Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Spalio » 11

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


11.10.2024, 19:09
Paslaptingi statiniai Peržiūrų (136)
Puma Punku, įsikūręs Bolivijos Altiplano regiono aukštumose, yra vienas nuostabiausių ir labiausiai paslaptingų archeologinių paminklų pasaulyje. Šis senovinis akmeninis kompleksas, pastatytas Tivanaku kultūros atstovų prieš 2000 metų, kelia daugybę klausimų dėl savo statybos technologijų ir darbingumo.
Sužinok daugiau ...
11.10.2024, 07:33
Pasaulis Peržiūrų (261)
Paskutiniu metu keli HAARP demaskuotojai skambina pavojaus varpais, perspėdami apie artėjančius žmogaus sukeltus ekstremalių orų reiškinių bangas. Jie teigia, kad šie reiškiniai bus ne tik dažnesni, bet ir intensyvesni, siekiant sukelti plataus masto destrukciją ir ekonominį žlugimą. Taigi, kas slypi už šių perspėjimų, ir ar tikrai globalistai manipuliuoja orais, kaip teigia šie informatoriai? Šiame straipsnyje išnagrinėsime įrodymus ir pasekmes, kurios gali paveikti kiekvieną iš mūsų.
Sužinok daugiau ...
11.10.2024, 07:12
Pasaulis Peržiūrų (153)
Pasaulio ekonomikos forumo patarėjas Yuval Noah Harari neseniai pateikė šokiruojančią prognozę, kad globalus elitas pasinaudos pažangiomis technologijomis, kad išsigelbėtų nuo artėjančios katastrofos. Kalbėdamas Voriko ekonomikos aukščiausiojo lygio susitikime, Hararis pažymėjo, jog išrinktieji žmonės jau dabar ruošiasi globaliam "tvano" scenarijui, palikdami milijardus žmonių nuskęsti.
Sužinok daugiau ...