Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Spalio » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.10.2024, 18:18
Psichologija Peržiūrų (63)
Santykiai gali būti sudėtingi, tačiau tie, kurie tikrai myli vienas kitą, sugeba išlaikyti laiko ir išbandymų testą. Jei kyla klausimų dėl to, ar jūsų mylimasis yra jūsų sielos draugas, psichologai rekomenduoja atkreipti dėmesį į šiuos svarbius ženklus.
Sužinok daugiau ...
24.10.2024, 08:04
Medicina Peržiūrų (162)
Pastaraisiais metais vis daugiau dėmesio skiriama vakcinų saugumui, ypač COVID-19 vakcinų kontekste. Neseniai atlikti tyrimai atskleidžia, kad „Pfizer“ vakcinos gali turėti plazmidinės DNR, kurios buvimas gali turėti neigiamų pasekmių žmogaus organizmui. Ši plazmidinė DNR gali integruotis į žmogaus genomą, sukeldama genetinius pokyčius, kurie gali padidinti vėžio riziką. Šis straipsnis nagrinėja šiuos nerimą keliančius faktus ir kviečia į diskusiją apie vakcinų saugumą ir jų gamybos procesų skaidrumą.
Sužinok daugiau ...
24.10.2024, 07:39
Medicina Peržiūrų (140)
Ar kada nors susimąstėte, iš ko gaminami receptiniai vaistai? Daugeliui žmonių gali būti nesuvokiama, kad kai kurie vaistai gaminami iš mirtinai pavojingų gyvūnų nuodų. Nuo skorpionų iki kūginių sraigių – šios gamtos sukurtos medžiagos žavi mokslininkus, tačiau jų poveikis mūsų organizmui gali būti pavojingas. Šiame straipsnyje gilinsimės į tai, kaip „Didžioji farmacija“ naudojasi gyvūnų nuodais ir kokių sveikatos rizikų patiriame mes, vartodami tokius vaistus.
Sužinok daugiau ...
24.10.2024, 07:21
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (91)
Pelynas yra viena iš tų paslaptingų žolelių, kurios nauda žmonių sveikatai žinoma jau tūkstančius metų. Nors ši žolelė ne visada sulaukia dėmesio, jos gebėjimas valyti organizmą, skatinti virškinimą ir kovoti su parazitais yra neabejotinas. Senovės gydytojai pelyną naudojo kaip pagrindinę priemonę, padedančią pavasarį atsinaujinti po žiemos, o šiandien ši natūrali detoksikacija vėl grįžta į mados viršūnes. Panagrinėkime, kodėl pelynas turėtų būti jūsų sveikatingumo rutinos dalis.
Sužinok daugiau ...
24.10.2024, 07:04
Paslaptingi statiniai Peržiūrų (84)
Neseniai netoli Sutoru kaimo, Rumunijos šiaurėje, buvo aptiktas senovės romėnų kelias, kuris atveria naujas galimybes regiono istorinės praeities tyrinėjimui. Šis radinys, aptiktas tiesiant greitkelį A3, ne tik apšviečia romėnų inžinerinius pasiekimus, bet ir atskleidžia jų plačiai išvystytą kelių tinklą, kuris vaidino svarbų vaidmenį prekyboje ir kariniuose judėjimuose per visą imperiją.
Sužinok daugiau ...
24.10.2024, 06:47
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (58)

Astrologija jau tūkstančius metų traukia žmonių dėmesį, siūlydama unikalų požiūrį į mūsų emocijas ir gyvenimo kelią per dangaus kūnų įtaką. Artėjant 2024 m. spalio 24 d., Mėnulis Avino žvaigždyne žada dinamišką ir energingą dieną, tačiau kartu gali sukelti ir iššūkių. Šiame straipsnyje išsiaiškinsime, kokie aspektai gali paveikti kiekvieną Zodiako ženklą, ir suteiksime patarimų, kaip pasinaudoti šios dienos energija.

Sužinok daugiau ...