Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Spalio » 14

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


14.10.2024, 21:13
Medicina Peržiūrų (69)

Pasauliui vis dar kovojant su COVID-19 pandemija, nerimą keliantys duomenys apie vakcinų ilgalaikį poveikį imuninei sistemai pradeda atskleisti galimas grėsmes. Auganti statistika, atskleidžianti imuninių gebėjimų nuosmukį tarp vakcinuotų asmenų, rodo, kad būtina atsargiai vertinti vakcinacijos strategijas ir jų ilgalaikes pasekmes.

Sužinok daugiau ...
14.10.2024, 18:30
Psichologija Peržiūrų (86)
Akių kontaktas yra esminis bendravimo aspektas, ypač romantiškuose santykiuose. Tačiau ne visada jis būna toks, kokio tikimasi. Daugelis moterų susirūpina, kai vyras pasimatymo metu nuolat žiūri kitur arba visai nesugeba pažvelgti į jas. Kodėl taip nutinka? Šiame straipsnyje nagrinėsime galimas priežastis, dėl kurių vyrai vengia akių kontakto, ir išsiaiškinsime, ar tai tikrai reiškia, kad jie nėra suinteresuoti.
Sužinok daugiau ...
14.10.2024, 07:31
Istorija Peržiūrų (112)
Žmonijos istorija yra kupina paslapčių ir mįslių, kurias tyrinėti yra ne tik mokslininkų, bet ir visų smalsių žmonių svajonė. Archeologiniai artefaktai, palikti senovinių civilizacijų, atskleidžia nepaprastus pasakojimus apie praeitį, tačiau kai kurie iš jų tebėra apgaubti paslapties šydu. Šiame straipsnyje pristatome 25 įmintas ir neįmintas archeologijos mįsles, kurios ne tik stebina ekspertus, bet ir žavi visą pasaulį.
Sužinok daugiau ...
14.10.2024, 07:15
Istorija Peržiūrų (126)
Houska pilis, stūksanti Čekijos kalnuose, jau seniai kelia paslapčių ir legendų šydą. Ši gotikinė tvirtovė, neturinti strateginės reikšmės, stebina savo tikslu ir pasakojimu apie pragaro vartus. Nuo paslaptingų demonų iki nacių okultizmo, ši pilis ne tik saugo savo istoriją, bet ir intriguoja turistus bei istorikus. Šiame straipsnyje nagrinėsime Houska pilies mitus, jos tikslą ir neįprastus įvykius, susijusius su šia paslaptinga vieta.
Sužinok daugiau ...
14.10.2024, 07:07
Psichologija Peržiūrų (98)
Vaikystė – tai laikas, kai pasaulis atrodo begalinis, o kiekviena diena atneša naujų nuotykių. Sovietų Sąjungoje augančių vaikų gyvenimas buvo kupinas ne tik žaidimų, bet ir unikalių išgyvenimų, formuojančių jų identitetą. Šiame straipsnyje prisiminsime, kaip atrodė vaikystė šioje ypatingoje epochoje, kokie žaidimai ir kasdienės veiklos buvo populiariausios, ir kaip tai formavo mūsų prisiminimus.
Sužinok daugiau ...