš jų bent jau teoriškai galima pašalinti visus vėžio sukėlėjus.

Sužinok daugiau ...
22.07.2019, 06:48
Istorinės Asmenybės Peržiūrų (891)

Nikola Tesla - serbų išradėjas, mokslininkas ir ekscentriškas keistuolis, visą savo gyvenimą pašventęs darbui ir mokslui. Nors jis yra geriausiai žinomas dėl savo indėlio į modernią kintamąją elektros srovę, Tesla taip pat kūrė generatorius, radijo bangomis valdomus laivus ir svajojo sukurti belaidį elektros energijos perdavimo būdą. Darbo tiek daug, o laiko - tiek mažai, tai kaip jis viską suspėjo? Paprasta - jis beveik niekada nemiegojo.

Sužinok daugiau ...