Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Spalio » 22

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


22.10.2024, 19:26
Psichologija Peržiūrų (19)

Santykiai, kupini emocijų, reikalauja ypatingo jautrumo ir supratimo. Dažnai moterys išreiškia savo jausmus netiesiogiai, todėl svarbu žinoti, kaip teisingai reaguoti į jų užduodamus klausimus. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip geriausiai atsakyti į moterų klausimus ir padėti joms jaustis išgirstoms.

Sužinok daugiau ...
22.10.2024, 07:51
Religija Peržiūrų (69)
Graikų mitologija yra ne tik pasakojimų rinkinys apie galingus dievus ir herojus, bet ir sudėtingų emocijų, aistrų bei išdavysčių arena. Kiekvienas mitas atskleidžia, kaip dieviškos būtybės susiduria su tomis pačiomis dilemomis, su kuriomis susiduriame ir mes, žmonės. Šiame straipsnyje panirsime į įdomiausias meilės intrigas mituose, parodysime, kaip net galingiausi dievai negali pabėgti nuo sudėtingų santykių ir emocijų.
Sužinok daugiau ...
22.10.2024, 07:30
Istorija Peržiūrų (62)
Karen dū Sailhant pilis, įsikūrusi vaizdingoje Overoje, yra vienas iš labiausiai žavinčių viduramžių architektūros pavyzdžių Prancūzijoje. Jos tūkstantmečio istorija ne tik liudija turtingą regiono kultūrinį paveldą, bet ir pasakoja apie įvykius, kurie formavo šią unikalią vietą. Šiandien pilis kviečia lankytojus ne tik pažinti jos istoriją, bet ir mėgautis nuostabiais gamtos peizažais.
Sužinok daugiau ...
22.10.2024, 07:15
Archeologija Peržiūrų (62)
2018 metų vasarį Ispanijos Kadiso miestas patyrė stiprią audrą, kurios pasekmės buvo netikėtos ir reikšmingos. Po smūgio į krantą, Kortaduro paplūdimyje buvo atrasti unikalūs archeologiniai artefaktai, tarp jų romėnų akvedukas, datuojamas I amžiumi, ir XVI amžiaus keliai. Šie atradimai ne tik atskleidžia miesto inžinerinį genijų, bet ir iliustruoja Kadiso, kaip kultūrinių ir prekybinių mainų centro, istoriją.
Sužinok daugiau ...
22.10.2024, 06:59
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (48)
2024 m. spalio 22 d. Zodiako ženklams žada dinamišką ir įvairiapusę dieną, kurioje astrologinės įtakos gali paveikti tiek asmeninį, tiek profesinį gyvenimą. Mėnulis Avine suteiks energijos ir motyvacijos, tačiau kartu kels ir pavojų impulsyviems sprendimams. Šiame straipsnyje pažvelgsime į kiekvieno Zodiako ženklo prognozes, galimas galimybes ir iššūkius, kad galėtumėte geriau pasinaudoti šia ypatinga diena.
Sužinok daugiau ...