Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Spalio » 16

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


16.10.2024, 07:43
Patarimai Peržiūrų (36)

Vonios švara yra svarbi ne tik estetinė, bet ir higieninė problema. Dauguma žmonių skiria dėmesį plytelėms, tačiau pamiršta apie siūles, kuriose kaupiasi nešvarumai, pelėsiai ir grybeliai. Šiame straipsnyje sužinosite, kaip efektyviai ir natūraliai valyti plytelių siūles, pasitelkdami paprastas ir prieinamas namų priemones.

Sužinok daugiau ...
16.10.2024, 07:22
Istorija Peržiūrų (32)
Lokio akmuo, esantis Kirkbi-Stivene parapijos bažnyčioje, atskleidžia ne tik neregėtą norvegų mitologijos istoriją, bet ir kultūrinių transformacijų gylį. Šis unikalus artefaktas, vaizduojantis dievą Loki, kelia daugybę klausimų apie senovės tikėjimus ir jų ryšį su šiandienos pasauliu. Šiame straipsnyje panagrinėsime Lokio akmens reikšmę ir naujausias iniciatyvas, skatinančias kultūrinį dialogą.
Sužinok daugiau ...
16.10.2024, 07:10
Istorija Peržiūrų (23)

Appijaus kelias — tai daugiau nei paprastas kelias; jis yra vienas iš labiausiai žinomų senovės Romos inžinerijos pasiekimų, pastatytas 312 m. pr. Kr. Šis magistralinis kelias ne tik sujungia Romą su Pietų Italija, bet ir simbolizuoja romėnų inžinierijos meistriškumą bei kultūrinį paveldą. Kiekvienas akmuo, išdėstytas šiame kelyje, pasakoja apie didingus pergalės maršus ir tūkstančių žmonių keliones, todėl jis ir toliau traukia istorijos entuziastus bei turistus.

Sužinok daugiau ...