Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Spalio » 15

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


15.10.2024, 20:52
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (49)

Šiuolaikinė medicina siūlo platų vaistų spektrą įvairioms infekcijoms gydyti, tačiau kaip žmonės gyveno tūkstančius metų prieš atrandant antibiotikus? Istorija rodo, kad natūralūs ingredientai buvo naudojami kaip veiksmingas gydymas. Šiame straipsnyje aptarsime natūralių antibiotikų receptus, pasitelkdami senovės žinias ir modernius metodus, siekdami išsaugoti sveikatą natūraliai.

Sužinok daugiau ...
15.10.2024, 20:39
Psichologija Peržiūrų (45)
Daugelis moterų susiduria su sunkumais, kai jų partneriai dingsta be jokios priežasties. Šiame straipsnyje nagrinėsime galimas priežastis, kodėl vyrai kartais pasirenka trauktis iš santykių, ir kaip moterys gali reaguoti į tokį elgesį. Pasinerkime į šią sudėtingą temą ir pabandykime atskleisti vyriškos psichologijos paslaptis.
Sužinok daugiau ...
15.10.2024, 14:10
Psichologija Peržiūrų (71)

Nemeilė gali būti dar pavojingesnė už neapykantą, nes jos apraiškos dažnai lieka nepastebimos. Tai emocinis atšalimas, kuris neleidžia žmonėms atsiskleisti ir būti savimi. Šiame straipsnyje aptarsime nemeilės požymius, kaip ji veikia santykius ir ką galima padaryti, kad išsivaduotume iš šios žalingos būsenos.

Sužinok daugiau ...