Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Spalio » 08

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


08.10.2024, 20:17
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (149)
Apendicitas yra viena iš dažniausiai pasitaikančių pilvo ertmės chirurginių ligų, kuri gali būti gyvybei pavojinga, jei ji nebus laiku diagnozuota ir gydoma. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip atpažinti apendicito simptomus, kokie gydymo metodai yra prieinami, ir kokios natūralios priemonės gali būti naudojamos kaip papildoma pagalba sveikatai. Sužinokite, kodėl svarbu neignoruoti šios ligos požymių ir kaip pasirūpinti savo gerove.
Sužinok daugiau ...
08.10.2024, 18:19
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (203)
Moterų sveikata dažnai yra susijusi su hormonų pusiausvyra, o prolaktinas gali turėti didelį poveikį menstruacijų ciklui, vaisingumui ir net nuotaikai. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip natūralios arbatos, tokios kaip mėtų ir skaistmino, gali padėti reguliuoti prolaktino lygį ir pagerinti bendrą savijautą.
Sužinok daugiau ...
08.10.2024, 12:40
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (231)
Mirtis visada buvo viena iš didžiausių paslapčių, kurią žmonija stengiasi suprasti. Neseniai atlikti tyrimai atskleidė, kad keturias dienas po mirties organizme aktyvuojasi tūkstančiai genų, o kai kurios ląstelės pereina į „trečią būseną“. Šie atradimai ne tik keičia mūsų požiūrį į gyvybės ir mirties ribas, bet ir atveria naujas diskusijas apie tai, kas vyksta su mūsų kūnu po mirties.
Sužinok daugiau ...
08.10.2024, 12:34
Kosmosas Peržiūrų (182)
Moksliniai atradimai apie juodąsias skyles visada žavėjo astronomus ir visus, besidominčius Visatos paslaptimis. Neseniai paskelbti tyrimai atskleidė, kad ankstyvojoje Visatoje juodųjų skylių egzistavo kur kas daugiau nei anksčiau manyta. Ši informacija ne tik keičia mūsų supratimą apie jų formavimąsi, bet ir skatina naujas diskusijas apie galaktikų evoliuciją ir Visatos struktūrą.
Sužinok daugiau ...
08.10.2024, 11:56
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (174)
Dirgliosios žarnos sindromas (DŽS) yra dažnai pasitaikanti virškinimo trakto problema, sukelianti nemalonius simptomus, tokius kaip pilvo skausmas, vidurių pūtimas ir nereguliarus tuštinimasis. Vis daugiau žmonių renkasi natūralius gydymo būdus, siekdami palengvinti šiuos simptomus.
Sužinok daugiau ...
08.10.2024, 09:47
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (167)
Plaukų slinkimas yra dažna problema, su kuria susiduria daugelis žmonių, ir ji gali būti sukelta įvairių veiksnių, tokių kaip stresas, hormoniniai pokyčiai ar net netinkama mityba. Laimei, gamta siūlo daugybę natūralių priemonių, galinčių padėti stiprinti plaukus ir skatinti jų augimą. Šiame straipsnyje aptarsime efektyviausias žoleles ir aliejus, kurie gali sumažinti plaukų slinkimą ir pagerinti galvos odos sveikatą.
Sužinok daugiau ...
08.10.2024, 09:33
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (153)
Skrandžio rūgštingumas yra esminis virškinimo proceso aspektas, kuris gali turėti didelę įtaką jūsų bendrai sveikatai. Žemas skrandžio rūgštingumas, dar vadinamas hipochlorhidrija, yra būklė, kai organizmas negamina pakankamai skrandžio rūgšties. Ši problema gali sukelti įvairias virškinimo sutrikimų ir maistinių medžiagų trūkumų problemas. Šiame straipsnyje aptarsime žemo rūgštingumo priežastis, simptomus ir galimus gydymo būdus.
Sužinok daugiau ...
08.10.2024, 09:25
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (143)
Kaklo skausmas yra dažna problema, su kuria susiduria daugelis žmonių. Jis gali būti sukeltas įvairių veiksnių, įskaitant netinkamą laikyseną, raumenų įtampą ar traumas. Šiame straipsnyje nagrinėsime kaklo skausmo priežastis, taip pat reabilitacijos metodus, kurie gali padėti efektyviai sumažinti diskomfortą ir atkurti kasdienės veiklos funkcijas.
Sužinok daugiau ...