Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Spalio » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.10.2024, 19:53
Video Peržiūrų (109)

Ruduo miške — tai stebuklingas metas, kai gamta keičiasi, o medžių lapai pasipuošia ryškiomis spalvomis. Šiame straipsnyje kviečiame jus pasinerti į miško ramybę, kur paukščių čiulbėjimas ir gamtos garsai sukuria unikalią atmosferą, leidžiančią atsipalaiduoti ir džiaugtis kiekviena akimirka.

Sužinok daugiau ...
26.10.2024, 17:34
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (60)

Atsiradus galimybei įsigyti įvairiausių kostiumų ir kaukių, anksčiau prieinamų tik Holivudo adeptams, tinkle atsirado daugybė netikrų vaizdo įrašų apie „sniego žmogų“, „undines“, „ateivius“ ir kitas nežinomas būtybes. O kai sukčiams tapo prieinamas dirbtinis intelektas, prasidėjo neįsivaizduojami dalykai.

Sužinok daugiau ...
26.10.2024, 16:39
NSO, Ateiviai Peržiūrų (61)
Meksikos ufologo Jaime Maussano suburta ekspertų komanda, tyrinėjanti Nazkos dykumoje rastas „ateivių“ tripirščių mumijas, paskelbė naują vaizdo įrašą. Jame parodyta, kaip tiriamas atsiskyręs tripirščio riešo fragmentas, tariamai rastas tame pačiame urve, kuriame buvo laikomos visos tripirščių mumijos. Šiame rieše, be įprastų kaulų ir išdžiūvusių kūno audinių, rasta keista metalinė plokštelė, kurią tyrėjai pavadino implantu.
Sužinok daugiau ...
26.10.2024, 11:01
Psichologija Peržiūrų (83)

Santykiai gali būti kaip rožinė svajonė, tačiau realybė dažnai būna sudėtingesnė. Po kelerių metų santuokos su „pliušiniu meškiuku“ Mantvydu susidūriau su iššūkiu, kuris viską apvertė. Ką daryti, kai mylimas žmogus pasirenka kitą? Šiame straipsnyje pasidalinsiu savo emocine kelione ir savęs paieška po skyrybų.

Sužinok daugiau ...