Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Liepos » 31

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


31.07.2019, 21:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2685)

Šis sumuštinis yra puikus vaistas nuo skaudamo skrandžio, nes žolelės (ypač jonažolė) veikia, kaip puikus skausmą malšinantis vaistas, sviestas apgaubia skrandį, o juoda duona skatina skrandžio sulčių sekreciją…

Sužinok daugiau ...
31.07.2019, 14:25
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (1313)

Vaizdo įraše, kurį įamžino liudininkė Hayley Dayton, matomas didžiulis vyriškos lyties bizonas puolantis mažą mergaitę ir švystelėjantis ją į orą. Šis incidentas įvyko, kuomet daugiau nei 50 turistų grupė įsiveržė į jo gyvenamą zoną ir sutrikdė jo ramybę. 9 metų mergaitė iš Odessa miesto Floridoje sulaukė pagalbos iš parke dirbančio medicinos personalo, vėliau buvo nugabenta į „Old Faith Clinic“ kliniką ir po to išleista gydymui namuose.

Sužinok daugiau ...
31.07.2019, 12:34
Burtai, Magija Peržiūrų (1449)
Nykštys unikalus tuo, kad jį sudaro du pirštakauliai (falangos), o ne 3 ir jis kontroliuoja asmens rašyseną. Šis atsikišęs pirštas išskiria mus nuo kitų gyvūnų, bet taip pat ir nuo kitų žmonių. Tiesiog pažvelkite į savo nykščius ir tuo įsitikinsite! Skiriami net 5 nykščių tipai ir kiekvienas iš jų atskleidžia šį tą pikantiško.
Sužinok daugiau ...
31.07.2019, 12:11
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1122)

Po ilgų planavimo metų atkaklus tyrėjas pagaliau sulaukė vyriausybės, norinčios atlikti vieną prieštaringiausiai vertinamų mokslinių tyrimų, palaiminimą: jis gavo leidimą pradėti eksperimentuoti su žmogaus ir gyvūno embrionais. Nors daugelis pasaulio šalių apribojo ar visiškai draudžia šią etiškai sudėtingą praktiką, Japonija dabar oficialiai nukėlė šios Pandoros dėžės dangtį. Anksčiau šiais metais šalis leido ne tik persodinti hibridinius embrionus į surogatinius gyvūnus, bet ir juos išnešioti.

Sužinok daugiau ...