Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Liepos » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.07.2019, 21:35
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2995)

Nors žodis „vėžys“ diagnozėje šiais laikais toli gražu nebūtinai reiškia mirties nuosprendį, o gydymas chemoterapija – skausmingo ir beviltiško kančios pailginimo, dažnas tokioje situacijoje atsidūręs žmogus puola į visagalį „Google“ ieškoti informacijos ir stebuklingų alternatyvių gydymo būdų. Ir, suvedęs į paiešką „vėžio gydymas“, ras ne tik Nacionalinio vėžio instituto bei patyrusių onkologų rekomendacijas. Kokios naudos tikėtis iš alternatyvių gydymo būdu neverta, o kartais – verta?

Sužinok daugiau ...
26.07.2019, 19:48
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3575)

Beveik kiekvienas iš mūsų žino, kas yra varikozė. Šie tinkleliai atsiranda ant kojų, ant rankų ir kartais ten, kur jų neturėtų būti iš viso. Tačiau, vaistas nuo varikozės yra kiekvieno namuose. Tiesiog ne visi žino, kaip juo naudotis.

Sužinok daugiau ...
26.07.2019, 17:35
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (1124)
Žemėje, kuri dabartiniu metu uždengta karštu Sacharos smėliu, kažkada augo žaliuojantys augalai, tekėjo vėsaus ir skaidraus vandens upės. Ir šioje žemėje lankėsi paleokosmonautai. Tiksliau, tai buvo kažkokios būtybės, kurios aiškiai „netelpa žmogiškuose rėmuose“. Apie tai liudija Tasilio Adžero Centrinėje Sacharoje (Alžyras) freskos.
Sužinok daugiau ...
26.07.2019, 16:37
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1198)
T-limfocitų perprogravimas yra vienas iš daugiausiai žadančių vėžio gydymo būdų. Šio metodo, vadinamo CAR-T terapija, esmė - imuninių T-ląstelių perprogramavimas taip, kad jos atpažintų ir naikintų vėžines ląsteles. CAR-T jau yra naudojama leukemijai gydyti, tačiau gerų rezultatų prieš kietus auglius nerodė. Bet dabar Masačusetso technologijos instituto mokslininkai sukūrė vakciną, kuri CAR-T suteikia dar nematyto agresyvumo prieš vėžį.
Sužinok daugiau ...
26.07.2019, 16:21
Medicinos Naujienos Peržiūrų (746)
Širdies ir kraujagyslių ligos pasaulyje yra viena iš dažniausių mirties priežasčių. Tačiau tris metus trukusio Kanados mokslininkų tyrimo rezultatai pateikė itin gerų žinių visiems, kurie serga širdies ligomis – mokslininkai atrado ląsteles, kurios padeda išgydyti pažeistą širdį.
Sužinok daugiau ...
26.07.2019, 10:40
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1737)

Niekas neabejoja, kad neteisinga mityba ir mažai judėjimo yra svorio padidėjimo priežastis. Visi, kas bent kartą yra kovojęs su viršsvoriu, žino, koks tai sudėtingas procesas. Imbierinis įvyniojimas – tai labai efektyvus būdas, pašalinant nereikalingus riebalus. Ypač tai sunku būna padaryti pilvo srityje.

Sužinok daugiau ...
26.07.2019, 09:21
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1348)

Mums visiems žinoma mėta, kaip raminanti priemonė, kuri sugeba efektyviai kovoti su stresu ir palankiai veikia miego kokybę. Tarp kitko, raminančiomis savybėmis mėtos stebuklai neapsiriboja. Mėtą taip pat naudinga gerti viso organizmo sustiprinimui, o taip pat grožiui ir lieknėjimui, ką liudija įvairūs mokslininkų tyrimai, įrodantys šio aromatingo augalo naudą.

Sužinok daugiau ...
26.07.2019, 09:08
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1732)

Arbata iš saulėgrąžos šaknų geriama didelėmis dozėmis mėnesio bėgyje ir ilgiau. Druskos pradeda išeiti tik po 2 gydymo savaičių ir išeina iki tol, kol šlapimas netampa skaidrus kaip vanduo, ir jame nebenusėda druskų nuosėdos.

Sužinok daugiau ...