Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Spalio » 13

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


13.10.2024, 19:32
Psichologija Peržiūrų (92)
Moterų laimė yra unikali ir individuali, tačiau dažnai ją supa mitai ir išankstiniai nusistatymai, kurie gali trukdyti jaustis laimingoms. Vienatvė, dažnai laikoma problema, iš tiesų gali būti puikus laikotarpis savęs pažinimui ir vidinės harmonijos paieškoms. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip atpažinti mitus apie moterų vienatvę ir kaip tai gali tapti galimybe augti ir tobulėti.
Sužinok daugiau ...
13.10.2024, 19:17
Psichologija Peržiūrų (96)
Santykiai gali būti sudėtingi ir dažnai kelia daugiau klausimų nei atsakymų. Jei nuolat susiduriate su išsiskyrimais ir nerandate stabilumo meilėje, galbūt laikas pažvelgti į save ir išsiaiškinti, kas trukdo sukurti tvirtus ryšius. Šiame straipsnyje aptarsime pagrindines problemas, kurios gali trukdyti jūsų asmeniniam gyvenimui, ir pasidalinsime patarimais, kaip jas įveikti.
Sužinok daugiau ...
13.10.2024, 11:35
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (123)
Moliūgų sezonas ne tik džiugina mus spalvingomis gėrybėmis, bet ir suteikia galimybę pasimėgauti skaniais ir maistingais kokteiliais. Moliūgai yra turtingi vitaminais ir mineralais, o jų maistingos savybės puikiai tinka svorio metimo tikslams. Šiame straipsnyje pasidalinsime ne tik moliūgų kokteilių receptais, bet ir jų nauda sveikatai.
Sužinok daugiau ...
13.10.2024, 08:02
Psichologija Peržiūrų (103)
Būti pamotė yra iššūkis, ypač kai bandai sukurti ryšį su vaiku iš vyro ankstesnės santuokos. Mano istorija – tai apie dvejų metų pastangas užmegzti ryšius su Andriaus dukra, kuri visada buvo nusiteikusi priešiškai. Po šių atostogų supratau, kad mano bandymai sukurti harmoningą aplinką yra veltui – ji ne tik nesuvokia ribų, bet ir kelia grėsmę mano sūnaus gerovei.
Sužinok daugiau ...
13.10.2024, 07:46
Psichologija Peržiūrų (101)

Santuoka gali būti nuostabi, tačiau kartais ji gali tapti tikru išbandymu, ypač kai šeimos dinamikos, ypač anytos kišimasis, pradeda daryti įtaką santykiams. Po penkerių metų gyvenimo kartu, su džiaugsmu ir iššūkiais, aš susiduriu su dilema: ar turėčiau palikti vyrą dėl jo mamos įtakos ir nuolatinio kišimosi į mūsų gyvenimą? Šiame straipsnyje pasidalinsiu savo patirtimi, jausmais ir mintimis apie tai, kaip rasti pusiausvyrą tarp meilės ir šeimos ryšių.

Sužinok daugiau ...
13.10.2024, 07:41
Psichologija Peržiūrų (111)
Šeima – tai tvirtas ryšys, kuris, atrodo, turėtų išlikti per visus gyvenimo išbandymus. Tačiau kartais, nepaisant mūsų pastangų ir meilės, artimi ryšiai gali pradėti blėsti. Šis straipsnis nagrinėja, kaip tėvystės kelionė, lūkesčiai ir išoriniai veiksniai gali paveikti mūsų santykius su vaikais, ypač kai vaikai sukuria naujas šeimas.
Sužinok daugiau ...