Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Gruodžio » 30

3 žingsniai, kaip atsikratyti gastrito ir kolito!

Šiandiena pasidalinsime super metodu. Tai padės atsikratyti gastrito ir kolito natūraliu būdu!

Gastritas ‒ tai skrandžio gleivinės uždegimas. Skrandžio gleivinę sudaro epitelinės ląstelės, taip pat joje gausu liaukučių, kurios išskiria skrandžio sultis. Skrandžio sultys svarbios virškinimo procesui. Jos sudarytos iš virškinimui būtinų gleivių, fermentų ir skrandžio rūgšties. Veikiant nepalankiems veiksniams kyla gleivinės uždegimas, kuris gali būti ūminis arba lėtinis.

Ūminis gastritas pasireiškia praėjus kelioms valandoms po žalojančio faktoriaus (sugedusio maisto, alkoholio, toksinių medžiagų) poveikio.

Ūminio gastrito simptomai:

  •   stiprus pykinimas;
  •   vėmimas;
  •   negalėjimas nieko valgyti ar gerti;
  •   stiprus skausmas skrandžio srityje.

Paprastai, pašalinus organizmą žalojantį veiksnį, ūminis gastritas praeina per kelias dienas. Vis dėlto kartais liga užsitęsia ir gali išsivystyti į lėtinį gastritą. Sergant lėtiniu gastritu simptomai kurį laiką gali nepasireikšti. Liga pamažu veikia skrandžio gleivinę: ji pakinta, ilgainiui atsiranda skrandžio funkcijos sutrikimų, vyksta liaukučių atrofija.

Lėtinio gastrito simptomai:

  • viršutinės pilvo dalies skausmas;
  • pykinimas;
  • virškinimo sutrikimas;
  • apetito sumažėjimas;
  • nemalonus skonis burnoje.

Lėtinis gastritas gali būti autoimuninės kilmės, kai organizmas gamina auto-antikūnus, naikinančius skrandžio gleivinės ląsteles. Negydomas ar užsitęsęs gastritas gali sukelti ikivėžinius pakitimus skrandžio epitelyje ar net skrandžio vėžį.

3 žingsniai, kaip atsikratyti gastrito ir kolito!

Kolitai – tai imuninės kilmės uždegiminės žarnų ligos. Tai yra Krono liga ir nespecifinis opinis kolitas(NOK). Jei NOK pažeidžia tik storasias žarnas, tai Krono liga – visą žarnyną.

Ligos pažeidžiamas organas ar kūno dalis

Virškinimo traktas prasideda burna, kuri pereina į ryklė o pastaroji į stemplę. Stemplė pereina į skrandį, šis į plonasias, pastarosios į storąsias žarnas ir baigiasi išange. Storoji žarna skirstoma į kylančiąją, gaubtinę, nusileidžiančiają, riestinę ir tiesiąją. Pagrindinė storžarnės funkcija yra išmatų suformavimas, reabsorbuojant iš fekalinių masių vandenį ir elektrolitus.

Ligos simptomai ir požymiai

Požymiai priklauso nuo pažeidimo vietos, tačiau tiek Krono ligai, tiek NOK būdingas kraujingas viduriavimas, tenezmai (skausmingas dažnas noras tuštintis). Krono liga dažnai pažeidžia ir plonąsias žarnas, todėl pasireiškia pilvo skausmas, žarnų nepraeinamumo simptomai. NOK pilvo skausmai nebūdingi. Abiems ligoms būdingas silpnumas dėl anemijos. Krono liga gali komplikuotis fistulių (kanalėlių jungiančių žarnas ir odą) tarpvietėje atsiradimu.

Siūlome puikią priemonę, kuri padeda atsikratyti kolito ir gastrito be chemikalų!

Šis gydymas truks penkias dienas.

1 žingsnis

sudėtis:

  • 2 didelės bulvės
  • 6 morkos.

Paruošimas: pagaminkite sultis iš šių ingredientų. Gerkite kiekvieną rytą tuoj pat pabudus ant tuščio skrandžio.

2 žingsnis

sudėtis:

  • 1 puodelis papajos sulčių
  • 3 šaukštai alijošiaus sulčių arba alavijo
  • 1 puodelis vandens.

Paruošimas: nulupkite papajus, susmulkinkite ir išmaišykite maišytuve.

Šį mišinį jūs turite gerti po to kaip išgeriate ankstesnes sultis. Maždaug viena valanda vėliau. Tai pagydys žarnyno mikroflorą.

3 žingsnis

sudėtis:

  • 1 litras vandens
  • 1 sauja ramunėlių žiedų.

Paruošimas: supilkite ramunėlių žiedus į 1 litrą verdančio vandens, leiskite nusistovėti 15 minučių.

Gerkite šį nuovirą kiekvieną dieną.

Jei atliksite šiuos 3 žingsnius per 5 dienas, jums pagerės skrandžio būklė. Per šias 5 dienas, laikykitės tinkamos mitybos.

Jei turite rimtų sveikatos problemų ar stiprų skausmą, rekomenduojame pasikonsultuoti su gydytoju. Savigyda gali būti pavojinga jūsų sveikatai.

Gastrito gydymui į pagalbą galime pasitelkti įvairias ir vaistažoles. Ūminį gastritą gali padėti įveikti įvairūs žolelių antpilai, mažinantys uždegimą. Šių antpilų gamybai galima naudoti tokius augalus:

  •     kmynus,
  •     ramunėles,
  •     šalavijus,
  •     kraujažoles,
  •     pipirmėtes,
  •     pelynus,
  •     raudonėlius.

Vaistažolių antpilų nedideliais kiekiais rekomenduojama išgerti prieš valgį. Lėtinio gastrito gydymui rekomenduojami ir tokie antpilai, kurie mažina ne tik uždegimo procesus, bet ir gerina virškinimą. Be ankščiau minėtų žolelių antpilų, galima gerti ir kelių sumaišytų žolelių arbatas. Arbatoms gali būti naudojami ramunėlių žiedai, aviečių lapai, jonažolės.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://tipsvibe.com/eliminated-gastritis-colitis-single-remedy/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 08:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo nemigos

Nemiga liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo nemigos, nemiga, receptai nuo nemigos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 12:55 Receptai – Patiekalai Purus pyragas per penkias minutes

Kepiniai su kefyru – daugelio šeimininkių, mokančių gaminti ne tik skaniai, bet ir greitai, mėgiamas ingredientas. Iš kefyro stiklinės galima iškepti visą dubenį keksiukų arba didelį purų pyragą…

...

Skaityti daugiau

03.06.2019 laikas 20:58 Receptai – Patiekalai Dabar kepu šį mėsos pyragą kiekvieną sekmadienį!

Mėsos pyrago receptas. Pats skaniausias m4so pyragas. Labai greitas paruošimas, kai neturime laiko.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau