Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Spalio » 19

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


19.10.2024, 13:40
Psichologija Peržiūrų (31)
Kartais, mažos akimirkos sugeba pakeisti mūsų nuotaiką ir požiūrį į pasaulį. Dirkas Oliveris Lange pasidalino savo patirtimi, kai parduotuvėje tapo ne tik stebėtoju, bet ir herojumi, padėdamas pagyvenusiai moteriai, kuri kovojo su kasdieniais sunkumais. Šis įvykis ne tik palietė jo širdį, bet ir priminė, kaip svarbu būti dėmesingiems ir geriems vieni kitiems.
Sužinok daugiau ...
19.10.2024, 13:33
Psichologija Peržiūrų (30)
Per mano jubiliejų marčios man padovanojo bendrą dovaną – rankšluosčių rinkinį ir arbatinuką. Pradžioje šis gestas atrodė malonus, tačiau greitai suvokiau, kad jis atskleidė jų požiūrį į mane ir mūsų santykius. Nors su vyru visada buvome šalia vaikų ir stengėmės juos paremti, šis dovanos pasirinkimas atrodė labiau kaip abejingumo ženklas, nei rūpestingumo išraiška.
Sužinok daugiau ...
19.10.2024, 13:27
Psichologija Peržiūrų (32)
Gyvenimas kartais pateikia tokias netikėtas pamokas, kad atrodo, jog viskas, kas buvo saugu ir pažįstama, sugriūva akimirksniu. Po vyro mirties aš pajutau, kaip pasaulis aplink mane pasikeitė. Likusi viena su dviem dukromis, supratau, kad dabar esu atsakinga ne tik už save, bet ir už jų ateitį. Teko priimti sudėtingus sprendimus, kurie ne tik formavo mano gyvenimą, bet ir pažadino skaudžias tiesas apie šeimos ryšius, pasitikėjimą ir atsakomybę.
Sužinok daugiau ...
19.10.2024, 13:17
Psichologija Peržiūrų (25)
Kai gyvenimas apverčia viską aukštyn kojom, ne visada galime būti pasiruošę priimti tiesą. Ši istorija pasakoja apie vyro, netekusio dukros, kelionę, kuri veda į nesuvokiamas paslaptis. Priešais jį atsiveria naujos galimybės ir iššūkiai, kai jis atranda, kad jo dukra vis dar gyva, bet gyvenanti prieglaudoje. Ar pavyks jam atkurti ryšį su ja ir suformuoti tikrą šeimą?
Sužinok daugiau ...