Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Liepos » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.07.2019, 20:00
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1611)
Prieš atlikdami pratimus, geriau įšilti, kad pašildytumėte raumenis ir nepažeistumėte raiščių. Kai pajusi, kad raumenys įsitempė, atlik tris spyruokliuojančius veiksmus, lyg stengtumeisi dar labiau išplėsti kojas į šalis, ir lengvai suglausk kojas į pradinę padėtį. Pakartok 20 kartų.
Sužinok daugiau ...
20.07.2019, 19:31
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1860)
Žarnyno problemos gerokai gadina gyvenimą. Reikalas tame, kad šis organas dėl silpnų raumenų gali būti netaisyklingoje padėtyje. Dėl to gali rimtai sutrikti žarnyno veikla, atsirasti patinimai, sutrikti koncentracija. Sutrinka metabolizmas, dėl to žmonėms dažnai didėja svoris.
Sužinok daugiau ...
20.07.2019, 13:56
Ginklai Peržiūrų (1173)

Nors šiose pratybose dar nebus robotų, kurie iš tiesų bus siunčiami į kovines užduotis, pratybos bus naudingos siekiant pademonstruoti įvairias technologijas, kurios ateityje gali būti įtrauktos į realias kovines platformas bei išsiaiškinti, kaip ilgainiui kariai šias technologijas galėtų panaudoti vykdant jiems pateiktas užduotis

Sužinok daugiau ...
20.07.2019, 13:40
Kosmosas Peržiūrų (914)
Rytinėje Tenesio valstijos dalyje esančios laboratorijos „Oak Ridge National Laboratory“ mokslininkai tikisi, kad pavyks. Jie kaip tik užbaigė kurti įrangą, kurią išbandys šią vasarą. Galbūt pirmą kartą galėsime žvilgtelėti į paralelinę visatą, kuri, tikėtina, daugeliu ypatybių yra identiška mūsiškei: identiškos dalelės, planetos ir gal net gyvybė.
Sužinok daugiau ...
20.07.2019, 09:53
Hipotezės Peržiūrų (789)

Nesenas „Avengers“ filmas (atsargiai – galimi siužeto vingių atskleidimai) – šviežias kelionių laiku vaizdavimo pavyzdys. Stengdamiesi kuo didesnio tikroviškumo, filmo autoriai filme mini kelias mokslines koncepcijas ir netgi realų mokslininką – Oksfordo universiteto fizikos profesorių Davidą Deutschą. Jis publikavo tyrimus apie uždaras vienlaikes linijas (angl. closed timelike lines) – struktūras, kurios, remiantis kai kuriomis hipotezėmis, galima panaudoti kelionėms į praeitį (nors kritikai ir pabrėžė, kad filmas galiausiai labiau remiasi efektingu moksliniu žargonu, nei egzistuojančiais teoriniais modeliais).

Sužinok daugiau ...
20.07.2019, 06:32
Pasąmonės Galios Peržiūrų (981)
Įsigijo naują mobiliojo ryšio telefoną, netgi naują telefono numerį. Niekur nepalieka telefono ir nešasi jį netgi į vonią. Neatsiliepia į skambučius, jei Jūs esate kambaryje - išeina pakalbėti už durų. Įsigijo naujų stilingų drabučių - nors niekad negalėjo pakęsti apsipirkinėjimų.
Sužinok daugiau ...
20.07.2019, 06:20
Pasąmonės Galios Peržiūrų (989)

Jūs ją apkabinate, o Ji tapšnoja Jums nugarą - tarsi ragindama greičiau atsikabinti, nes jai neitin malonus jūsų apkabinimas. Jūsų mergina vis dažniau grįžta namo vėlai. Jos draugai esant Jums kitaip elgiasi nei paprastai.

Sužinok daugiau ...
20.07.2019, 06:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1264)

Nuospaudos - tai suragėjęs odos sluoksnis, kuris ruoželiu įauga į vidų. Jeigu jis spaudžia daug nervinių galūnėlių turinčią dermą (tikrąją odą), žmogui dažniausiai smarkiai skauda. Moterims nuospaudų susidaro dažniau negu vyrams — paprastai jos atsiranda dėl siaurų batų, nes, stipriai spaudžiant, oda pradeda labiau suragėti. Tad avėkite tik patogią avalynę, o namie vaikščiokite tik su puskojinėmis.

Sužinok daugiau ...