Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Spalio » 17

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


17.10.2024, 19:49
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (37)

Skydliaukė – tai mažas, tačiau galingas organas, turintis didžiulę įtaką mūsų sveikatai. Jos hormonai reguliuoja medžiagų apykaitą, energijos lygį ir net nuotaiką. Deja, daugelis žmonių neįvertina skydliaukės funkcijos svarbos, o simptomai, susiję su jos sutrikimais, dažnai lieka nepastebėti. Šiame straipsnyje aptarsime, kodėl svarbu atlikti skydliaukės hormonų tyrimus ir kaip teisingai jiems pasiruošti.

Sužinok daugiau ...
17.10.2024, 16:50
Mistika Peržiūrų (52)

Neseniai „Google Maps“ žemėlapiuose pasirodė neįprasta struktūra Antarktidoje, kuri sukėlė begalę teorijų ir spekuliacijų. Internete pasirodžius nuotraukoms, šimtai vartotojų ėmė spėlioti, kas galėtų būti šios paslaptingos „durys“ – nuo Bigfooto atostogų namų iki įėjimo į Agarthą. Tačiau mokslininkai skuba nuraminti šiuos gandus, pateikdami racionalų paaiškinimą.

Sužinok daugiau ...
17.10.2024, 09:22
NSO, Ateiviai Peržiūrų (78)
Pasaulyje, kurio techninės galimybės nuolat tobulėja, laiko kelionės ir nežemiškų civilizacijų egzistavimas vis dar kelia nerimą ir smalsumą. Nuo legendinių 51-osios zonos JAV iki mažiau žinomų, bet ne mažiau intriguojančių vietų Rusijoje, tokios paslaptys kaip Šalio rajonas, kurį tyrinėja ufologas Nikolaj Subotin, atskleidžia daugiau nei tik astronomines hipotezes. Šiame straipsnyje apžvelgsime keistus įvykius, susijusius su NSO stebėjimais Šalio gyvenvietėje, ir naujausius tyrimus.
Sužinok daugiau ...
17.10.2024, 07:54
Kelionės laiku Peržiūrų (82)
Laiko kelionės – tai ne tik fantastikos kūrinių tema, bet ir realių žmonių patirčių šaltinis. Nuo Moberley ir Jourdan nuotykio Versalyje iki Martindale’o vizijų York’e, šie išgyvenimai kelia klausimų apie laiką, mūsų suvokimą ir istoriją. Kai kurie žmonės teigia, kad patyrė neįprastus pojūčius, leidžiančius jiems pabūti praeityje, ir šie atvejai kelia susidomėjimą bei diskusijas apie laiko prigimtį.
Sužinok daugiau ...
17.10.2024, 07:41
Psichologija Peržiūrų (73)
Pirmieji pasimatymai gali sukelti didelį stresą ir nerimą, ypač kai norime palikti gerą įspūdį. Psichologė ir santykių ekspertė Lalita Suglani teigia, kad svarbu būti savimi ir išlaisvinti save nuo visuomenės lūkesčių. Šiame straipsnyje pateiksime ekspertės patarimus, kaip sukurti autentišką ryšį ir mėgautis pasimatymų procesu, nesvarbu, kokie jausmai jus apima.
Sužinok daugiau ...