Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Spalio » 02

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


02.10.2024, 18:26
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (176)
Ciberžolė, dažnai vadinama „geltonu stebuklu“, yra ne tik populiarus prieskonis Indijos virtuvėje, bet ir galingas natūralus gydytojas, turintis daugybę naudingų savybių. Jos naudojimas sveikatai ir grožiui žinomas jau tūkstančius metų, o šiuolaikinės mokslinės studijos tik patvirtina šiuos teiginius. Šiame straipsnyje sužinosite apie ciberžolės eterinio aliejaus privalumus ir paprastą jo gaminimo procesą namuose.
Sužinok daugiau ...
02.10.2024, 07:46
Medicina Peržiūrų (165)
Rugsėjį paskelbtame tyrime pateikiami neraminantys duomenys apie Covid mRNA vakcinas ir jų galimą poveikį širdies sveikatai. Klivlendo klinikos atliktas tyrimas, analizuojantis 949 pacientus, atskleidžia, kad asmenims, kurie buvo tiek vakcinuoti, tiek užsikrėtę SARS-CoV-2, padidėjo širdies sutrikimų rizika, ypač susijusi su ST pakilimo miokardo infarktu (STEMI).
Sužinok daugiau ...
02.10.2024, 07:18
Pasaulis Peržiūrų (135)
Šią savaitę John Kerry, žinomas globalistas ir buvęs JAV valstybės sekretorius, sukėlė aistrų audrą, pareikšdamas, kad Pirmoji pataisa yra „pagrindinė kliūtis“ siekiant sukurti totalitarinę sistemą, kurioje leista tik viena oficiali naratyva. Jo požiūris kelia rimtą nerimą dėl laisvės ir demokratijos ateities, ypač atsižvelgiant į jo dukters, Vanesos Kerry, dar labiau radikalias mintis.
Sužinok daugiau ...