Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Liepos » 16

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


16.07.2019, 21:53
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1460)
Nuolat naudojant šį mišinį, gerokai pagerėja ne tik vidaus organų būklė, dėl jų valymo, bet ir išorė. Po kurio laiko veido ir viso kūno oda tampa lygi ir šilkinė, pagerės veido kontūrai, spalva ir odos elastingumas. Pagerės nagų ir plaukų būklė.
Sužinok daugiau ...
16.07.2019, 19:44
Mistika Peržiūrų (1471)

Paslaptingi ryšiai, kuriais susieti JAV prezidentų Linkolno ir Kenedžio bei jų žudikų gyvenimas ir mirtis, parodo, kokie didžiuliai sutapimai gali būti. Istorikams šių dviejų amerikiečių valstybės veikėjų mirtis tampa svarbia, tik nagrinėjant jų darbus, atliktus, esant gyviems, o tiems, kad tiria nepaaiškinamus dalykus, svarbiausiais tampa jų paskutinės akimirkos šiame pasaulyje.

Sužinok daugiau ...
16.07.2019, 08:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (969)
Jeigu pasižiūrėję į veido kaukių sudėtis sunerimstate, ar jos tikai padės, o nepakenks jūsų odai, tinklaraštis brightside.me siūlo išeitį: veido kaukes, kurias galėsite pasidaryti savo namuose. Be to, reguliari veido odos priežiūra ir natūralių produktų naudojimas padės jums atrodyti sveikiau.
Sužinok daugiau ...
16.07.2019, 06:49
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (922)

Spuogai tikrai nepuošia ir norint jų atsikratyti verta išsiaiškinti priežastis. Dažniausiai spuogų sumažėja suderinus mitybą - vengiant pernelyg didelio angliavandenių kiekio, saldėsių, itin riebaus maisto, geriant pakankamai vandens. Kartais spuogų atsiradimą iššaukia netinkamas, pernelyg riebus kremas.

Sužinok daugiau ...